Cauți Cazare?

HiSky a transportat 800 de mii de pasageri în 2022

hisky a transportat 800 de mii de pasageri in 2022 1

HiSky a anunțat oficial că a transportat 800 de mii de pasageri în anul 2022, cu aproximativ 430% mai mulți decât în 2021.

Aproximativ 800 de mii de pasageri au ales să călătorească în anul 2022 cu HiSky pe zboruri regulate și charter, potrivit anunțului oficial făcut de compania aeriană.

Conform datelor publicate de aceasta, numărul pasagerilor transportați în 2022 este cu 433% mai mare decât anul anterior, an în care HiSky a transportat 150 de mii de pasageri.

Tot în anul 2022 HiSky a inaugurat nouă rute noi, cu plecare din București, Baia Mare și Chișinău, și a renunțat la cel puțin cinci rute din Târgu Mureș, Satu Mare și Baia Mare.

În ceea ce privește 2023, compania aeriană ar urma să lanseze la jumătatea lunii ianuarie ruta Cluj Napoca – Tel Aviv, detalii aici.

Pe lângă aceasta, HiSky va continua să opereze zboruri comerciale regulate din Cluj Napoca și către Dublin, iar București va zbura către Bruxelles BRU, Cluj Napoca, Dublin, Malaga, Tel Aviv și Timișoara.

De pe aeroportul din Iași HiSky va opera în continuare zboruri către Dublin, iar din Baia Mare va zbura și în 2023 către aeroportul Beauvais din apropiere de Paris (Franța).

Din Chișinău aceasta va continua să zboare către aeroporturile din Dublin, Frankfurt FRA, Paris BVA, Milano BGY, Veneția și Tel Aviv.

În plus, compania aeriană va avea și în 2023 contracte cu turoperatorii români și moldoveni pentru a opera zboruri charter de pe aeroporturi din România și Moldova către destinații de vacanță.

De asemenea, HiSky ar urma să recepționeze în primăvara anului 2023 trei Airbusuri A321neoLR, avioane comandate de la Air Lease Corp. în toamna anului 2022, detalii aici.

Flota actuală companiei HiSky, care e compusă din patru Airbusuri A320 înmatriculate în România, se situa pe locul trei în clasamentul companiilor aeriene românești după vechimea avioanelor la finalul anului 2022, pe larg aici.

Pe lângă cele patru avioane înmatriculate în țara noastră, HiSky Moldova mai are în flotă un Airbus A319, înmatriculat ER-SKY.


Citiți articolul original pe boardingpass.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (boardingpass.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “HiSky a transportat 800 de mii de pasageri în 2022”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles