Gătește în aer liber cu stil și alege grătarele OFYR pentru o experiență culinară contemporană  

gratele ofyr

Dacă vechiul tău grătar a fost martor la trecerea anilor și îți dorești să aduci un plus de modernitate experienței tale culinare în aer liber, acum este momentul perfect să îl „pensionezi”. Îmbrățișează schimbarea și recompensează-te cu un model modern, autentic, cu ștampila calității produselor PEFOC. Aceste variante moderne nu numai că îți vor reda plăcerea preparatelor delicioase și suculente, gătite perfect pe grill, dar vor aduce și o notă contemporană experienței tale gastronomice în aer liber.

Dacă ești un iubitor al gătitului în aer liber și te bucuri să împărtășești această pasiune cu prietenii tăi, atunci un model pe lemne profesional de tip disc gratar poate fi alegerea perfectă pentru a-ți îndeplini această pasiune culinară. La PEFOC ai opțiunea de a alege dintr-o gamă variată de grătare profesionale cu vatră pe lemne și plită, potrivite pentru pregătirea preparatelor culinare în exteriorul casei tale: în curte, grădină, pe terasă, în foișor sau chiar la picnic la iarba verde, având chiar variante mobile pentru camping ce pot funcționa și ca vatră de foc.

Grătarele noastre metalice, care funcționează atât pe lemne, cât și cu cărbuni, sunt calitative și confecționate din materiale precum tablă, fontă, oțel, corten, fier sau inox. Acestea sunt disponibile la prețuri adaptate fiecărui buzunar, în funcție de modelul ales – fie premium, fie economic. Variațiile de adâncimi și dimensiuni, fie cu plită metalică neagră, rotundă sau pătrată, fie cu placă cu margine din inox, oferă posibilitatea de a alege în funcție de preferințele și necesitățile tale culinare.

Unul dintre modelele de referință din gama noastră este OFYR, un gratar de grădină pe lemne special, confecționat din oțel corten și dispus sub formă de disc decupat la interior. OFYR este nu doar un grătar, ci și o vatră de foc, aducând o ambianță deosebită în grădina sau curtea casei tale. Disponibil în nuanțe de negru sau ruginiu și în diferite dimensiuni, cu diametrul cuprins între 85 și 100 de cm, OFYR este o combinație perfectă de funcționalitate și design.

Accesoriile disponibile pentru grătarele noastre includ roți pentru mobilitate, capac grătar, frigărui, proțap, cuptor, chiuvetă, spații de depozitare pentru lemne de foc, măsuțe laterale pentru oale sau ustensile grătar, și multe altele. Cu aceste accesorii, experiența ta de gătit în aer liber va atinge un nou nivel, oferindu-ți posibilitatea de a pregăti o varietate de rețete delicioase, de la carne de vită, cotlet sau ceafă de porc, până la pește precum ton, macrou, somon sau legume la grătar, cum ar fi vinete, dovlecei, cartofi sau ciuperci.

Un grătar tip vatră pe lemne cu plită nu este doar un simplu instrument de gătit, ci poate deveni prietenul tău cel mai bun, fie că gătești pentru familie și prieteni acasă sau în cadrul unui restaurant, catering sau evenimente culinare. Pentru cei care doresc și alte modele de grătare economice, grătare premium cu ceramică de tip kamado sau modele inedite de gratare electrice pentru indoor, PEFOC este locul perfect pentru fiecare iubitor al gătitului în aer liber sau la interior.

Dacă simți că ai nevoie de ajutor în procesul de construcție, meșterii sibieni stau la dispoziția ta, oferind servicii de montaj, consultanță de specialitate și livrare rapidă pe întreg teritoriul țării. Astfel, te poți bucura de un grătar modern și funcțional, realizat cu atenție la detalii, pentru a crea amintiri culinare de neuitat alături de cei dragi. Alege ofertele www.pefoc.ro pentru o experiență de gătit în aer liber pe măsura pasiunii tale!

Comentarii

Fii primul care comentează “Gătește în aer liber cu stil și alege grătarele OFYR pentru o experiență culinară contemporană  ”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles
cazare booking

Alții au citit și...