Untold ajunge în Dubai, din 2024!

untold dubai 2024

UNTOLD, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri din lume, va ajunge în 2024 și în Dubai. UNTOLD Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

Pentru a lansa oficial Festivalul din Dubai, UNTOLD a făcut echipă cu Armin Van Buuren, DJ-ul de renume mondial. Acesata va pregăti un spectacol în direct de pe Burj Khalifa și se pregătește să doboare două recorduri mondiale: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai iubiți artiști de la UNTOLD România, fiind cunoscut în întreaga lume pentru cele mai complexe mixaje. De fiecare dată când concertează la Cluj, uneori chiar și peste 8 ore de spectacol, Armin van Buuren crează conexiune nemaiîntâlnită cu fanii UNTOLD.

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze divertismentul și să se impună ca noua imagine reprezentativă a acestui oraș remarcabil. Festivalul, primul de acest gen în Orientul Mijlociu, va transforma Expo City Dubai, locul unde va avea loc evenimentul, într-o experiență complet captivantă și inovatoare, care va aprinde toate simțurile participanților, anunță Euronews.


Citiți articolul original pe airlinestravel.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (airlinestravel.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Untold ajunge în Dubai, din 2024!”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles