Termeni și Condiții

Termeni și Condiții Triply.ro
Ultima actualizare: 21 martie 2024

Bine ați venit pe Triply.ro, platforma dumneavoastră de încredere pentru descoperirea și rezervarea spațiilor de cazare, serviciilor de rent-a-car și a ofertelor agențiilor de turism. Utilizarea site-ului nostru, accesul și serviciile oferite sunt guvernate de termenii și condițiile prezentate în continuare.

Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea Triply.ro, vă exprimați acordul fără rezerve față de termenii și condițiile descrise în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Descrierea Serviciilor

Triply.ro oferă o platformă online prin care proprietarii de spații de cazare (hoteluri, pensiuni, vile, apartamente etc.), companiile de rent-a-car și agențiile de turism își pot lista produsele și serviciile pentru a fi descoperite și rezervate direct de către clienți. Triply.ro nu intermediază sau facilitează tranzacțiile, rezervările sau achizițiile efective, ci doar pune la dispoziție un spațiu virtual pentru listarea ofertelor.

 1. Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termene și condiții, întrucât serviciile și accesul la site-ul Triply.ro pot fi oferite exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.
 1. Disclaimer: triply este o platformă independentă de listare de servicii și produse turistice precum: proprietăți care pot avea destinația de unitate de primire turistică/unitate de cazare/pensiune/vilă/apartament/motel/hostel/hotel/resort/complex hotelier ș.a., ori unități și spații în care se pot organiza evenimente și pot fi oferite spre închiriere în acest sens, ori unități de alimentație publică/restaurante ș.a., ori tururi sau alte produse turistice care pot conține link-uri de afiliere către cei care le comercializează ș.a.
  Listarea de produse și servicii turistice pe acest portal este gratuită.Aici îți poți lista GRATUIT, FĂRĂ COMISIOANE și cu UȘURINȚĂ produsele și serviciile turistice.triply NU este o agenție de turism și nici nu aparține vreunei agenții de turism.triply nu deține niciuna dintre proprietățile listate pe acest portal și, prin urmare, NU vinde / NU închiriază / NU subînchiriază/ NU oferă spre închiriere în regim hotelier proprietăți în nume propriu!
  Portalul triply reprezintă o platformă ce facilitează legătura între deținătorii de astfel de unități și persoanele care sunt în căutare de astfel de unități de cazare turistică/de alimentație publică/de organizare de evenimente/companie de rent-a-car ș.a.m.d.
  Doriți detalii despre un anunț? Contactați proprietarul anunțului, datele acestuia se regăsesc în formularul de contact.
  triply NU răspunde pentru discuțiile private purtate între membri acestei platforme și nici nu are vreo implicare în eventuale dispute create între terțe părți aflate în eventuale conflicte pornite pe baza unor anunțuri postate pe acest portal. triply nu va solicita niciodată utilizatorilor săi date personale prin sms/mail.
  Rezervările și achizițiile efective de produse și servicii turistice nu se fac prin intermediul triply.ro. Acestea țin strict de relația client – furnizor/comerciant.Prin intermediul acestui portal NU se fac plăți între deținătorii de unități/reprezentanții unităților și potențialii turiști, plata aferentă închirierii fiind un aspect ce ține strict de relația reprezentant unitate – turist și de negocierile agreate de aceștia.
  Triply chiar încurajează luarea tuturor măsurilor de precauție, contactați telefonic proprietarii/reprezentanții, trimiteți un mail, solicitați toate detaliile de care aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că vă vor fi îndeplinite toate dorințele și vă vor fi respectate toate drepturile.
  Puteți consulta întreaga documentație privind termenii și condițiile utilizării acestei platforme în link-ul dedicat prezent pe această platformă.triply.ro reprezintă doar o platformă de listare și promovare de servicii și produse turistice. Acestea nu sunt comercializate de către triply.ro și nu aparțin triply.ro.
  În cazul în care doriți mai multe detalii despre un anume produs/serviciu/experiență turistică de pe acest portal, vă rugăm să contactați direct furnizorul/comerciantul fie prin formularul dedicate de contact din pagina produsului/serviciului, fie prin intermediul numărului de telefon sau adresei de mail din pagina produsului/serviciului. Aceste discuții se poartă exclusiv între dvs. și furnizor și sunt responsabilitatea directă a dvs. și a furnizorului produsului/serviciului respectiv, iar triply se exonerează de orice posibile dispute ce pot să apară între dvs. și furnizor.
  Prin efectuarea unei rezervări/achiziții, intrați într-o relație contractuală directă (obligatorie din punct de vedere juridic) cu Furnizorul cu care efectuați o rezervare sau achiziționați un produs/serviciu/experiență turistică (după caz). Noi acționăm exclusiv ca intermediar între dvs. și Furnizor. Orice dispută/litigiu (de orice natură) apărută între furnizor și clientul final reprezintă strict un conflict juridic între furnizorul serviciului/produsului/experienței respective și clientul final care l-a achiziționat/rezervat/închiriat, iar Triply.ro este absolvit de orice răspundere de natură juridică ori financiară.
 1. NU suntem o agenție de turism și nu oferim noi înșine astfel de experiențe/produse/servicii, acestea fiind responsabilitatea și aparținând exclusiv proprietarilor/reprezentanților care aleg să-și listeze proprietatea/unitatea pe acest portal. Rezervările și discuțiile referitoare la rezervări nu se poartă cu noi, ci în relația directă dintre dumneavoastră, client și proprietar/reprezentant.
 1. Puteți consulta întreaga documentație privind termenii și condițiile utilizării acestei platforme în link-ul dedicat prezent pe această platformă.
 1. Utilizarea acestui website se face de către fiecare utilizator în deplin acord cu prezentul document.Condiții de Utilizare:
  • Listarea Serviciilor: Listarea pe Triply.ro este gratuită. Furnizorii sunt responsabili pentru acuratețea, legalitatea și conformitatea informațiilor postate.
  • Rezervări și Achiziții: Triply.ro nu intermediază rezervări sau achiziții. Orice rezervare sau achiziție se face direct între client și furnizor.
  • Răspundere: Triply.ro nu este responsabil pentru niciun fel de pierdere, daună sau neînțelegere rezultată din relația directă dintre client și furnizor.

  Aceste condiții de utilizare sunt concepute pentru a asigura o experiență sigură și satisfăcătoare pe platforma Triply.ro, atât pentru furnizorii de servicii turistice, cât și pentru utilizatorii care caută și rezervă aceste servicii.

  Utilizarea Platformei:

  • Accesul și Utilizarea: Utilizarea site-ului Triply.ro este permisă numai în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile, nu restricționează sau inhibă utilizarea și bucuria de site de către orice terță parte.
  • Contul de Utilizator: Pentru listarea serviciilor sau pentru efectuarea unor rezervări, este posibil să fie necesar să creați un cont de utilizator. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor de cont și pentru toate activitățile care se desfășoară sub contul dumneavoastră.

  Responsabilități ale Furnizorilor

  • Acuratețea Informațiilor: Furnizorii sunt responsabili pentru acuratețea, completitudinea și corectitudinea informațiilor listate pe Triply.ro, inclusiv disponibilitatea și prețul serviciilor.
  • Condiții de Prestare a Serviciilor:Furnizorii trebuie să asigure că toate serviciile listate pe platformă sunt prestate în conformitate cu legile aplicabile, standardele etice și calitative.

  Responsabilități ale Utilizatorilor

  • Rezervări și Achiziții: Utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea tuturor detaliilor și condițiilor asociate cu serviciile pe care doresc să le rezerve sau achiziționeze. Triply.ro nu este responsabil pentru neînțelegeri sau neconformități care pot apărea între utilizatori și furnizori.
  • Conduită: Utilizatorii trebuie să se abțină de la orice comportament care ar putea fi considerat hărțuire, abuziv sau prejudiciabil pentru alți utilizatori, furnizori sau pentru echipa Triply.ro.

  Drepturi de Proprietate Intelectuală

  • Conținutul Site-ului: Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de conținutul prezentat pe Triply.ro, inclusiv designul site-ului, textele, grafica și codul sursă, aparțin Triply.ro sau partenerilor săi. Utilizarea neautorizată a oricărui conținut este strict interzisă.

  Limitarea Răspunderii

  • Triply.ro nu garantează că serviciile sau informațiile disponibile pe site sunt lipsite de erori, că defectele vor fi corectate sau că site-ul sau serverul care îl face disponibil sunt libere de viruși sau bug-uri.
  • Triply.ro nu răspunde pentru pierderile sau daunele care ar putea rezulta din utilizarea acestui site sau din incapacitatea de a-l utiliza.

  Modificări ale Condițiilor de Utilizare

  • Triply.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții de utilizare la orice moment. Modificările vor deveni efective imediat după publicarea lor pe site.

  Legislație Aplicabilă

  • Aceste condiții sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile României. Orice dispută legată de aceste condiții va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

  Prin utilizarea Triply.ro, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat aceste Condiții de Utilizare. Vă mulțumim că alegeți Triply.ro pentru a descoperi și a rezerva cele mai bune servicii turistice din România.

 1. Furnizorii de produse/servicii/experiențe turistice prezente pe triply.ro pot fi dar nu se vor limita la: agenții de turism touroperatoare, unități de servire a mesei, unități de cazare, companii rent-a-car, muzee – care funcționează pe bază de bilete, atracții turistice care funcționează pe bază de bilete, organizatori de evenimente. Acești furnizori vor fi denumiți generic „furnizori” sau „vendori”. Utilizatorii care își fac un cont pe platformă în scopul de a achiziționa produse/servicii/experiențe turistice de pe/prin intermediul platformei triply.ro sau cu scopul de a genera și publica conținut pe platforma (user generated content) triply.ro vor fi denumiți generic „utilizatori” sau „membri” sau „client finali” sau „clienți finali”.
 1. Platforma Triply.ro oferă un instrument online prin care „Furnizorii” pot promova serviciile/produsele/experiențele turistice și „Utilizatorii” le pot descoperi, căuta. Platforma Triply.ro este o piață online organizată care permite Furnizorilor să publice Serviciile lor pe Platforma Triply.ro și să comunice și să tranzacționeze direct cu clienții finali care caută să rezerve astfel de servicii/produse/experiențe. Serviciile/Produsele/Experiențele turistice prezente pe triply.ro pot include dar nu se vor limita la: oferirea de vacanțe, city break-uri, tururi, circuite, sejururi, excursii, experiențe, închirierea/rezervarea în scopuri de turism a unor proprietăți pentru utilizare în regim de cazare turistică, servicii de rent-a-car, servicii de transfer aeroport-cazare-aeroport, activități de o zi sau mai multe zile, acces la locații unice, bilete pentru intrări la diferite obiective/atracții turistice. Aceste produse/servicii/experiențe exemplificare vor fi denumite generic Produse/Servicii/Experiențe în continuare.
 1. Aceste Termene și condiții se aplică oricărei utilizări a serviciilor Triply. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste Termene și condiții, deoarece conțin informații importante referitoare la drepturile dvs. legale și limitările asupra unor drepturi, precum și o secțiune privind legea aplicabilă și soluționarea litigiilor.
 1. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor Triply, indicați că ați citit aceste Termene și condiții și sunteți de acord cu aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu toți acești Termeni și condiții, nu vi se permite accesul sau utilizarea serviciilor.
 1. Aceste termene și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate (colectiv, „Termenii de utilizare”) stabilesc termenii în care Triply furnizează servicii de promovare turistică („Serviciile”) prin intermediul platformei Triply („Platforma”), așa cum poate fi pus la dispoziție prin intermediul site-ului nostru web www.triply.ro, împreună cu toate domeniile conexe, site-uri afiliate, aplicații mobile, denumite în mod colectiv „site-ul web” sau „platforma” sau „website”). Când ne referim la „dvs.”, ne referim la orice persoană care accesează sau folosește serviciile. Triply nu este nici un furnizor de produse/servicii/experiențe. Când efectuați o rezervare, utilizați Platforma pentru a contracta produse/servicii/experiențe de la furnizori terți.
 1. Dacă doriți să contactați Triply, vă rugăm să vizitați pagina noastră de contact, sau scriindu-ne la adresa [email protected]
 1. Acesti Termene și condiții guvernează relația dvs. cu noi în ceea ce privește utilizarea de către dvs. a serviciilor de promovare ale platformei, care este promovat pe site și este pus la dispoziție de un furnizor terț.
 1. Prin utilizarea sau accesarea serviciilor, prin rezervarea unui Produs și / sau crearea unui cont pe site (un „Cont Triply”), sunteți de acord cu aceste Termeni și condiții și declarați că i-ați citit și înțeles și că sunteți în deplin acord cu acestea. În toate modalitățile de rezervare, persoana care face rezervarea se consideră că a consultat, citit și acceptat aceste Termene și condiții în numele tuturor persoanelor menționate în rezervare.
 1. Putem actualiza sau modifica în alt mod aceste Termene și condiții în orice moment și înțelegeți și sunteți de acord că accesul continuu sau utilizarea serviciilor după o astfel de modificare înseamnă acceptarea de către dvs. a Termenilor și condițiilor actualizațe. Vom nota data ultimei actualizări a Termenilor și condițiilor în partea de sus a acestei pagini, iar Termenele și condițiile actualizate vor intra în vigoare la postare. Este responsabilitatea dumneavoastră să reveniți periodic la această pagină pentru a revizui cea mai recentă versiune a Termenelor și condițiilor de utilizare.
 1. Definiții: Termenii „triply.ro”, „Noi”, „Nostru”, „Platforma”, „Website”, „Site-ul web” se referă la eMediaLab Creative Agency SRL, persoană juridică română cu sediu social în Bucuresti, Str. Duetului, Nr. 1, parter, Ap. 2, Sector 1 înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/10255/2018, cod unic de inregistrare 39634615  și RockHub Marketing SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Galati, Str. Av. Vasile Craiu, NR. 11, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J17/433/2021, cod unic inregistrare 43877230 care împreună adminstrează triply.ro. Termenul Platformă se referă la site-ul nostru web și la toate aplicațiile noastre care sunt deținute, controlate, administrate, întreținute și / sau găzduite de Triply în viitor.
 1. Scop: Prin intermediul triply.ro se pot promova produse/servicii/experiențe turistice care presupun rezervarea/închirierea lor fie în relație directă dintre dvs. și furnizor, fie prin sisteme de afiliere, după caz. Triply NU este o agenție de turism, iar clientul, prin rezervarea/închirierea produselor/serviciilor/experiențelor de pe sau prin intermediul triply își asumă responsabilitatea și își dă acordul să rezerve/închirieze acele produse/servicii/experiențe de la furnizorul care le vinde/închiriază. Triply este strict un intermediar între client și furnizorul respectiv, iar platforma are rolul exclusiv de a promova acele produse/servicii/experiențe.
  16.1 Prin efectuarea unei rezervări/achiziții, intrați într-o relație contractuală directă (obligatorie din punct de vedere juridic) cu Furnizorul cu care efectuați o rezervare sau achiziționați un produs/serviciu/experiență turistică (după caz). Din momentul în care vă faceți rezervarea prin intermediul triply.ro, acționăm exclusiv ca intermediar între dvs. și Furnizor. Orice dispută/litigiu (de orice natură) apărută între furnizor și clientul final reprezintă strict un conflict juridic între furnizorul serviciului/produsului/experienței respective și clientul final care l-a achiziționat/rezervat/închiriat, iar Triply.ro este absolvit de orice răspundere de natură juridică ori financiară.
  16.2 Produsele turistice listate pe triply.ro sunt de două tipuri:
  • Produse listate pe triply.ro direct de către furnizorul și creatorul respectivului produs turistic, caz în care rezervarea pe care clientul final o face prin intermediul triply.ro este procesată mai apoi direct de către furnizor; comunicarea și întreg procesul juridic legal legat de o rezervare revin exclusiv relației client final – furnizor (creatorul respectivului produs turistic). Triply.ro reprezintă doar o platformă care intermediază relația dintre clientul final și furnizor. Din momentul în care vă faceți rezervarea prin intermediul triply.ro, acționăm exclusiv ca intermediar între dvs. și Furnizor. Orice dispută/litigiu (de orice natură) apărută între furnizor și clientul final reprezintă strict un conflict juridic între furnizorul serviciului/produsului/experienței respective și clientul final care l-a achiziționat/rezervat/închiriat, iar Triply.ro este absolvit de orice răspundere de natură juridică ori financiară.
  • Produse listate prin intermediul sistemelor de afiliere puse la dispoziție de furnizori internaționali de produse/servicii/experiențe turistice, caz în care în momentul în care clientul final dorește să efectueze o rezervare cu privire la un astfel de produs, la apăsarea butonului “Book now” sau “Rezervă”, acest buton va redirecționa clientul final spre platforma care vinde acest produs turistic. Comunicarea și întreg procesul juridic legal legat de o rezervare revin exclusiv relației client final – furnizor (creatorul și vânzătorul respectivului produs turistic), în cazul de față fiind platforma (site-ul web) spre care a fost redirecționat clientul final. Triply.ro reprezintă doar o platformă care intermediază relația din utilizator și furnizor. În acest caz utilizatorul se supune termenelor și condițiilor impuse de furnizorul spre care a fost redirecționat.

  16.3 Din momentul în care vă faceți rezervarea prin intermediul platformei furnizorului spre care ați fost redirecționat, relația dvs financiară sau juridică, precum și comunicarea se desfășoară exclusiv cu furnizorul serviciului/produsului/experienței respective. Orice dispută/litigiu (de orice natură) apărută între furnizor și clientul final reprezintă strict un conflict juridic între furnizorul serviciului/produsului/experienței respective și clientul final care l-a achiziționat/rezervat/închiriat, iar Triply.ro este absolvit de orice răspundere de natură juridică ori financiară.
  16.4 După redirecționare, în momentul achiziționării de servicii/produse/experiențe turistice de pe platforma respectivului furnizor către care ați fost redirecționat, vă supuneți voluntar termenelor și condițiilor și politicilor stabilite de acel furnizor și afișate pe acea platformă.

  • Utilizatorii platformei Triply.ro pot deveni contributori și adăuga conținut (user generated content) pe această platformă, precum: recenzii cu privire la unele produse turistice, articole referitoare la opinii personale legate de o anumită destinație/produs turistic/experiență/rezervare/vacanță listate pe triply.ro, însă FĂRĂ a se face publicitate unei alte platforme din România, permise fiind doar cele din afara României. Conținutul oferit de utilizatori poate fi sub formă de text, fotografii cu drept de autor sau făcute personal de către utilizatori.

  16.5 Atunci când utilizatorul își exprimă opțiunea voluntară de a-și face un cont pe platforma triply.ro are obligația de a citi integral prezentele termene și condiții, iar prin bifarea căsuței prin care se stipulează faptul că este de acord cu prezentele termene și condiții declară că a luat la cunoștință și parcurs integral acest document și că este de acord cu toate precizările din acest document.
  16.6 Dacă efectuați o rezervare, sunteți de acord să revizuiți și să respectați termenii și condițiile furnizorului și orice alte reguli sau politici legate de produs („Termenii furnizorului”). Fără a aduce atingere prezentelor termene și condiții, în măsura în care Termenii furnizorului intră în conflict cu aceste Termeni și condiții, în ceea ce privește relația dvs. juridică cu Triply, acești Termeni de utilizare vor prevala. Interacțiunile dvs. cu furnizorii sunt pe propria dvs. răspundere.
  16.7 Triply nu este o agenție de turism și nu oferă sau deține niciun produs/serviciu/experiență listat pe acest website. Deși membrii Triply pot evalua și revizui anumite produse pe baza propriilor experiențe, Triply este echidistant și nu susține și nu recomandă niciun produs în defavoarea altuia. Sunteți de acord că Triply nu este responsabil pentru acuratețea informațiilor pe care le obține de la Furnizori și / sau care sunt afișate pe site-ul web.
  16.8 Prin efectuarea unei rezervări, garantați că aveți cel puțin 18 ani, că dețineți autoritatea legală pentru a încheia atât acest acord obligatoriu, cât și un acord obligatoriu cu Furnizorul, pentru a utiliza Serviciile, pentru a cumpăra Produsul și că toate informațiile pe care le furnizați sunt adevărate și exacte. De asemenea, sunteți de acord că veți utiliza platforma pentru a face doar rezervări legitime pentru dvs. și / sau pentru alte persoane pentru care sunteți autorizat(ă) legal să acționați.
  16.9 Doar furnizorii sunt responsabili pentru serviciile/produsele/experiențele lor listate pe această platformă și interacțiunea cu clienții finali. Când clienții finali fac o rezervare, aceștia încheie un contract direct cu Furnizorul. La redarea listărilor noastre, informațiile pe care le dezvăluim se bazează pe informațiile transmise de Furnizori. Fiecare produs/serviciu/experiență sunt verificate de un reprezentant al echipei Triply.ro înainte de publicare pe platformă, dar veridicitatea și autenticitatea le aparțin exclusiv furnizorilor, noi având rolul de a verifica doar din punct de vedere tehnic listarea respectivă. Furnizorii care comercializează și își promovează Produsele/Serviciile/Experiențele pe Platformă li se oferă acces la sistemele noastre și sunt pe deplin responsabili pentru actualizarea tuturor tarifelor / taxelor / prețurilor, disponibilităților, datelor de contact, politicilor și condițiilor și a altor informații relevante și esențiale care sunt afișate pe Platforma noastră.
  16.10 Nu putem garanta că toate informațiile sunt corecte, complete și nici nu putem fi considerați responsabili pentru eventuale erori (de orice natură), orice întreruperi (indiferent dacă se datorează unei defecțiuni (temporare și / sau parțiale), reparării, actualizării sau întreținerii Platformei noastre), informații inexacte, înșelătoare sau neadevărate sau nelivrării informațiilor. Fiecare Furnizor rămâne responsabil în orice moment pentru acuratețea și corectitudinea informațiilor (descriptive) (inclusiv tarifele / taxele / prețurile, politicile și condițiile și disponibilitatea) afișate pe Platforma noastră. Platforma noastră nu constituie și nu trebuie privită ca o recomandare sau aprobare a calității serviciului/produsului/experienței puse la dispoziție, cu excepția cazului în care se indică explicit sau se prevede altfel.
  16.11 Platforma noastră este pusă la dispoziție numai pentru uz personal (B2C) și necomercial (B2B). Prin urmare, nu aveți voie să revindeți, să utilizați, să copiați, să afișați, să descărcați sau să reproduceți orice conținut sau informație disponibilă pe Platformă pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv. Deși verificăm din punct de vedere tehnic fiecare produs/serviciu/experiență înainte de listare, Triply.ro nu are niciun control asupra rezervării sau activității clienților finali, adevărului sau exactității informațiilor afișate în timpul vizitei clienților finali.
  16.12 Orice referiri la un Furnizor verificat indică faptul că Furnizorul a finalizat o verificare relevantă sau un proces de identificare a fost efectuat personal de un membru al echipei noastre pentru criterii de eligibilitate înainte de listare. Dacă alegeți să utilizați Platforma ca Furnizor, relația dvs. cu Triply.ro este limitată la o relație de parteneriat și nu un angajat, agent sau orice fel de altă asociere cu Triply.ro.
  16.13 Triply.ro va stabili niște criterii de eligibilitate în vederea selectării furnizorilor și își rezervă dreptul de a accepta sau nu un furnizor care își exprimă dorința de a-și lista produsele/serviciile/experiențele pe Triply.ro. Produsele/serviciile/experiențele pe care doriți să le listați pe Triply.ro vor fi verificate din punct de vedere ethnic de un membru al echipei Triply.ro și, pe baza criteriilor de eligibilitate, este posibil să fiți sau nu eligibil pentru listare. Produsele/serviciile/experiențele promovate se bazează pe informațiile pe care ni le trimite Furnizorul.
  16.14 Platforma noastră nu se formează și nu trebuie privită ca un garant total al calității serviciilor/produselor promovate, chiar dacă încercăm să menținem un nivel ridicat al calității acestora. Achiziționarea de servicii/produse/experiențe turistice de la furnizori terți poate fi supusă unor termene și condiții diferite și practici de confidențialitate, stabilite de furnizorul respectiv.

 1. Utilizarea Serviciilor
  17.1 Ca o condiție de utilizare a Serviciilor, declarați și garantați că (i) toate informațiile furnizate de dvs. în timpul utilizării Serviciilor sunt adevărate, exacte, actuale și complete și (ii) aveți 18 ani sau peste pentru a utiliza site-ul web. Triply nu colectează cu bună știință informațiile nimănui cu vârsta sub 18 ani.
  17.2 Utilizarea de către dvs. a Serviciilor este permisă de Triply numai pentru uz personal (B2C), necomercial (B2B) și / sau pentru a face cereri legitime de a face o rezervare a Produselor/serviciilor/experiențelor oferite. Sunteți de acord să nu utilizați aceste Servicii pentru a face cereri sau Rezervări speculative, false sau frauduloase și, de asemenea, sunteți de acord să nu listați produse/servicii/experiențe turistice false sau nelegitime pentru a fi folosite în scopuri frauduloase. Listările pe care le efectuați pe această platformă sunt responsabilitatea dumneavoastră directă, iar platforma triply este exonerată de orice dispute de natură juridică ori financiară dintre clientul final și furnizor.
  17.3 În plus, declarați și garantați că (a) nu sunteți momentan suspendat și nu ați fost anterior interzis de Triply să utilizați Serviciile platformei; (b) nu acționați în numele unui concurent al Triply; (c) nu vă creați mai multe conturi Triply.
  17.4 Ne păstrăm dreptul, la discreția noastră exclusivă, de a refuza accesul la Servicii oricui și oricând și din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru încălcarea acestor Termene și condiții și fără a avea obligația de a vă notifica în cazul suspendării/anulării contului dvs.
 1. Notificări privind drepturile de autor și mărci comerciale
  18.1 Excluzând conținutul terților, site-ul web și tot conținutul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, toate interfețele vizuale, caracteristicile interactive, grafica personalizată, designul, codul sursă, produsele, software-ul, textele, imaginile, logo-urile, sloganurile, denumirile, siglele precum și alte elemente și componente ale site-ului web sunt: © 2024 Triply. Toate drepturile rezervate.
  Conținutul prezentat pe Triply.ro, inclusiv textele, grafica, logo-urile și orice alte materiale, sunt proprietatea Triply.ro sau a partenerilor săi și sunt protejate de legea drepturilor de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a acestui conținut este strict interzisă.
  • Protecția Conținutului: Toate materialele și conținuturile prezentate pe Triply.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică,logo-uri, imagini, clipuri video, designul site-ului și orice alt material vizual sau text, sunt proprietatea Triply.ro sau a partenerilor și colaboratorilor săi. Aceste materiale sunt protejate de legislația românească și internațională privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală.
  • Utilizarea Conținutului: Utilizatorii Triply.ro pot accesa și vizualiza conținutul site-ului exclusiv în scop personal și non-comercial. Reproducerea, distribuția, transmiterea, modificarea sau utilizarea conținutului pentru scopuri publice sau comerciale, fără consimțământul scris prealabil al Triply.ro, este strict interzisă și va fi supusă acțiunilor legale corespunzătoare.
  • Drepturi asupra Conținutului Furnizat de Utilizatori: Prin postarea, încărcarea sau transmiterea de materiale către Triply.ro, utilizatorii acordă automat platformei dreptul neexclusiv, gratuit, perpetuu, irevocabil și sublicențiabil
   de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate, distribui și afișa aceste materiale pe orice mediu, în scopuri legate de operarea și promovarea platformei. Utilizatorii garantează că dețin sau controlează toate drepturile legale necesare asupra conținutului pe care îl furnizează și că utilizarea acestuia nu încalcă acești termeni sau drepturile
   terților.
  • Marcă Comercială: Utilizarea neautorizată a mărcii și logo-ului este interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de marcă comercială.
  • Notificare privind Încălcările: Triply.ro respectă drepturile de proprietate intelectuală ale terților și solicită utilizatorilor să facă același lucru. În cazul în care considerați că opera dumneavoastră a fost copiată sau utilizată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor sau a proprietății intelectuale, vă rugăm să informați Triply.ro furnizând detaliile necesare pentru investigare.
   Triply.ro își rezervă dreptul de a elimina orice conținut considerat a încălca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei părți, fără notificare prealabilă și la propria discreție.
   Prin utilizarea Triply.ro, vă angajați să respectați aceste condiții și să nu încălcați drepturile de proprietate intelectuală ale site-ului sau ale terților. Această secțiune este esențială pentru protejarea creațiilor și inovațiilor care contribuie la diversitatea și bogăția conținutului disponibil pe Triply.ro.

  18.2 Triply nu este responsabil pentru conținutul de pe site-uri web operate de alte părți decât Triply. Toate celelalte nume de produse sau servicii sau sloganuri afișate pe site (inclusiv cele ale produselor) ale Triply și / sau ale furnizorilor sau licențiatorilor săi nu pot fi copiate, imitate sau utilizate, în totalitate sau parțial, fără permisiunea prealabilă scrisă a Triply sau a titularului mărcii comerciale aplicabile.
  18.3 Dacă sunteți conștient de o încălcare a mărcii dvs. sau a mărcii noastre, urmați instrucțiunile politicii privind reclamațiile referitoare la drepturile de autor. Abordăm mesajele referitoare la încălcarea mărcii numai la adresa de e-mail [email protected] .
  18.4 Utilizatorii permit terților să utilizeze conținutul în conformitate cu scopuri legale și, în plus, permit triply.ro să efectueze orice modificări sunt considerate a fi necesare conținutului publicat pe platformă, ori să restricționeze fără motiv și fără notificarea în prealabil a utilizatorului care a generat conținutul respectiv, în cazul se constată nereguli cu privire la conținutul respectiv. Responsabilitatea conținutului revine utilizatorului care l-a produs pentru această platformă. Deținătorul platformei are dreptul de a elimina orice material atunci când consideră că este necesar.

 1. Înregistrarea utilizatorilor
  19.1 Trebuie să vă înregistrați un cont prin posibilitățile de înscriere disponibile pe Platforma pentru a accesa și utiliza anumite caracteristici ale Triply, cum ar fi publicarea de conținut și / sau rezervarea de produse/servicii/experiențe. În cazul în care vă înscrieți ca furnizor și listați pe platformă produse/servicii/experiențe spre rezervare, acest fapt denotă că aveți drept de proprietate/reprezentativitate asupra acelor produse/servicii/experiențe și că sunteți de acord cu Termenii de utilizare ai acestei platforme. În cazul în care publicați pe platformă produse/servicii/experiențe asupra cărora nu aveți drept de proprietate/reprezentativitate și care cauzează prejudicii de orice natură asupra altor utilizatori ai platformei, ne rezervăm dreptul de a acționa prin orice mijloc legal pus la dispoziție prin lege pentru recuperarea prejudiciului, iar contul dvs. va fi anulat și produsele/serviciile/experiențele listate vor fi șterse.
  19.2 Vă puteți înregistra ca furnizor pe Triply utilizând o adresă de e-mail și creând o parolă, Trebuie să furnizați informații corecte, actuale și complete în timpul procesului de înregistrare.
  19.3 Nu puteți înregistra mai multe conturi Triply. Nu puteți atribui sau transfera în alt mod contul dvs. către terți. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității și securității datelor dvs și sunteți obligat să nu divulgați nimănui credențialele dvs.
  19.4 Trebuie să anunțați imediat Triply dacă știți sau aveți vreun motiv să suspectați că credențialele dvs. au fost pierdute, furate, deturnate sau compromise printr-un alt mod de utilizare frauduloasă sau neautorizate a datelor dvs. în afara unei utilizări reale. Sunteți răspunzător pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului dvs. Triply, cu excepția cazului în care astfel de activități nu sunt autorizate de dvs., iar contul este utilizat în mod fraudulos sau neautorizat.
 1. Conturi Triply
  20.1 Este posibil să fie necesar să creați un cont Triply și să furnizați informații despre dvs. pentru a utiliza unele dintre funcțiile de pe site și alte servicii, inclusiv atunci când efectuați o rezervare/achiziție. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei contului dvs. Triply și a credențialelor de conectare („credențiale ale contului Triply”). De asemenea, sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile (inclusiv rezervările/achizițiile) care au loc în contul dvs. Triply. Sunteți de acord să ne anunțați imediat despre orice utilizare neautorizată a Contului dvs. Triply.
  20.2 Contul dvs. Triply este doar pentru uz personal. Nu puteți identifica pe altcineva (de exemplu, să adoptați identitatea unei vedete), să creați un cont Triply pentru orice altă persoană decât dvs., să furnizați o adresă de e-mail sau alte detalii personale altele decât ale dvs. sau să creați mai multe conturi Triply.
  20.3 Putem rezilia sau suspenda accesul la Contul dvs. Triply sau capacitatea dvs. de a utiliza Serviciile, în totalitate sau parțial, la propria noastră discreție, pentru orice motiv sau fără niciun motiv și fără notificare sau răspundere de orice fel. De exemplu, este posibil să închidem sau să suspendăm Contul dvs. Triply sau posibilitatea de a utiliza Serviciile dacă utilizați greșit site-ul web. O astfel de reziliere sau suspendare vă poate împiedica să accesați contul dvs. Triply, site-ul web, conținutul utilizatorului, conținutul site-ului web și / sau orice alte informații conexe.
  20.4 Puteți închide contul dvs. Triply în orice moment contactându-ne pentru a solicita închiderea contului dvs. Triply și întreruperea utilizării oricărei părți a Serviciilor. Dacă închideți contul Triply, este posibil să continuăm să afișăm conținutul dvs. de utilizator publicat anterior și nu avem nicio obligație de a elimina niciunul dintre conținuturile publicate de dvs. ca utilizator al Triply.
 1. Continut utilizator
  21.1 Dvs. și alți utilizatori ai site-ului web puteți contribui la site-ul web în mai multe moduri diferite, scrierea de recenzii, realizarea de postări/articole, încărcarea și postarea de fotografii sau videoclipuri, formularea de comentarii sau sugestii, trimiterea de idei, completarea profilurilor publice, evaluarea contribuțiilor altor utilizatori și efectuarea altor contribuții sau trimiteri similare către site-ul web și / sau în alt mod către Triply (în mod colectiv, „Conținut utilizator”). Putem folosi conținutul utilizatorului în mai multe moduri diferite, inclusiv, dar fără a se limita la afișarea acestuia pe site, reformatarea acestuia, traducerea acestuia în alte limbi, editarea acestuia pentru claritate și gramatică, încorporarea acestuia în reclame și alte lucrări, preluarea acestuia prin intermediul postărilor pe rețele de socializare, crearea de lucrări derivate de la acesta.
  21.2 Prin trimiterea conținutului, acordați Triply și partenerilor săi un drept internațional, neexclusiv, fără redevențe, transferabil, irevocabil și complet sub-licențiat la (a) utilizarea, reproducerea, modificarea, adaptarea, traducerea, distribuirea, publicarea, crearea de lucrări derivate în orice scop; și (b) utilizeze numele pe care îl trimiteți în legătură cu un astfel de conținut de utilizator. Recunoașteți și sunteți de acord că conținutul utilizatorului este neconfidențial și neproprietar. Dacă se stabilește că păstrați drepturi morale (inclusiv drepturi de atribuire sau integritate) în Conținutul Utilizatorului, declarați prin prezenta că (a) nu aveți nicio obiecție împotriva publicării, utilizării, modificării, ștergerii și exploatării conținutului utilizatorului de către Triply sau de către partenerii acestuia; (b) renunțați pentru totdeauna și sunteți de acord să nu revendicați niciun drept asupra oricăror drepturi morale ori financiare ale unui autor asupra oricărui conținut al utilizatorului; și (c) eliberați pentru totdeauna Triply, precum și partenerii acestuia, de orice pretenții pe care le-ați putea afirma împotriva Triply în virtutea oricăror astfel de drepturi morale.
  21.3 Sunteți de acord în mod expres să nu postați, să încărcați, să transmiteți, să distribuiți, să stocați, să creați sau să publicați în alt mod prin intermediul site-ului web orice conținut de utilizator care cuprinde sau include:
  1. conținut ilegal, calomnios, defăimător, obscen, pornografic, indecent, obraznic, hărțuitor, amenințător, invaziv, abuziv, fraudulos sau altfel inacceptabil;
  2. conținut care să constituie, să încurajeze sau să ofere instrucțiuni pentru a comite o infracțiune, să încalce drepturile oricărei părți sau care ar încălca orice lege locală, națională sau internațională.
  3. conținut care poate încălca orice brevet, marcă comercială, secret comercial, drept de autor sau alt drept intelectual sau de proprietate al oricărei părți;
  4. conținut care imită identitatea oricărei persoane sau entități sau care denaturează în alt mod afilierea dvs. cu o persoană sau entitate, inclusiv Triply;
  5. promoții, campanii politice, publicitate, concursuri, tombole sau solicitări;
  6. informații private ale oricărei terțe părți, inclusiv, fără a se limita la adresa, prenumele (numele de familie), numărul de telefon, adresa de e-mail, numărul cardului de credit;
  7. viruși, date corupte sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive;
  8. conținut care nu are legătură cu subiectul (zonele) interactiv (e) în care este postat un astfel de conținut de utilizator; sau
  9. conținut sau linkuri către conținut care, în opinia exclusivă a Triply, (a) încalcă subsecțiunile anterioare din prezentul document, (b) este inacceptabil, (c) restricționează sau împiedică orice altă persoană să utilizeze sau să se bucure de zonele interactive sau de pe site-ul web și / sau (d) poate expune Triply sau afiliații săi sau utilizatorii site-ului web la orice prejudiciu sau răspundere de orice tip.

  21.4 Sunteți singurul responsabil pentru conținutul pe care îl trimiteți. Vă asumați toate consecințele posibile asociate publicării unui astfel de conținut de utilizator pe platforma triply.ro
  21.5 Triply nu își asumă nici o responsabilitate și nu își asumă nici o răspundere pentru orice conținut al utilizatorului postat, stocat sau încărcat de dvs. sau de către orice terță parte, sau pentru orice pierdere sau deteriorare a acestuia, și nici Triply nu este responsabil pentru orice greșeli, defăimare, calomnie, omisiuni, falsuri, obscenitate, pornografie, blasfemie, ori utilizare fără drept a unor conținuturi cu drept de autor.
  21.6 Deși Triply nu are obligația de a examina, edita sau monitoriza orice conținut al utilizatorului, Triply își rezervă dreptul și are libertatea absolută de a elimina, monitoriza, traduce sau edita fără notificare orice conținut al utilizatorului în orice moment și din orice motiv și / sau să efectueze astfel de acțiuni de către terți în numele său și sunteți singurul responsabil pentru crearea copiilor de rezervă și a înlocuirilor conținutului dvs. de utilizator. Triply nu are nicio obligație să vă păstreze sau să vă furnizeze copii ale conținutului dvs. de utilizator și nici nu vă garantăm confidențialitatea cu privire la conținutul dvs. de utilizator.
  21.7 Orice utilizare de către dvs. a zonelor interactive sau a altor porțiuni ale site-ului web cu încălcarea celor menționate anterior încalcă acești termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la încetarea sau suspendarea drepturilor dvs. de utilizare a zonelor interactive și / sau a site-ului web.
  21.8 Site-ul web poate conține hyperlinkuri către site-uri web operate de alte părți decât Triply („Site-uri terțe” sau “Parteneri”). Prezența lor pe site-ul web nu înseamnă nicio aprobare de către Triply a materialului pe astfel de site-uri terțe, nici vreo asociere cu operatorii lor.

  21.9 Nu controlăm site-urile terților sau partenerilor și nu suntem responsabili pentru conținutul acestora, sau pentru confidențialitatea sau alte practici ale celor care le dețin și operează.

  21.10 Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că orice hyperlink-uri pe care le selectați și / sau software-ul pe care îl descărcați (fie de pe site-ul web sau site – uri terțe) nu conține viruși.

 1. Activități interzise pe site
  22.1 Conținutul și informațiile de pe site (inclusiv, dar fără a se limita la, mesaje, date, informații, text, muzică, sunet, fotografii, imagini, grafică, video, hărți, pictograme, software, cod sau alt material descris în mod colectiv drept „Conținutul site-ului web”), precum și infrastructura utilizată pentru furnizarea unui astfel de conținut, este proprietatea noastră. Sunteți de acord să nu modificați, să copiați, să distribuiți, să transmiteți, să afișați, să efectuați, să reproduceți, să publicați, să licențați, să creați opere derivate din, să transferați, să vindeți sau să revindeți orice conținut al site-ului web sau orice produse sau servicii obținute de la sau prin intermediul Site-ului web. Orice altă utilizare a conținutului site-ului, a produselor și / sau a serviciilor necesită permisiunea prealabilă scrisă a Triply.
  22.2 În plus, sunteți de acord că nu veți ajuta sau permite altor persoane să:
  • utilizeze site-ul web sau conținutul site-ului în orice scop comercial sau ilegal;
  • acceseze, monitorizeze sau copieze orice conținut al site-ului web folosind orice mijloace sau orice procese manuale pentru a accesa, indexa, prelua sau utiliza în alt mod site-ul web sau orice conținut al site-ului în orice scop fără permisiunea noastră scrisă expresă;
  • întreprinde orice acțiune care impune, din partea noastră, o sarcină nerezonabilă sau disproporționat de mare asupra infrastructurii noastre sau care solicită trafic excesiv pe site;
  • conectarea la orice porțiune a site-ului web în orice scop fără permisiunea noastră scrisă expresă;
  • încerce să modifice, să traducă, să adapteze, să editeze, să decompileze, să dezasambleze sau să controleze orice software;
  • utilizeze site-ul web pentru a amenința, a urmări, a frauda, a incita, a hărțui sau a susține hărțuirea altei persoane;
  • utilizeze site-ul web pentru a trimite sau transmite spam, concursuri, e-mailuri nedorite, scheme piramidale, sondaje sau alte mesaje, sau orice alte practice frauduloase indiferent dacă sunt sau nu de natură comercială;
  • utilizeze site-ul web într-un mod care poate crea un conflict de interese, cum ar fi tranzacționarea recenziilor cu alți proprietari de afaceri sau scrierea sau solicitarea recenziilor într-un mod ilegal;
  • utilizeze site-ul web pentru a promova fanatismul sau discriminarea;
  • utilizeze site-ul web pentru a încălca orice drept al unei terțe părți, inclusiv orice încălcare a încrederii, drepturilor de autor, mărcii comerciale, brevetelor, secretului comercial, dreptului moral, dreptului la confidențialitate, dreptului de publicitate sau oricărui alt drept de proprietate intelectuală sau drept de proprietate;
  • utilizeze site-ul web pentru a trimite sau transmite pornografie sau conținut ilegal;
  • utilizeze site-ul web pentru a solicita informații personale de la minori sau pentru a dăuna sau amenința cu provocarea de daune oricărei persoane, inclusiv a minorilor;
  • să încerce să obțină acces neautorizat la site-ul web, la conturile de utilizator, la sistemele informatice sau la rețelele conectate la site-ul web prin hacking, extragere de parole sau orice alt mijloc;
  • utilizeze site-ul Web pentru a transmite orice viruși de computer, viermi, defecte, trojani sau alte elemente de natură distructivă (denumite colectiv, „Viruși”);
  • utilizeze orice dispozitiv sau software care interferează cu funcționarea corectă a site-ului web sau în alt mod încearcă să interfereze cu funcționarea corectă a site-ului web;
  • utilizeze site-ul web pentru a încălca securitatea oricărei rețele de calculatoare, a sparge parolele sau codurile de criptare de securitate;
  • să perturbe sau să interfereze cu securitatea site-ului web sau să provoace altfel pagube Web;
  • să elimine, dezactiveze, deterioreze sau interfereze cu orice alte caracteristici legate de securitate ale site-ului web, caracteristici care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea conținutului site-ului web sau caracteristici care impun limitări ale utilizării site-ului web.
 1. Termeni specifici vendorilor/furnizorilor
  23.1 Publicarea de produse/serviciiÎn calitate de vendor/furnizor, după ce ați fost aprobat de un administrator Triply, pentru listarea produselor/serviciilor în platformă, utilizând statutul furnizor, trebuie să furnizați informații complete și corecte despre serviciu, menționați orice restricții și cerințe speciale care se aplică, dacă este cazul și să furnizați orice alte informații pertinente solicitate de Triply.
  23.2 Furnizorii sunt responsabili pentru menținerea actualizată a informațiilor (inclusiv disponibilitatea produselor/serviciilor/experiențelor) în orice moment. Devenind Furnizor, sunteți pe deplin responsabil de gestionarea listărilor, evaluărilor, comenzilor și informațiilor dvs.
  23.3 Pentru a posta listări, trebuie să fiți în prealabil aprobat de un administrator Triply pe Platformă. Proprietarul, pentru a deveni Furnizor cu un cont funcțional, trebuie să ofere: date complete de facturare și identificare și date complete de contact.
  23.4 Furnizorii sunt responsabili de plata serviciilor ce formează produsul/serviciul/experiența achiziționată de clientul final prin intermediul triply, mai departe catre sub-contractori (hoteluri etc, alți sub-contractori de orice natură), precum si de plata taxelor provenite din comercializarea/rezervarea produselor/serviciilor listate pe platforma Triply, către statul care emite acele taxe. De asemenea, sunt obligați să achite către Triply toate comisioanele aferente tuturor rezervărilor/achizițiilor făcute de clienții finali prin intermediul platformei triply.ro, dacă este cazul.
  23.5 Toate informațiile vor fi utilizate pentru pentru îndeplinirea scopurilor prezentei platforme.
  23.6 Sunteți singurul responsabil pentru stabilirea politicii tarifare a produselor/serviciilor dvs. Tarifele afișate prin intermediul Triply vor fi tarifele finale pe care clientul trebuie să le achite atunci când dorește să facă o rezervare/închiriere prin intermediul Triply.
  23.7 Odată ce un client final solicită rezervarea/închirierea unui produs/serviciu listat, nu puteți modifica tariful și nu puteți solicita clientului final să plătească un preț mai mare decât este afișat pe platformă la acel moment. Triply.ro nu intervine în modificarea și stabilirea tarifelor furnizorilor. Orice probleme/litigii cu impact direct asupra clientului final referitoare la produsul/serviciul/experiențele rezervate de către clientul final (precum anulare, lipsă disponibilitate ș.a.) se vor rezolva strict în relația furnizor – client final, cu exonerarea răspunderii juridice și financiare pentru Triply.
  23.8 Furnizorii nu au dreptul să solicite o taxă de rezervare după confirmarea rezervării unui produs/serviciu/experiență prin intermediul Triply în afara Platformei.
  23.9 În calitate de Furnizor sunteți direct responsabil pentru orice inconveninent/problemă apărută cu produsele/serviciile listate, atât în momentul listării/momentul rezervării de către clientul final/momentul efectiv în care se prestează/are loc organizarea serviciului/produsului/experienței respective și vă veți asigura ca toate standardele și condițiile de calitate să fie respectate față de client (client final). În calitate de Furnizor, sunteți direct responsabil de exploatarea serviciului/produsului/experienței dvs. turistice listată pe Triply, din momentul rezervării de către client și până în momentul în care toate obligațiile cu privire la acel produs/serviciu/experiență au fost stinse. Orice litigiu și probleme vor fi rezolvate strict în relația furnizor – client final, cu exonerarea răspunderii juridice și financiare pentru Triply.
 1. Termeni specifici pentru „Client final”
  24.1 Sub rezerva îndeplinirii oricăror cerințe (cum ar fi finalizarea oricăror procese de verificare) stabilite de Triply, puteți rezerva un produs/serviciu/experiență disponibile pe Platformă urmând procesul de rezervare respectiv. Toate taxele aplicabile și legale vor fi introduse deja în tariful afișat pe website.
  24.2 La transmiterea unei cereri de rezervare pe Triply, se încheie un acord legal obligatoriu între dvs. și Furnizorul serviciului/produsului/experienței dvs., sub rezerva oricăror termene și condiții suplimentare ale furnizorului care se aplică, inclusiv în special politica de anulare aplicabilă și orice reguli și restricții specificate în pagina produsului/serviciului/experienței respective.
  24.3 Furnizorii sunt responsabili de plata serviciilor ce formează produsul/serviciul/experiența achiziționată de clientul final prin intermediul triply, mai departe catre sub-contractori (hoteluri etc, alți sub-contractori de orice natură), precum si de plata taxelor provenite din comercializarea/rezervarea produselor/serviciilor listate pe platforma Triply, către statul care emite acele taxe. De asemenea, sunt obligați să achite către Triply toate comisioanele aferente tuturor rezervărilor/achizițiilor făcute de clienții finali prin intermediul platformei triply.ro, dacă este cazul.
  24.4 Dacă rezervați un serviciu în numele unor oaspeți suplimentari, trebuie să vă asigurați că fiecare oaspete suplimentar îndeplinește orice cerințe stabilite de Furnizor și este informat și este de acord cu aceste Termene și Condiții și cu orice termene și condiții, reguli și restricții stabilite de către Furnizor. Dacă rezervați pentru un oaspete suplimentar care este minor, declarați și garantați că sunteți autorizat legal să acționați în numele minorului. Minorii pot experimenta produsele/serviciile/experiențele listate de către furnizori pe Triply numai dacă sunt însoțiți de un adult care este responsabil pentru ei.
  24.5 Toate reglementările legale și organizatorice și logistice cu privire la un produs/serviciu listat și rezervat prin intermediul platformei Triply se vor stabili strict în relația client final-furnizor (spre exemplu dar nu se limitează la oră cazare, oră decazare, absolut orice criteriu care face parte din relația comercială dintre cele două părți cu privire la produsul/serviciul respectiv).
 1. Prețuri/Tarife
  25.1 Prețurile/Tarifele oferite de Furnizori prin Platforma noastră sunt cele finale, cele pe care clientul final trebuie să le achite pentru rezervarea produsului/serviciului respectiv. Toate prețurile afișate includ toate taxele și comisioanele legale aplicate, cu excepția cazului în care se menționează altfel pe Platforma noastră sau în e-mailul de confirmare a rezervării. În pagina fiecărui produs/serviciu/experiență se va menționa dacă tariful este pentru o persoană, pentru un grup de persoane, un tarif global pentru serviciu sau orice altă situație apărută, după caz, după natura produsului/serviciului respectiv și dacă pot apărea alte taxe/cheltuieli în plus față de tariful afișat.
  25.2 Vă rugăm să verificați condițiile sau informațiile referitoare la produs/serviciu/experiență și condițiile de rezervare pentru a vedea dacă există restricții înainte de a face o rezervare. Tarifele pot fi afișate după caz, fie în euro, fie în lei. Orice taxe de conversie percepute de banca dvs. nu sunt răspunderea Triply. Orice erori și greșeli (inclusiv tipărirea greșită a datelor către care clientul final achită tarifele pentru produsele/serviciile/experiențele contractate, sau detalii bancare completate incorect sunt strict răspunderea clientului/utilizatorului/clientului final. Toate ofertele speciale și promoțiile sunt marcate ca atare.
 1. Confidențialitate și cookie-uri: Triply vă respectă confidențialitatea. Vă rugăm să consultați pagina politicii de confidențialitate pentru informații suplimentare.
 1. Taxe
  27.1 Clienți finali nu vor fi taxați pentru utilizarea platformei sau efectuarea unei rezervări în plus, iar tarifele afișate pe website vor fi cele finale sau după caz, se va preciza în pagina produsului/serviciului/experienței dacă pot apărea alte taxe/cheltuieli în plus față de tariful afișat.
  27.2 Doar furnizorii care au o relație comercială contractuală cu Triply (printr-un contract cadru) vor fi disponibili pe Platformă (pentru promovarea lor în sistem B2B și / sau B2C a produselor/serviciilor lor), în cazul în care furnizorul decide achiziționarea unuia dintre cele 3 pachete dedicate furnizorilor.
  27.3 Cu excepția cazului în care se prevede altfel pe Platforma Triply, taxele de serviciu (comisioanele) nu sunt rambursabile/returnabile. Triply își rezervă dreptul de a modifica Taxele de serviciu (comisioanele) în orice moment și vor oferi Furnizorilor/Vendorilor o notificare adecvată cu privire la orice modificare a taxelor (comisioanelor) înainte de a intra în vigoare. Astfel de modificări ale taxelor nu vor afecta rezervările efectuate înainte de data efectivă a modificării taxelor.
 1. Plata în avans, anulare, neprezentare și detalii importante
  28.1 Rezervând un serviciu/produs/experiență la Furnizor, acceptați și sunteți de acord cu politica de anulare și neprezentare a Furnizorului respectiv și cu orice alte termene și condiții suplimentare ale Furnizorului aplicabile produsului/serviciului/experienței.
  28.2 Politica generală de anulare și neprezentare a fiecărui Furnizor este disponibilă pe Platforma noastră, în pagina fiecărui produs/serviciu afișat.
  28.3 Taxele turistice sau municipale aplicabile pot fi colectate de Furnizor în caz de neprezentare sau de anulare gratuită. Vă rugăm să verificați cu atenție detaliile de rezervare ale produsului sau serviciului pe care l-ați ales pentru a vedea dacă există anumite condiții înainte de a face o rezervare. Politicile de anulare pot varia în funcție de fiecare produs/serviciu/experiență listat pe platformă.
  28.4 Vă rugăm să citiți cu atenție detaliile și informațiile importante de pe pagina produsului/serviciului/experienței, pentru detalii suplimentare aplicate de Furnizor (de exemplu, restricție de vârstă, taxe suplimentare de anulare pentru rezervări de grup, paturi suplimentare / mic dejun, animale de companie etc).
  28.5 Plățile întârziate, informațiile bancare greșite, detaliile greșite ale cardului de credit sau de debit, cardurile de credit sau de debit invalide sau fondurile insuficiente sunt pe propria răspundere și în contul dvs. și nu veți primi dreptul la rambursarea unei sume (nerambursabile) pentru care ați plătit în avans, cu excepția furnizorului care a acceptat sau a permis acest lucru prin politica lor de plată sau anulare.
  28.6 Dacă doriți să vedeți încă o dată, să modificați sau să anulați rezervarea produsului/serviciului/experienței dvs., vă rugăm să contactați Furnizorul prin mesaje interne de pe platforma Triply sau prin datele de contact furnizate de aceștia pe Platformă. Rețineți că este posibil să nu primiți o rambursare integrală după ce sunt exprimate în mod clar politicile de anulare, neprezentare sau (pre) plată ale Furnizorului și nu veți avea dreptul să vi se restituie suma pe care ați plătit-o deja.
  28.7 Vă recomandăm să citiți cu atenție politicile de anulare, neprezentare și (pre) plată ale furnizorului înainte de a face o rezervare sau să vă amintiți să efectuați plățile în timp, conform cererilor de rezervare. Dacă ajungeți târziu la data de check-in sau dacă ajungeți a doua zi, asigurați-vă că spuneți acest lucru (prompt / în avans) Furnizorului, astfel încât acesta să știe când să vă aștepte/să transmită aceste informații mai departe. Triply nu are nicio responsabilitate sau răspundere juridică sau financiară pentru consecințele cauzate de sosirea dvs. târzie sau în legătură cu anularea sau colectarea taxei pentru neprezentare de către Furnizorul de servicii (acolo unde este cazul).
  28.8 Pentru a face o rezervare este necesară plata integrală prin card de credit sau de debit, cu excepția cazului în care se specifică altfel.
  28.9 Valoarea rezervării dvs. poate fi supusă impozitelor, taxelor, tranzacțiilor externe, schimbului valutar sau altor taxe. Banca poate converti plata în moneda locală și poate percepe taxe, rezultând diferențe între suma afișată prin intermediul Platformei și suma finală care vi se percepe. Triply vă recomandă să contactați banca dvs. dacă aveți întrebări cu privire la orice conversie valutară aplicabilă sau taxe.
 1. Modificări sau anulări de către dvs.
  29.1 După rezervarea unui produs/serviciu/experiență, rezervarea dvs. nu poate fi modificată de dvs. sau anulată cu rambursare, cu excepția cazului în care se prevede altfel în termenii și condițiile aplicabile unui astfel de produs.
  29.2 Politica standard de anulare a produsului/serviciului/experienței rezervate/achiziționate trebuie consultată de la furnizorul care a comercializat/efectuat acea rezervare.
  29.3 Solicitările de modificări ale unei rezervări, inclusiv cererile de modificare a datei (colectiv, „cerere de modificare”) ar trebui făcute prin contactarea directă a furnizorului; și (b) dacă este posibilă implementarea unei cereri de modificare. Vă rugăm să rețineți că un furnizor poate percepe o taxă pentru a se potrivi unei cereri de modificare; în astfel de circumstanțe, vi se va cere să plătiți o astfel de taxă pentru a vă putea procesa cu succes cererea de modificare.
  29.4 Toate cererile de modificare vor fi procesate direct de furnizor, sub rezerva disponibilității și acordului furnizorului respectiv. Triply nu garantează succesul oricărei cereri de modificare. În măsura în care Furnizorul nu dorește sau nu poate accepta o astfel de cerere de modificare, dreptul dvs. la o rambursare (dacă există) va fi guvernat de condițiile de anulare a rezervării dvs. Nu sunt disponibile rambursări odată cu începerea unei experiențe sau cu privire la orice pachet de produs, cazare, masă sau orice alte servicii care au început să fie utilizate.
 1. Alte modificări și anulări
  30.1 Ocazional, un furnizor poate efectua o modificare a unui produs/serviciu după rezervarea dvs., incluzând, dar fără a se limita la data, prețul, incluziunile, acoperirea, cerințele de vârstă și / sau orice alte caracteristici și / sau cerințe ale produsului. Dacă modificarea propusă de Furnizor este semnificativă (de exemplu, o modificare a datelor și / sau o modificare semnificativă a itinerariului) și sunteți nemulțumit de alternativa oferită, eventuala rambursare a contravalorii tarifelor achitate se va face în conformitate cu termenele și condițiile furnizorului respectiv.
  30.2 Putem decide, la propria noastră discreție, că este necesar sau de dorit pentru protejarea intereselor noastre, a intereselor Furnizorului și / sau a intereselor dvs., să retragem anumite Servicii/produse/experiențe, rezultând o suprascriere a politicii de anulare a Produsului și anularea efectivă a unei rezervari. Sunteți de acord că noi și Furnizorul nu vom avea nicio răspundere juridică sau financiară pentru astfel de anulări sau rambursări.
 1. Pașapoarte, vize și asigurări
  31.1 Când efectuați o rezervare, sunteți responsabil pentru asigurarea faptului că îndepliniți toate cerințele de intrare în țara de destinație și că documentele dvs. de călătorie, inclusiv pașapoartele și vizele, sunt în ordine.
  31.2 Pentru cerințele de pașaport și vize aplicabile, trebuie să consultați ambasada sau consulatul relevant pentru informații. Astfel de cerințe se pot modifica oricând și este responsabilitatea dumneavoastră să verificați informații actualizate înainte de a face o rezervare și înainte de plecare. Triply nu are nicio răspundere în legătură cu nicio persoană care este refuzată la îmbarcare în avion sau la intrarea în orice țară, inclusiv țări de tranzit spre destinația finală. Acestea sunt strict obligații ale utilizatorului/utilizatorilor final/i.
  31.3 Întrucât cerințele legate de viză și de sănătate pot fi modificate fără notificare prealabilă, Triply vă recomandă să verificați cerințele de sănătate și de viză la consulatul corespunzător țării în care urmează să plecați, înainte de plecare. Este, de asemenea, responsabilitatea dumneavoastră să vă consultați medicul pentru recomandări actuale privind vaccinările înainte de a călători pe plan internațional și să vă asigurați că îndepliniți toate cerințele de intrare în destinația respectivă și urmați toate îndrumările medicale legate de călătoria dvs.
  31.4 Triply recomandă cu tărie să achiziționați o poliță de asigurare de călătorie înainte de plecare pentru a vă proteja. Dacă vă anulați călătoria sau modificați semnificativ datele de călătorie, polița dvs. de asigurare de călătorie poate rambursa costul taxelor de anulare și cheltuielile aferente. Vă rugăm să revizuiți cu atenție polița de asigurare de călătorie achiziționată pentru termeni și condiții conexe. Triply nu comercializează polițe de asigurare și nici nu recomandă un anume asigurator.
  31.5 Deși majoritatea călătoriilor, inclusiv călătoriile către destinații internaționale, sunt finalizate fără incidente, călătoriile către anumite destinații pot implica un risc mai mare decât altele. Triply îndeamnă clienții să investigheze și să revizuiască interdicțiile de călătorie, avertismentele, anunțurile și recomandările emise de Guvern și guvernele țării de destinație înainte de a rezerva călătoria către destinații internaționale. Informații privind condițiile din diferite țări și nivelul de risc asociat călătoriilor către anumite destinații internaționale pot fi găsite la www.mae.ro
  31.6 TRIPLY NU GARANTEAZĂ CĂ O CĂLĂTORIE ÎNTR-O ANUMITĂ DESTINAȚIE ESTE MAI SIGURĂ DECÂT O CĂLĂTORIE ÎNTR-O ALTĂ DESTINAȚIE ȘI TRIPLY NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU DAUNE SAU PIERDERI CARE POT REZULTA DIN CĂLĂTORIILE ÎN ASEMENEA DESTINAȚII. ESTE OBLIGAȚIA FIECĂRUI CLIENT FINAL SĂ STABILEASCĂ VOLUNTAR SAU DUPĂ CE S-A CONSULTAT CU AUTORITĂȚILE COMPETENTE DACĂ DESTINAȚIA CĂTRE CARE URMEAZĂ SĂ CĂLĂTOREASCĂ REPREZINTĂ VREUN RISC DE ORICE NATURĂ.
 1. Corespondență și comunicare
  32.1 Când utilizați site-ul web Triply sau trimiteți e-mailuri, mesaje text și alte comunicări de pe desktop sau de pe dispozitivul mobil către noi, comunicați cu noi electronic și sunteți de acord că putem comunica cu dvs. într-o varietate de moduri, cum ar fi prin e-mail, notificări push în aplicație sau prin postarea de notificări și mesaje pe site. Vă puteți dezabona de la e-mailurile legate de marketing prin e-mail [email protected], cu toate acestea, putem continua să vă trimitem mesaje non-marketing, cum ar fi mesaje legate de orice rezervări viitoare.
  32.2 Prin finalizarea unei rezervări, sunteți de acord să primiți (i) un e-mail pe care vi-l putem trimite la scurt timp după confirmarea produsului/serviciului/experienței Furnizorului, sau direct din partea furnizorului, (ii) un e-mail după sosire pentru a evalua (experiența cu dvs.) Furnizorul și serviciul și (iii) un e-mail pe care vi-l putem trimite imediat după șederea dvs., invitându-vă să completați formularul nostru de feedback.
  32.3 Consultați politica noastră de confidențialitate și cookie-uri pentru mai multe informații despre modul în care vă putem contacta. Triply nu își asumă nicio răspundere pentru orice comunicare directă a dvs. cu Furnizorul pe sau prin intermediul chat-ului direct, prin intermediul platformei Triply sau oricăror mijloace directe de comunicare pe relația furnizor – client. Această comunicare reprezintă o relație bilaterală strict între furnizor și clientul final.
  32.4 Triply nu poate garanta că orice cerere sau comunicare va fi (în mod corespunzător și la timp) primită / citită, respectată, executată sau acceptată de Furnizor.
  32.5 Nu suntem responsabili sau răspunzători pentru (și nu avem obligația de a verifica) orice adresă de e-mail greșită sau numărul de telefon sau numărul cardului de credit incorect, sau orice alte informații esențiale ce sunt necesare pentru ca interacțiunea cu produsele/serviciile/experiențele rezervate prin Triply să se execute la parametrii optimi.
  32.6 Orice reclamație împotriva Triply sau în legătură cu Furnizorul trebuie să fie trimisă cu promptitudine, dar în orice caz în termen de 30 de zile de la data consumării produsului sau serviciului.
  32.7 Orice reclamație depusă după perioada de 30 de zile poate fi respinsă și reclamantul își va pierde dreptul la orice compensație exclusiv din partea furnizorului (daune sau costuri), care se vor face exclusiv în conformitate cu termenele și condițiile furnizorului. Datorită actualizării continue și a ajustărilor tarifelor și disponibilităților, vă sugerăm insistent să faceți capturi de ecran atunci când faceți o rezervare pentru a vă susține poziția (dacă este necesar).
  32.8 Pentru consumatori: Vă sfătuim să ne anunțați mai întâi în legătură cu orice reclamații contactând-une la [email protected] . Dacă acest lucru nu vă rezolvă reclamația, puteți încărca reclamația dvs. prin intermediul Platformei ODR a Comisiei Europene. Această platformă pentru soluționarea litigiilor online poate fi găsită aici: http://ec.europa.eu/odr.
  32.9 Triply nu compensează sau recompensează un client pentru finalizarea unei recenzii. Formularul de recenzie pentru clienți ar trebui considerat un sondaj și nu include nicio ofertă (ulterioară comercială), invitații sau stimulente. Triply se angajează să depună toate eforturile pentru a monitoriza și a elimina recenziile care includ obscenități sau menționarea numelui unei persoane sau alte detalii ce se află în afara cadrului legal.
  32.10 Triply nu va accepta recenzii care includ:
  • Profanare, conținut explicit sexual, discurs de ură, discriminator, amenințări, violență
  • Menționarea numelor complete, atac personal față de o persoană
  • Promovarea activităților ilegale (de exemplu droguri, prostituție)
  • Site-uri, e-mailuri și adrese, numere de telefon, detalii confidențiale
  • Comentarii sensibile din punct de vedere politic

  32.11 Triply și Furnizorul au fiecare dreptul de a-și rezilia relația din orice motiv (inclusiv în cazul încălcării unui potential contract sau în caz de faliment) cu respectarea cuvenită a perioadei de preaviz relevante, astfel cum s-a convenit între ambele părți.

 1. Declinarea responsabilității
  33.1 Nu sunt oferite garanții privind funcționarea serviciului/platformei Triply. Utilizatorii sunt ei înșiși responsabili pentru acțiunile lor în cadrul utilizării serviciului/platformei. Triply.ro nu garantează disponibilitatea neîntreruptă a site-ului, exactitatea informațiilor furnizate de către terți sau calitatea produselor sau serviciilor listate. Triply.ro nu va fi responsabil pentru niciun tip de daună directă sau indirectă rezultată din utilizarea site-ului.
  Scopul Limitărilor: Această secțiune clarifică extinderea responsabilităților și obligațiilor Triply.ro în relația cu utilizatorii săi, atât furnizori de servicii turistice, cât și clienți, precum și limitele răspunderii pentru serviciile prestate prin intermediul platformei.
  Precizia Informațiilor: Triply.ro depune eforturi constante pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe platformă. Totuși, Triply.ro nu garantează că descrierile serviciilor, fotografii, prețuri sau orice alte informații disponibile pe site sunt complete, actuale sau lipsite de erori. Întreaga responsabilitate pentru acuratețea informațiilor listate revine furnizorilor de servicii.
  Conexiuni cu Site-uri Terțe: Platforma poate conține linkuri către site-uri externe operate de terți. Triply.ro nu are control asupra și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe. Includerea oricăror linkuri nu implică o recomandare sau validare a informațiilor prezentate pe aceste site-uri externe.
  Limitarea Răspunderii: Triply.ro, inclusiv angajații, directorii, agenții sau partenerii săi, nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daună indirectă, accidentală, specială, consecvențială sau pedepsitoare, inclusiv, dar fără a se limita la, pierdere de profit, bunăvoință, utilizare, date sau alte pierderi intangibile, rezultând din:
  • Utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciile Triply.ro;
  • Costul achiziționării de servicii substitutive rezultat din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute sau mesaje primite sau tranzacții efectuate prin sau de la Triply.ro;
  • Accesul neautorizat la transmiterile sau datele dumneavoastră personale;
  • Declarații sau conduita oricărui terț pe site-ul Triply.ro;
  • Orice altă problemă legată de serviciile Triply.ro.

  Răspunderea Furnizorilor de Servicii: Furnizorii de servicii listate pe Triply.ro sunt singurii responsabili pentru calitatea, siguranța, legalitatea și livrarea serviciilor și produselor oferite. Triply.ro nu poate fi considerat parte în contractul dintre client și furnizor sau răspunzător pentru îndeplinirea obligațiilor din acest contract.
  Modificări ale Serviciilor: Triply.ro își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, serviciile prestate, cu sau fără notificare. Nu se va considera că Triply.ro este responsabil față de utilizator sau față de orice terță parte pentru orice modificare, suspendare sau încetare a serviciilor.
  Prin utilizarea Triply.ro, utilizatorii recunosc și acceptă că limitările de răspundere menționate sunt elemente fundamentale care stau la baza furnizării de servicii de către Triply.ro și că platforma nu ar putea funcționa eficient fără aceste limitări.
  33.2 Triply nu poate fi în niciun caz răspunzător pentru daunele cauzate utilizatorului. Utilizatorul nu poate stoca nicio informație sau date despre Triply. Conform limitelor stabilite de aceste termene și condiții și de limitele permise de lege, nici noi, nici unul dintre reprezentanți, distribuitori, parteneri, furnizori, persoane împuternicite, agenții sau alte părți implicate în crearea, sponsorizarea, promovarea sau disponibilitatea site-ului nostru și a conținutului său în alt mod nu vor fi responsabile pentru (i) orice pierdere sau daune speciale, indirecte, importante, punitive, orice producție, profit, venituri, pierderi contractuale, pierderea sau deteriorarea reputației și a bunului nume, pierderea revendicărilor, (ii) orice inexactitate legată de informații (descriptive) (inclusiv prețuri, disponibilitate și clasificări) ale Furnizorului, care sunt prezentate ca fiind disponibile pe Platforma noastră, (iii) servicii prestate sau produse oferite de Furnizorii noștri sau de alți parteneri de afaceri, (iv) orice daune, pierderi sau costuri (directe, indirecte, importante sau punitive) pe care le-ați plătit sau pe care le-ați suportat, produse de un un rezultat sau referitor la utilizarea, neutilizarea sau întârzierile Platformei noastre sau (v) orice prejudiciu, moarte, deteriorarea proprietăților (personale) sau alte daune, pierderi sau costuri (directe, indirecte, speciale, rezultate sau punitiv) pe care le-ați suferit, produs sau plătit dvs., din cauza unor acte (ilegale), erori, încălcări ale legii, neglijență (gravă), conduită necorespunzătoare, omisiuni, neexecutare, reprezentare deficitară, prejudecăți sau strict sau (total sau parțial) răspundere imputabilă Furnizorului nostru sau a altor parteneri de afaceri (inclusiv angajați, manageri, agenți, reprezentanți sau companii afiliate) ale căror produse sau servicii sunt puse la dispoziție (direct sau indirect), oferite sau promovate pe sau de către Platforma noastră, inclusiv orice anulare (parțială), overbooking, grevă, forță majoră sau orice alt eveniment aflat deasupra controlului nostru.
  33.3 Triply nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea, validitatea, calitatea produselor/serviciilor și nu face nicio declarație, garanție sau condiții în acest sens.
  33.4 Admiteți și sunteți de acord că Furnizorul relevant este singurul responsabil și își asumă toată responsabilitatea cu privire la serviciul/produsul/experiența (inclusiv garanțiile și declarațiile făcute de Furnizor). Când „Clienti finali” fac o rezervare, aceștia încheie un contract direct cu un Furnizor. Triply promovează produsele și serviciile furnizorilor, iar această relație nu implică faptul că Platforma noastră este sau va fi parte contractuală în produsele/serviciile/experiențele rezervate, alături de clientul final și furnizor. Reclamațiile/Cererile de orice natură referitoare la produsele/serviciile/experiențele rezervate trebuie să fie tratate direct în relația Client – Furnizor.
  33.5 Triply nu își asumă responsabilitatea juridică sau financiară pentru astfel de reclamații (cu privire la produs/serviciu/experiență).
  33.6 Încărcând fotografii / imagini / texte în platforma noastră, vă certificați, garantați și sunteți de acord că dețineți drepturile de autor asupra acestora și sunteți de acord ca Triply să poată utiliza fotografiile / imaginile încărcate pe site-ul web și în aplicațiile mobile, precum și în (online / offline) materiale promoționale, publicații, rețele de socializare, dacă Triply consideră că este adecvat. Oferiți Platformei drepturi și licențe neexclusive, irevocabile, necondiționate și perpetue de a utiliza, reproduce fotografii / imagini / texte dacă Triply consideră adecvat. Prin încărcarea acestor fotografii / imagini / texte, persoana care le încarcă își asumă responsabilitatea morală și legală totală față de acestea, pentru utilizarea și publicarea de către Triply a acestor fotografii / imagini / texte.
  33.7 Fidelitatea, corectitudinea și dreptul de a utiliza aceste fotografii / imagini / texte sunt asumate de către persoana care le-a încărcat, iar Triply nu este responsabil pentru acestea. Triply neagă orice responsabilitate cu privire la imaginile afișate.
  33.8 Persoana care publică pe Triply imagini/fotografii/texte garantează că acestea nu conțin viruși, fișiere infectate și nu conțin pornografie, sau conținut ilegal, obscen, jignitor, inadecvat sau materiale care încalcă drepturile unei terțe părți (drept de proprietate intelectuală, drepturi de autor, dreptul la confidențialitate). Orice fotografie / imagine / text care nu îndeplinește criteriile enumerate mai sus nu va fi încărcată și / sau poate fi ștearsă de Triply în orice moment și fără o notificare prealabilă și fără a motiva această decizie. Cu excepția cazului în care se menționează altfel, conținutul, informațiile și materialele de pe Platforma noastră sunt proprietatea Triply și a partenerilor Furnizori.
  33.9 Triply are proprietate exclusivă asupra conținutului publicat și nu aveți dreptul de a copia, publica, promova, vinde, integra, utiliza sau combina conținutul în alt mod (inclusiv traduceri de conținut și recenzii) sau marca noastră fără permisiunea noastră expresă, în scris.

 1. Răspunderea noastră
  34.1 CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTA SECȚIUNE. ACEASTA SECȚIUNE LIMITEAZĂ RESPONSABILITATEA TRIPLY PENTRU PROBLEME CARE POT SĂ APARĂ ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SERVICIILOR DUMNEAVOASTRĂ. DACĂ NU ÎNȚELEGEȚI TERMENII DIN ACEASTA SECȚIUNE SAU ALTCEVA DIN ACESTE TERMENE ȘI CONDIȚII, VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAȚI UN AVOCAT PENTRU CLARIFICARE ÎNAINTE DE A ACCESA SAU A UTILIZA SERVICIILE.
  34.2 INFORMAȚIILE, CONȚINUTUL, SOFTWARE-UL, PLATFORMA ȘI SERVICIILE FURNIZATE DE TRIPLY POT INCLUDE INEXACTITĂȚI SAU ERORI, INCLUSIV ÎN RELAȚIE CU DISPONIBILITATEA REZERVĂRII ȘI ERORI DE PREȚ. TRIPLY SAU PARTENERII TRIPLY NU GARANTEAZĂ EXACTITATEA INFORMAȚIILOR PREZENTATE ȘI DECLINĂ TOATĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE ERORI SAU ALTE INEXACTITĂȚI CU PRIVIRE LA INFORMAȚII ȘI DESCRIERI INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, PREȚURILE, DISPONIBILITATEA, FOTOGRAFIILE, CARACTERISTICILE, DESCRIERI GENERALE ALE PRODUSULUI/SERVICIILOR, RECENZII ȘI EVALUĂRI, etc.). În plus, TRIPLY Își REZERVĂ EXPRESS DREPTUL DE A CORECTA ORICE ERORI DE DISPONIBILITATE ȘI PRET ȘI / SAU LA REZERVĂRI EFECTUATE LA UN PREȚ INCORECT, DACĂ ESTE CAZUL.
  34.3 FURNIZORII SUNT CONTRACTANȚI INDEPENDENȚI ȘI NU AGENȚI SAU ANGAJAȚI AI TRIPLY. TRIPLY NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ACTE, ERORI, OMISIUNI, REPREZENTĂRI, GARANȚII, INCALCĂRI, NEGLIJENȚĂ SAU A ORICĂROR INFORMAȚII VENITE DIN PARTEA FURNIZORILOR SAU PENTRU ORICE VĂTĂMARE PERSONALĂ, MOARTE, DAUNE DE ORICE NATURĂ SURVENITE ÎN RELAȚIA FURNIZOR-CLIENT FINAL ÎN URMA ACHIZIȚIONĂRII/REZERVĂRII UNUI PRODUS/SERVICIU LISTAT PE PLATFORMĂ.
  34.4 În cazul în care Triply este considerat responsabil pentru orice pierdere sau daună care rezultă din sau este în vreun fel legată de utilizarea Serviciilor de către dvs., sau utilizarea unui Produs, Triply este absolvit de orice răspundere, iar orice dispute/probleme/conflicte iscate se vor rezolva exclusiv pe relația bilaterală dintre furnizor și clientul final.
 1. Răspunderea Dvs.: Sunteți de acord să despăgubiți Triply și tot personalul implicat în urma oricărui tip de acțiune intentată de Triply, precum: revendicări, cereri, procese, proceduri, investigații, pierderi, daune, amenzi, sancțiuni, comisioane, cheltuieli, costuri și orice alte cheltuieli de orice fel sau natură, inclusiv, dar fără a se limita la comisioane juridice și contabile, care decurg din sau legate de: a. încălcarea de către dvs. a acestor Termene și condiții sau a documentelor la care se face referire aici; b. încălcarea de către dvs. a oricărei legi, reguli, reglementări sau linii directoare; c. încălcarea sau deturnarea de către dvs. a drepturilor unei terțe părți, inclusiv fără limitare la orice drepturi de publicitate sau confidențialitate; d. utilizarea ilicită de către dvs. a Serviciilor/Produselor/Experiențelor (inclusiv a site-ului web); e. rezervarea sau utilizarea într-o formă ilicită a oricărui produs/serviciu; sau f. neglijența dvs. sau abateri voite.
 1. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor
  36.1 Aceste termene și condiții și furnizarea de servicii vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legea română. Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a datelor cu caracter personal, modificată și completată. Triply este obligat să administreze în siguranță și numai în scopul specificat datele personale pe care ni le furnizați. Scopul datelor contului este: informarea utilizatorilor despre starea lor pe Platformă, informarea clienților cu privire la evoluția și starea rezervărilor, evaluarea serviciilor oferite, comerciale, promovarea serviciilor și produselor, marketing, mass-media, administrativ, dezvoltare, cercetări de piață, statistici și urmărirea și monitorizarea vânzărilor și a activităților comportamentului consumatorilor.
  36.2 Orice dispută apărută în urma acestor termene și condiții generale și a serviciilor noastre va fi adresată exclusiv instanței competente din București, România. Fără a prejudicia clauza jurisdicțională de mai sus, un consumator poate, de asemenea, să introducă o acțiune în fața instanței în care locuiește. Pentru consumatori (în Spațiul Economic European): Vă sfătuim să ne anunțați în prealabil cu privire la orice reclamație la adresa de e-mail [email protected]. În cazul în care orice prevedere a acestor termene și condiții devine invalidă, inaplicabilă sau neobligatorie, veți rămâne sub obligativitatea celorlalte prevederi. În acest caz, dispozițiile nevalide vor fi în continuare aplicabile atât cât le permite legislația în vigoare și veți fi de acord să acceptați un efect similar cu cel al dispozițiilor invalide, inaplicabile sau neobligatorii, în conformitate cu conținutul și scopul acestor Termene și condiții.
 1. Soluționarea litigiilor: Fiecare Client final are dreptul de a contesta serviciile oferite de un Furnizor de pe Platformă. Când implicați Triply, echipa noastră va fi notificată și un membru dedicat al echipei va fi desemnat să preia cazul dvs. Aceștia vor examina informațiile furnizate de dvs. și de Furnizorul de produse/servicii/experiențe înainte de a lua o decizie finală. În unele cazuri, poate fi necesar să vă contactăm pentru a colecta informații suplimentare, înainte de a putea lua o decizie. Vă încurajăm să ne contactați cu privire la orice reclamație de pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin pagina noastră de contact din Platformă.
 1. Dispoziții generale
  38.1 Executarea de către Triply a acestor Termene și condiții este supusă legilor și proceselor legale existente și nimic din conținutul acestor Termene și condiții nu limitează dreptul Triply de a se conforma cu aplicarea legii sau cu alte cereri guvernamentale sau legale.
  38.2 Dacă o parte a acestor Termene și condiții este considerată invalidă sau inaplicabilă în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv, dar fără a se limita la, renunțările la garanție și limitările de răspundere stabilite mai sus, atunci dispoziția invalidă sau neexecutabilă va fi considerată înlocuită de dispoziția aplicabilă care se potrivește cel mai bine cu intenția dispoziției inițiale și cu dispozițiile rămase din aceste Termene și condiții care vor continua să fie în vigoare.
  38.3 Aceste Termene și condiții (și orice alți termeni și condiții menționați aici) constituie întregul acord dintre dvs. și Triply cu privire la Servicii și înlocuiește toate comunicările și propunerile anterioare sau contemporane, indiferent dacă sunt electronice, orale sau scrise, între dvs. și Triply cu privire la Servicii. O versiune tipărită a acestor Termene și condiții și a oricărui aviz dat în formă electronică va fi admisibilă în procedurile judiciare sau administrative bazate pe sau referitoare la aceste Termene și condiții în aceeași măsură și sub rezerva acelorași condiții ca și alte documente și înregistrări generate și sub formă tipărită.
 1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
  Triply.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile prezentate fără notificare prealabilă.
  Este responsabilitatea utilizatorilor să revizuiască periodic acest document pentru a fi la curent cu orice schimbări.
  • Actualizări și Revizuiri: Triply.ro își rezervă dreptul de a revizui și actualiza termenii și condițiile de utilizare ale platformei la orice moment, fără o notificare prealabilă specifică utilizatorilor săi. Aceste modificări pot include, dar nu se limitează la, ajustări ale modului de operare al site-ului, modificări ale structurii de taxare (dacă va fi cazul în viitor), și adaptări ale politicii de confidențialitate sau ale procedurilor de securitate.
  • Responsabilitatea Utilizatorilor: Este responsabilitatea fiecărui utilizator al Triply.ro să revizuiască periodic termenii și condițiile pentru a fi la curent cu orice modificări care putea afecta utilizarea platformei. Continuarea utilizării Triply.ro după efectuarea unor astfel de modificări constituie acceptul tacit al utilizatorului față de termenii revizuiți.
  • Publicarea Modificărilor: Orice modificare importantă adusă termenilor și condițiilor va fi comunicată utilizatorilor prin intermediul site-ului Triply.ro sau, după caz, prin e-mail, pentru a asigura transparența și informarea adecvată a tuturor părților interesate. Este important ca utilizatorii să furnizeze și să mențină adrese de e-mail valide în conturile lor pentru a asigura recepționarea acestor comunicări.
  • Efectul Modificărilor: Modificările aduse termenilor și condițiilor vor deveni efective imediat după publicarea lor pe site-ul Triply.ro sau la o dată specificată în notificarea respectivă. Utilizarea continuă a site-ului și a serviciilor oferite de Triply.ro după această publicare sau după data specificată constituie acordul utilizatorului cu termenii și condițiile revizuite.
  • Întrebări și Contact: Utilizatorii care au întrebări sau nelămuriri legate de modificările termenilor și condițiilor sunt încurajați să contacteze echipa Triply.ro prin intermediul canalelor de comunicare oficiale furnizate pe site. Echipa Triply.ro este disponibilă pentru a oferi clarificări și asistență referitoare la orice aspect al termenilor de utilizare.

  Prin navigarea și utilizarea Triply.ro, utilizatorii recunosc și acceptă că sunt legați de termenii și condițiile actuale ale site-ului, inclusiv orice modificări ulterioare. Această secțiune asigură că atât utilizatorii, cât și Triply.ro înțeleg importanța flexibilității și adaptării la schimbările contextuale și tehnologice, menținând în același timp un cadru de funcționare clar și echitabil pentru toate părțile implicate.

 1. Confidentialitate
  Triply.ro respectă confidențialitatea informațiilor personale ale utilizatorilor săi și se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor către terți fără consimțământul explicit al
  acestora, în afara cazurilor prevăzute de lege.
  Scopul Politicii de Confidențialitate: Această secțiune explică modul în care Triply.ro colectează, utilizează, păstrează și protejează informațiile personale ale utilizatorilor săi. Confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră sunt de o importanță vitală pentru noi, și ne angajăm să protejăm informațiile furnizate în timpul utilizării platformei noastre.
  Colectarea Informațiilor: Triply.ro poate colecta informații personale precum nume, adresa de e-mail, număr de telefon, preferințe de călătorie și alte detalii necesare pentru facilitarea serviciilor noastre. Colectarea acestor informații permite o experiență personalizată și eficientă pe platforma noastră.
  Utilizarea Informațiilor
  Informațiile colectate de Triply.ro sunt folosite pentru:
  • Furnizarea și îmbunătățirea serviciilor;
  • Comunicarea cu utilizatorii în legătură cu rezervările efectuate, oferte speciale și actualizări ale platformei;
  • Analiza utilizării site-ului pentru optimizarea experienței utilizatorilor.

  Partajarea Informațiilor: Triply.ro nu vinde, nu închiriază și nu tranzacționează informații personale cu terți. Informațiile pot fi partajate doar în următoarele condiții:

  • Cu furnizorii de servicii pentru realizarea rezervărilor;
  • În cazul unei obligații legale sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Triply.ro, a utilizatorilor săi sau a altor persoane.

  Securitatea Datelor: Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor personale prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, pierderea sau distrugerea datelor.
  Accesul și Controlul Informațiilor Personale: Utilizatorii au dreptul să solicite acces la datele personale pe care le deținem despre ei și să rectifice orice informații incorecte. De asemenea, utilizatorii pot cere ștergerea informațiilor personale sau restricționarea utilizării acestora în anumite condiții.
  Modificări ale Politicii de Confidențialitate: Triply.ro își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la orice moment. Orice modificări vor fi comunicate utilizatorilor prin intermediul site-ului nostru sau prin e-mail. Utilizarea continuă a serviciilor noastre după aceste modificări presupune acceptul utilizatorilor față de termenii revizuiți.

 1. Jurisdicție și Legea Aplicabilă
  Termenii și condițiile prezentate sunt guvernate de legea română. Orice dispută rezultată din sau în legătură cu acești termeni va fi soluționată de către instanțele competente din România.
  Scopul Secțiunii: Această secțiune stabilește cadrul legal și jurisdicția care guvernează utilizarea platformei Triply.ro, precum și modul în care sunt rezolvate disputelor sau litigiile care pot apărea între Triply.ro și utilizatorii săi.
  Legea Aplicabilă: Termenii și condițiile de utilizare ale platformei Triply.ro, precum și orice dispută sau pretenție rezultată din sau în legătură cu acestea, sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.
  Jurisdicția Competentă: Pentru orice litigii care apar între Triply.ro și utilizatori, părțile se angajează să încerce în primă instanță să rezolve conflictul pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi supus jurisdicției instanțelor de drept comun din România, fiind în competența exclusivă a instanțelor din jurisdicția în care Triply.ro își are sediul.
  Soluționarea Litigiilor: Triply.ro încurajează soluționarea amiabilă a oricăror neînțelegeri sau disputelor care pot apărea în legătură cu utilizarea serviciilor sale. În cazul în care utilizatorii au reclamații sau sunt nemulțumiți de serviciile primite, sunt îndemnați să contacteze serviciul de suport al Triply.ro pentru asistență și rezolvare.
  Modificări ale Acordului de Jurisdicție: Triply.ro își rezervă dreptul de a modifica această secțiune referitoare la jurisdicție și legea aplicabilă în orice moment, în conformitate cu legislația în vigoare și necesitățile de operare ale platformei. Orice astfel de modificări vor fi comunicate utilizatorilor prin intermediul site-ului web sau prin alte mijloace de comunicare disponibile.
  Recunoașterea și Acceptarea: Prin utilizarea platformei Triply.ro, utilizatorii recunosc și acceptă faptul că orice activitate desfășurată pe site este subiectul legilor României și că orice litigiu va fi rezolvat în cadrul jurisdicțional specificat. Utilizatorii își asumă responsabilitatea de a se informa și de a respecta legile locale, naționale și internaționale aplicabile activităților lor pe Triply.ro.
  Această secțiune asigură că atât utilizatorii, cât și Triply.ro operează într-un cadru legal clar, contribuind la crearea unui mediu de încredere și securitate pentru toate părțile
  implicate.