Cau╚Ťi Cazare?

Am pornit în căutarea celui mai bun grătar din România și am dat de Big Green Egg

big green egg

├Än sf├ór╚Öit a venit sezonul preferat al gr─âtarelor ├«n aer liber al─âturi de prieteni ╚Öi familie, c├ónd reu╚Öim s─â prelungim momentele de bun─â dispozi╚Ťie al─âturi de cei dragi, la focul unui gratar carbuni apetisant ├«n curtea sau gr─âdina casei, ori la caban─â, r─âsf─â╚Ťa╚Ťi de aerul curat ╚Öi priveli╚Ötile naturii!

A╚Öadar, haide╚Ťi s─â pornim ├«n c─âutarea celei mai potrivite variante de gr─âtar care s─â ne satisfac─â pe deplin pasiunea pentru g─âtit ╚Öi experien╚Ťa des─âv├ór╚Öit─â a gustului preparatelor delicioase. Cu peste dou─â decenii de experien╚Ť─â ├«n cam tot ceea ce ├«nseamn─â solu╚Ťii de ├«nc─âlzire alternativ─â, PEFOC propune clien╚Ťilor ╚Öi o serie de gr─âtare ceramice speciale.

Un gr─âtar pe c─ârbuni va r─âm├óne ├«ntotdeauna varianta perfect─â pentru prepararea rapid─â ╚Öi gustoas─â, nu numai a c─ârnii, dar ╚Öi a legumelor sau a altor preparate, datorit─â performan╚Ťelor superioare de ardere ╚Öi u╚Öurin╚Ťa la g─âtit ├«n aer liber.

Bine├«n╚Ťeles, gr─âtarele pe gaz ╚Öi cu pele╚Ťi sunt convenabile, ├«n timp ce un gr─âtar electric profesional are la r├óndul lui, fanii s─âi. Cu toatea acestea, mul╚Ťi ne dorim ├«ns─â, un gr─âtar care s─â fie ceva mai mult dec├ót at├ót! Un gr─âtar care, pe l├óng─â func╚Ťionalitate superioar─â, s─â ofere ╚Öi un gust des─âv├ór╚Öit m├ónc─ârii pe care o prepar─âm.

De aceea, singurul model care a putut satisface pe deplin preferin╚Ťele clien╚Ťilor no╚Ötri a r─âmas gr─âtarul pe c─ârbuni de tip kamado oferit de c─âtre cei de la Big Green Egg – brand american de renume interna╚Ťional, care produce ╚Öi distribuie ├«n toat─â lumea gr─âtare ceramice perfomante cu garan╚Ťie pe via╚Ť─â. Ce este inedit ├«l reprezint─â faptul c─â garan╚Ťia nu se aplic─â doar la componente (p─âr╚Ťi metalice, inele, capac, etc.) ci ╚Öi la structura┬á ceramic─â.

Așadar, iată care sunt avantajele care ne-au convins și mai mult că acest tip de grătar inovator, disponibil și în oferta PEFOC, este cu adevărat grătarul pe care ni-l dorim și în care merită să investim.

Big Green Egg are o tradi╚Ťie ├«ndelungat─â, fiind practic rezultatul a secole de proiectare ╚Öi dezvoltare. Acesta este o inven╚Ťie tradi╚Ťional─â japonez─â preluat─â ╚Öi popularizat─â de americani ├«n anii ÔÇś70, ce poarta numele de Kamado ╚Öi este un gr─âtar ce func╚Ťioneaz─â pe c─ârbuni.

Cu o tehnologie avansat─â de producere a ceramicii (aceea╚Öi ceramic─â folosit─â de NASA) ace╚Ötia produc ast─âzi un gr─âtar care ├«ndepline╚Öte cele mai riguroase cerin╚Ťe. Fabricat conform celor mai stricte standarde de calitate, Kamado-ul de╚Ťine propriet─â╚Ťi superioare de izola╚Ťie ╚Öi poate rezista temperaturilor extreme ╚Öi fluctua╚Ťiilor specifice de temperatur─â. ├Än plus, gr─âtarul poate fi ├«nc─âlzit de cel pu╚Ťin 100.000 de ori f─âr─â s─â-╚Öi piard─â din calit─â╚Ťile sale.

Descoperim c─â ceramica folosit─â ├«n construc╚Ťia gr─âtarelor Big Green Egg reflect─â c─âldur─â, gener├ónd un flux de aer care face ca ingredientele ╚Öi felurile de m├óncare s─â fie extrem de suculente, oferind astfel preparatelor un gust intens ╚Öi delicios. P├ón─â la urm─â, degeaba avem un gr─âtar care ne ╚Ťine o via╚Ť─â, dac─â nu suntem pe deplin multumi╚Ťi ╚Öi de gustul preparatelor.

╚śi pentru ca experien╚Ťa g─âtitului s─â fie una demn─â de un chef BBQ ├«n aer liber, grill-ul necesit─â ╚Öi o serie de accesorii ╚Öi diferite ustensile pentru gratare de gradina u╚Öor de manevrat ╚Öi utilizat ├«n condi╚Ťii sigure ╚Öi confortabile. De aceea, v─â punem la dispozi╚Ťie o varietate larg─â de perii de cur─â╚Ťat, aprinz─âtoare de c─ârbuni, termometre, prese pentru burgeri, a╚Öchii pentru afumat – toate acestea disponibile acum ╚Öi pe site-ul oficial www.pefoc.ro!

Comentarii

Fii primul care comenteaz─â “Am pornit ├«n c─âutarea celui mai bun gr─âtar din Rom├ónia ╚Öi am dat de Big Green Egg”

Proprietati favorite