Cauți Cazare?

Lufthansa anulează toate zborurile din Frankfurt și Munchen

lufthansa

Sindicatul Verdi a cerut angajaților din sectorul public de pe aeroporturile Frankfurt/Main, München, Stuttgart, Hamburg, Dortmund, Hanovra și Bremen să organizeze o grevă de o zi întreagă vineri, 17 februarie 2023.

Ca urmare a anunțului grevei, aeroporturile din Frankfurt și München, printre altele, suspendă operațiunile regulate de pasageri pentru vineri. În consecintță, Grupul Lufthansa este, din păcate, forțat să-și suspende operațiunile de zbor la huburile sale germane din Frankfurt și München, în special pentru ziua din 17 februarie, anulând în total peste 1.300 de zboruri.

Lufthansa a informat deja pasagerii afectați de anulări și, acolo unde este posibil, oferă conexiuni alternative și rezervări pe calea ferată. În plus, clienții sunt rugați să verifice din timp starea zborului lor pe lufthansa.com și în aplicația Lufthansa.

„Regretăm impactul enorm al acestei greve de avertisment care se desfășoară în detrimentul pasagerilor noștri. Nu suntem parte la negocierile colective și nu avem nicio influență asupra acesteia – cu toate acestea, pasagerii noștri și noi suntem masiv afectați. Mai mult decât atât, 1.300 de anulări de zboruri pentru companiile aeriene ale Grupului Lufthansa arată încă o dată cât de vulnerabil și fragil este sistemul de transport aerian în fața unor greve”, a declarat Michael Niggemann, membru al Comitetului Executiv și Chief Officer Human Resources & Infrastructure Lufthansa Group.

Lufthansa se așteaptă ca operațiunile de zbor să revină în mare parte la normal încă de sâmbătă, 18 februarie 2023.

De menționat că pasagerii afectați nu sunt eligibili pentru compensațiile financiare de până la 600 de euro. Greva nu este organizată de personalul companiilor aeriene. În schimb pasagerii au dreptul la rerutare, reprogramare, rambursare, eventual cazare până la următorul zbor pe care au fost reprogramați.


Citiți articolul original pe airlinestravel.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (airlinestravel.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Lufthansa anulează toate zborurile din Frankfurt și Munchen”

Proprietati favorite