Cauți Cazare?

Mercedes-Benz pregătește o versiune modernă a conceptului C111 – VIDEO

mercedes benz pregateste o versiune moderna a conceptului c111

Mercedes-Benz a publicat un teaser cu ceea ce pare a fi o reinterpretare modernă a conceptului C111, care a debutat în anul 1969.

Conceptele de inspirație retro au luat amploare în lumea auto, iar Mercedes-Benz pare că se alătură trendului cu o versiunea modernă a originalului C111. Originalul a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din 1969, dar se pare că se pregătește o recreare a acestuia, deoarece compania a apelat la rețelele sociale pentru a publica un teaser cu o „icoană reîncărcată”, un „triumf legendar” și o „icoană reimaginată”, scrie Carscoops.

Compania nu spune prea multe despre noul concept, dar a postat o serie de teasere care arată că partea din spate va avea un afișaj digital oval, care face referire la spatele originalului C111. Putem vedea și stopuri circulare, pixelate, care amintesc de cele regăsite pe conceptul clasic.

Mercedes-Benz reinterpretează un clasic

Nu sunt foarte multe de văzut nici în poze, nici în scurtul clip publicat de producătorul german, dar noul 111 are o formă elegantă și un design aerodinamic. Cu toate acestea, probabil va adopta un sistem de propulsie complet electric. Acest lucru rămâne de văzut, dar Mercedes a realizat o serie de concepte C111 în anii 1960 și 1970. Acestea erau extrem de aerodinamice și unul dintre ele a atins 322 km/h în anul 1978.

Nu se știe când va fi dezvăluit noul C111, dar se va număra printre cele mai recente reinterpretări ale unor concepte clasice. Hyundai a fost un mare susținător al acestui fenomen și a introdus un concept Pony în 2021. Compania a prezentat, de asemenea, un concept Grandeur de inspirație retro, precum și conceptul N Vision 74, care aduce un omagiu conceptului Pony Coupe care a debutat inițial la Salonul Auto de la Torino, în 1974.


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Mercedes-Benz pregătește o versiune modernă a conceptului C111 – VIDEO”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles