Cauți Cazare?

Obține căldura și confortul căminului tău cu noile termoșeminee premium PEFOC!

termoseminee pefoc

Fie că locuiești la casă sau într-un apartament la bloc, poți obține căldura și apa caldă într-un mod în care, va fi și spectaculos, dar și extrem de practic în același timp, prin alegerea unei soluții ce combină designul șemineului tradițional pe lemne cu eficiența și puterea centralei termice pe gaz. Cunoscut în lumea specialiștilor din universul soluțiilor alternative de încălzire, sub denumirea de termosemineu, specialiștii de la Pefoc vă fac cunoștință cu acest model special de șemineu tip centrală care vă va surprinde prin eficiență și spectaculozitate.

Acest model de mare putere este prevăzut cu un focar performant ce imită ca și stil, un șemineu clasic pe lemne, capabil să încălzească apa menajeră, în calorifere sau chiar la nivelul încălzirii montate în pardoseală. Meșterii sibieni se ocupă de comercializarea unei game variate de termoșeminee de calitate premium, care din punct de vedere al performanțelor și randamentului superior, sunt construite să livreze pentru mult timp, căldura de care ai nevoie, la cele mai bune prețuri existente pe piața de specialitate din România.

Acest tip de șemineu propune o serie de avantaje competitive datorită tehnologiei avansate de fabricare, al designului inovativ și al serpentinei de siguranță, incluse. Termofocarele  vin cu o serie de beneficii suplimentare pentru clienți, mai ales că, la achiziționarea oricărui model de șemineu drept sau pe colț, ori soba pe lemne, vei primi transport gratuit și în deplină siguranță. În plus, oriunde te-ai afla în țară, meșterii sibieni ți-l vor livra direct la tine acasă, în maximum 48 de ore lucrătoare de la confirmarea comenzii efectuate telefonic sau direct de pe site-ul oficial www.pefoc.ro!

Așa cum am menționat mai devreme, grație tehnologiei avansate și inovațiilor de fabricare, termoșemineele din catalogul de produse termice de înaltă calitate, pe lângă opțiunile de siguranță care te țin departe de pericole, prevenind majoritatea cauzelor de apariție a incendiilor de locuință, oferă mai mult confort decât modelele de șeminee clasice, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuința ta sau, de ce nu, al spațiului tău comercial.

Timpul de redare a puterii calorice variază și în funcție de anumiți factori, precum: suprafața totală a locuinței, gradul de izolație termică a casei, temperatura de la exterior, înălțimea camerelor, dar și în funcție de pierderile casei sau de clasa energetică în care este încadrată aceasta. Trebuie să menționăm și faptul că un termoșemineu poate fi legat atât pe circuit propriu, cât și în paralel, cu o altă sursă de încălzire (centrală pe gaz, centrală electrică, panouri solare etc.)

Așadar, dacă îți dorești să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu la întoarcerea acasă după o zi solicitantă la birou, atunci Pefoc este răspunsul potrivit. De la decorațiuni, sobe rustice sau moderne, modele premium de semineu electric pentru apartament, coșuri de fum ceramice sau din inox și până la șeminee pe peleți, șeminee pe lemne sau șeminee pe gaz, gama profesioniștilor din Sibiu te va surprinde plăcut cu oferte perfect adaptate nevoilor și posibilităților financiare ale fiecăruia în parte.

Comentarii

Fii primul care comentează “Obține căldura și confortul căminului tău cu noile termoșeminee premium PEFOC!”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles