Cauți Cazare?

Descoperă șemineul electric premium – noul trend pentru căldura și designul intim al sufrageriei de la bloc

semineu electric

Cel mai elegant și confortabil mod de a completa atmosfera călduroasă chiar și într-un apartament, o reprezintă achiziția unui semineu electric de perete premium. Meșterii sibieni de la PEFOC te ajută cu o gamă diversă de șemineele electrice – soluții accesibile din punct de vedere al prețului, care arată la fel de bine ca un șemineu autentic pe lemne, direct în sufrageria ta de la bloc, în living-ul din casa de vacanță de la munte sau într-o cameră de pensiune.

Pe lângă design-ul modern și spectaculos, aceste dispozitive oferă siguranță pentru integritatea căminului sau a familiei, putând fi montat chiar și în dormitorul copilului. Cu ajutorul termostatului, temperatura este menținută la un nivel controlat, un lucru foarte benefic, mai ales pe timpul nopții. În plus, sticla șemineului nu se încălzește, ceea ce înseamnă un risc inexistent în preajma copiilor, vârstnicilor sau a animalelor de companie!

Scopul comun care stă la baza tuturor șemineelor marca PEFOC, încă din momentul proiectării este de a oferi căminului tău o atmosferă magică, precum aceea redată de un semineu pe lemne clasic, un plus de căldură și în general, acel sentiment că te afli cu adevărat ,,acasă”.

Datorită tehnologiei LED, a aerotermei puternice, a design-ului complet personalizabil și a materialelor de calitate, șemineele electrice vor reuși să-i impresioneze pe toți musafirii tăi. Suntem diferiți și avem gusturi diferite, motiv pentru care, ai la dispoziție o gamă diversificată de modele de șeminee decorative electrice, pregătite să satisfacă toate stilurile arhitecturale.

Printre cele mai căutate modele din care poți alege se numără: Magna, Helmi, Frode, Hagen, Tori sau Larsen, incorporabil/de perete sau incastrabil/cu portal, toate modelele fiind disponibile la prețuri accesibile și performanțe ridicate, grație inovațiilor hi-tech.

Șeminee electrice moderne albe

Sunt cele mai populare, mai căutate și mai apreciate modele de șeminee electrice din catalogul PEFOC. Albul se potrivește oriunde, în orice decor, stil, tip de locuință, cu orice mobilă sau obiecte decorative. Albul nu se demodează și rămâne mereu în trenduri! În plus, deschide atmosfera și dă senzația de mai mult spațiu, fiind o non-culoare clasică, folosită încă din vremurile aristocrației.

Șeminee electrice rustice cu imitație de piatră

Dacă dorești să îmbini stilul clasic al șemineelor tradiționale de odinioară, cu atmosfera contemporană, poți opta pentru amenajarea livingului tău cu un șemineu electric rustic, cu chenar din MDF, ce imită perfect piatra decorativă. Este fabricat din fibră rezistentă în stil tradițional ce se va potrivi perfect în cabana de la munte sau într-o bucătărie de vară închisă.

Șeminee electrice de tip focar încorporabil

Pentru cei care nu doresc un șemineu electric clasic, pot opta doar pentru focarul electric incorporabil direct în: mobilă, zid din beton sau cărămidă, peretele din rigips, structură pe lemn sau alte materiale de mascare ori de construcție, folosite în casă sau apartament. Este economic, 100% personalizabil și reprezintă cea mai mai ieftină soluție de a-ți amenaja locuința cu un șemineu aspectuos!

V-au fost prezentate doar o parte din gama de șeminee electrice, catalogul www.pefoc.ro conținând mult mai multe modele premium sau economice cu design elegant și flacără 3D. Oferta nu se oprește aici! Pe lângă variantele electrice, poți alege o întreagă serie de seminee Oradea clasice pe lemne, variante puternice de termoșemineu pe peleți, sobe rustice sau coșuri de fum, servicii profesionale de montaj șemineu și multe alte dispozitive, toate la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar.

Comentarii

Fii primul care comentează “Descoperă șemineul electric premium – noul trend pentru căldura și designul intim al sufrageriei de la bloc”

Proprietati favorite