Bilete de avion de Valentine’s Day: HiSky oferă reduceri de 80 euro pentru cupluri

avion hisky

Compania aeriană HiSky anunță o zi de reduceri dedicate pasagerilor care intenționează să călătorească, primăvara aceasta, alături de cineva drag, către destinațiile internaționale operate de companie. Oferta denumită „Celebrate Love” va fi lansată cu ocazia zilei de 14 februarie, sărbătorită internațional drept Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților.

În cadrul promoției, va fi aplicată o reducere de 20 de euro din valoarea fiecărui bilet, cu condiția rezervării unei călătorii pentru două persoane, în aceeași dată, către aceeași destinație. Astfel, pentru o călătorie dus-întors un cuplu va beneficia de o reducere de 80 de euro la prețul biletelor. Oferta este valabilă timp de doar 24 de ore, în ziua de marți, 14 februarie 2023, iar biletele pot fi utilizate pentru călătorii în sezonul de primăvară, în perioada 15 februarie – 31 mai 2023.

„Ne adresăm în primul rând tinerilor, care obișnuiesc să își pregătească surprize cu această ocazie și care dispun, de regulă, de un buget limitat de călătorie. Le oferim astfel ocazia unei excursii în cuplu sau alături de prieteni, în cea mai frumoasă perioadă a anului pentru destinațiile din Europa. Am luat decizia ca datele de călătorie să fie înainte de începutul sezonului de vară pentru că acesta este un interval în care și prețurile serviciilor de cazare, masă și acces la obiectivele turistice sunt mai scăzute.”, a explicat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Persoanele care vor rezerva bilete în cadrul campaniei vor putea călători cu HiSky pe una dintre cele 14 rute internaționale pe care operatorul aerian le are în portofoliu, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău. În funcție de aeroportul de plecare, pasagerii vor putea alege să călătorească, la preț redus, către Tel Aviv, Paris, Malaga, Dublin, Bruxelles, Milano, Veneția sau Frankfurt.

În plus față de reducerile anunțate, aceeași ocazie a Zilei Îndrăgostiților, operatorul aerian va desfășura pe pagina oficială a companiei de pe o rețea de socializare și un concurs, în urma căruia vor fi oferite bilete de avion gratuite.

Compania aeriană HiSky operează zboruri regulate din România și Republica Moldova către destinații interne și internaționale, precum și zboruri în regim charter în parteneriat cu principalele agenții de turism. Începând cu sezonul de vară 2023, HiSky va începe operarea de curse pe distanțe lungi, fără escală, cu două aeronave noi Airbus A321neo LR care vor intra în flota companiei.


Citiți articolul original pe wall-street.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wall-street.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Bilete de avion de Valentine’s Day: HiSky oferă reduceri de 80 euro pentru cupluri”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles