De ce să alegi

Experiențele turistice listate aici:

price

Experiențe memorabile

Creăm punți între tine și lume, transformând fiecare călătorie într-o experiență unică și de neuitat.

sprite 4

Călătorii sigure

Pentru noi, siguranța ta este prioritară. Îți oferim experiențe de neuitat, garantându-ți liniștea și confortul dorit.

price

Călătoria potrivită

Îți înțelegem dorințele și nevoile, astfel încât să-ți oferim călătoria perfectă, personalizată după gusturile tale unice.

price

Acoperire la nivel mondial

Explorăm fiecare colț al lumii pentru a-ți aduce cele mai autentice și captivante experiențe de călătorie.

Despre triply.ro

Ce este triply.ro?

Triply.ro este mai mult decât o platformă de turism; este un hub unde pasionații de călătorii descoperă o lume plină de posibilități. De la cazare și bilete de avion, la experiențe turistice inedite și servicii de rent-a-car, Triply.ro aduce împreună cele mai bune oferte pentru a oferi călătorilor experiențe memorabile.

Parteneriatul care îți extinde orizonturile în Turism - Alătură-te Triply.ro!

Suntem încântați să vă invităm să explorați o oportunitate unică de parteneriat cu Triply.ro, platforma noastră inovatoare destinată promovării experiențelor turistice remarcabile. Într-o lume în continuă schimbare, dorim să punem bazele unei colaborări care să aducă beneficii tuturor – călătorilor, companiilor de turism și comunităților locale.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim călătorilor din România acces rapid și sigur la cele mai bune opțiuni de cazare și servicii turistice, contribuind astfel la crearea unor experiențe de călătorie memorabile. Credem că fiecare călătorie ar trebui să fie o experiență unică și personalizată, motiv pentru care ne străduim să oferim soluții adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Prin intermediul platformei noastre, dorim să eliminăm stresul și complexitatea asociate planificării unei călătorii. Am creat o interfață user-friendly, care permite utilizatorilor să găsească rapid și eficient cele mai bune oferte disponibile. De asemenea, ne angajăm să oferim suport constant clienților noștri, asigurându-ne că fiecare aspect al rezervării și călătoriei lor se desfășoară fără probleme.

Un aspect esențial al platformei Triply.ro este faptul că toate tranzacțiile se efectuează direct la partenerii noștri. Noi facilităm doar procesul de descoperire și rezervare, lăsând clienților posibilitatea de a efectua plățile în mod direct și sigur către furnizorii de servicii turistice. Acest model asigură transparență maximă și încredere în fiecare rezervare efectuată prin Triply.ro.

Prin intermediul articolelor de blog, ebook-urilor cu itinerarii de călătorie și a altor resurse, ne propunem să educăm și să inspirăm călătorii, promovând totodată turismul responsabil și sustenabil.

Viziunea noastră

Triply își propune să devină un centru de inovație și excelență în domeniul turismului și serviciilor HoReCa, transformând modul în care pasionații de turism explorează și interacționează cu o varietate de produse, experiențe și servicii. Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca lider principal în promovarea și dezvoltarea turismului, jucând un rol cheie în stimularea creșterii și diversificării sectorului. Ne angajăm să oferim o platformă care nu doar facilitează accesul la informații de calitate și oferte unice, ci și să dezvolte o comunitate de călători pasionați și bine informați, care să prețuiască autenticitatea și să caute întotdeauna experiențe memorabile.

În centrul viziunii noastre este dorința de a face din Triply un punct de referință pentru cei care caută inspirație pentru călătorii, fie că este vorba despre destinații locale pitorești sau locații internaționale unice. Prin integrarea tehnologiei avansate și a strategiilor de marketing de top în abordarea noastră, aspirăm să consolidăm o comunitate de călători informați și entuziaști, care să aprecieze calitatea și să se bucure de fiecare aventură la maxim.

Triply are ambiția de a redefini peisajul turistic, atât în România, cât și la nivel internațional, creând o platformă unde pasiunea pentru explorare și dorința de experiențe unice sunt întotdeauna încurajate și ușor accesibile.

Ce oferim

Triply.ro reprezintă soluția ideală pentru partenerii din industria turismului care doresc să își promoveze serviciile într-un mod eficient și fără costuri ascunse. Partenerii noștri au oportunitatea de a-și prezenta hotelurile și locațiile de cazare într-un mod atractiv și accesibil, beneficiind de o expunere maximă pe piața din România. Fiecare partener beneficiază de o pagină dedicată, care include descrieri detaliate, fotografii de înaltă calitate și recenzii autentice de la clienți, ceea ce contribuie la creșterea încrederii și a vizibilității.

De asemenea, partenerii noștri pot promova ofertele de rent-a-car și tururile de activități fără comisioane sau taxe ascunse. Aceasta le permite să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine, în timp ce noi ne ocupăm de atragerea clienților și prezentarea ofertelor într-un mod captivant și ușor de accesat. Platforma noastră oferă o vizibilitate crescută și acces direct la o audiență interesată, asigurându-se că partenerii noștri obțin maximum de beneficii din colaborarea cu noi.

Pentru călători, Triply.ro oferă o experiență de planificare a vacanțelor simplă și plăcută. Utilizatorii noștri pot descoperi o gamă variată de opțiuni de cazare, de la hoteluri de lux și boutique-uri fermecătoare până la pensiuni confortabile și apartamente spațioase de închiriat. Fiecare listare include descrieri detaliate, fotografii de înaltă calitate și recenzii autentice de la alți călători, astfel încât să puteți face alegerea perfectă pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

În plus, Triply.ro vă ajută să explorați fiecare destinație la maximum prin intermediul tururilor ghidate și activităților locale. Fie că sunteți interesat de excursii culturale, aventuri în natură sau experiențe culinare, platforma noastră vă oferă acces la cele mai bune opțiuni disponibile. Și pentru a vă asigura că aveți libertatea de a vă deplasa oriunde doriți, serviciile noastre de rent-a-car vă permit să închiriați rapid și ușor vehiculul potrivit pentru călătoria dumneavoastră.

Mai mult decât atât, prin intermediul Triply.ro, puteți accesa informații și ghiduri de călătorie actualizate, care vă vor ajuta să planificați fiecare detaliu al vacanței dumneavoastră. De la sugestii de itinerarii și sfaturi utile până la recomandări de restaurante și locuri de vizitat, ne asigurăm că aveți la dispoziție toate resursele necesare pentru a vă bucura de o experiență de neuitat.

Transparență și încredere

La Triply.ro, punem un accent deosebit pe transparență și încredere. Toate listările de pe platforma noastră sunt verificate pentru a asigura calitatea și autenticitatea informațiilor. Feedback-ul de la utilizatori joacă un rol crucial în menținerea standardelor noastre ridicate.

Clienții noștri pot consulta recenziile altor călători pentru a face alegeri informate și pentru a se bucura de cele mai bune experiențe de călătorie. De asemenea, ne angajăm să menținem o comunicare deschisă și transparentă cu toți partenerii noștri, asigurându-ne că informațiile furnizate sunt actualizate și corecte.

Prin colaborarea strânsă cu furnizorii de servicii turistice și prin monitorizarea constantă a feedback-ului clienților, reușim să oferim un nivel înalt de satisfacție și încredere. Ne mândrim cu transparența procesului nostru de rezervare și cu angajamentul de a furniza informații precise și detaliate despre fiecare ofertă disponibilă pe Triply.ro.

Tipuri de listări pe triply.ro

Triply.ro servește ca un portal prin care partenerii noștri pot lista diversele lor oferte turistice, permițând călătorilor să exploreze și să aleagă dintr-o gamă variată de opțiuni.

  • Hoteluri: Utilizatorii pot explora o selecție extensivă de hoteluri, de la opțiuni de lux până la alternative mai accesibile. Fiecare listare include detalii complete despre facilități, locație și recenzii autentice de la alți vizitatori, ajutând călătorii să facă alegerea potrivită pentru nevoile lor.
  • Tururi și activități: Triply.ro prezintă o varietate de tururi și activități culturale, istorice, sau de aventură, listate de partenerii noștri. Aceste oferte sunt ideale pentru călătorii care doresc să îmbogățească experiența lor de călătorie cu experiențe memorabile și interacțiuni autentice.
  • Rent-a-car: Pentru cei care doresc flexibilitatea de a explora destinația la propriul ritm, Triply.ro arată oferte de închiriere auto de la diferiți furnizori. Aceasta permite utilizatorilor să compare prețurile și opțiunile și să aleagă cea mai potrivită soluție pentru călătoria lor.
  • Alte proprietăți de închiriat: Platforma include, de asemenea, apartamente, vile și alte tipuri de proprietăți care pot fi închiriate pentru cei care caută un spațiu mai personal și flexibil în timpul șederii lor.
  • Bilete de avion: Simplificăm procesul de planificare a călătoriei oferind informații și îndrumări către site-urile partenerilor noștri, de unde puteți achiziționa biletele de avion dorite. Astfel, aveți la îndemână toate serviciile necesare pentru a organiza o călătorie completă și fără griji.

Prin prezentarea acestor listări, Triply.ro facilitează accesul la informații esențiale și oferă o platformă unde călătorii pot face alegeri informate bazate pe o varietate de opțiuni disponibile.

Angajamentul nostru

Ne angajăm să oferim servicii de calitate și să ne menținem standardele ridicate în toate aspectele activității noastre. Suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri și ne străduim să le oferim cele mai bune soluții pentru călătoriile lor. Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare aspect al platformei noastre și ne dorim să creăm o experiență de neuitat pentru fiecare utilizator.

Investim constant în îmbunătățirea și dezvoltarea platformei, astfel încât să putem oferi mereu cele mai bune funcționalități și servicii. Ascultăm feedback-ul clienților noștri și îl folosim pentru a ne adapta și a răspunde cât mai bine așteptărilor lor. Angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților este prioritatea noastră numărul unu.

Echipa noastră

Echipa triply.ro este formată din oameni pasionați de călătorii și tehnologie, dedicați să creeze o platformă ușor de utilizat și eficientă. Fiecare membru al echipei aduce un aport unic, fie că este vorba de dezvoltarea și întreținerea site-ului, de relațiile cu partenerii sau de suportul oferit utilizatorilor.

Suntem motivați de dorința de a facilita planificarea călătoriilor pentru toți românii, oferindu-le acces la o varietate de opțiuni turistice și informații utile. Ne străduim să îmbunătățim constant platforma, ascultând feedback-ul utilizatorilor și adaptându-ne nevoilor acestora.

În centrul activității noastre se află angajamentul de a oferi o experiență de călătorie cât mai simplă și plăcută. De la dezvoltatori la specialiști în relații cu clienții, toți membrii echipei noastre lucrează împreună pentru a asigura că triply.ro rămâne o resursă valoroasă și de încredere pentru călătoriile dumneavoastră.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră pe Triply.ro este cât mai plăcută și fără probleme. Poți să ne trimiți un mesaj prin formularul de contact de pe site sau să ne contactezi direct la adresa de email [email protected]. Echipa noastră de suport este pregătită să răspundă tuturor solicitărilor și să vă ofere informațiile de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o călătorie de neuitat.

PARTENER Triply.ro?

Triply.ro își ia în serios misiunea de a prezenta călătorilor furnizorii de servicii turistice în care pot avea încredere. Folosind modelul nostru bazat pe date si propriile noastre evaluari, identificăm si recomandăm furnizorii de servicii care sunt de ajutor, credibili și de încredere.
În plus, Politica noastră de integritate cere partenerilor noștri să îndeplinească anumite standarde de transparență, onestitate și calitate.

Meet our team

Darlene Robertson

Founder & CEO

Jenny Wilson

Marketing Manager

Jerome Bell

Product Manager

Annette Black

UI/UX Designer

Eleanor Pena

Creative Director

Marvin McKinney

Chief Financial Officer

Annette Black

Project Manager

Darrell Steward

President of Sales