Cauți Cazare?

Prima motocicletă cu sigla Aston Martin: vor fi produse doar 100 de unități

Motocicleta Aston Martin

Britanicii de la Aston Martin au decis să colaboreze cu cei de la Brough Superior Motorcycles pentru un proiect unic și fanii vor putea cumpăra o motocicletă în ediție limitată.

Doritorii trebuie să se grăbească pentru că vor fi produse doar 100 de unități și aceste motociclete vor putea fi utilizate doar pe pistă.

Fanii mărcii sport britanice au motive de bucurie: pot să cumpere o motocicletă cu sigla Aston Martin și sunt vizați în primul rând colecționarii.

Motocicleta va fi produsă de celebra companie Brough Superior Motorcycles și vor fi disponibile doar 100 de unități ce pot fi utilizate exclusiv pe pistă.

Motocicleta se numește AMB 001 și este echipată cu un motor de 997 cmc capabil să furnizeze o putere maximă de 180 CP.

AMB 001 reprezintă primul model fabricat de Brough Superior dotat cu un motor turbo, iar transmisia include o cutie de viteze cu 6 trepte și ambreiaj APTC.

Părțile caroseriei sunt realizate integral din fibră de carbon și scaunul din piele este lucrat manual la fel ca interiorul mașinilor produse de Aston Martin.

Cel mai puternic Aston Martin DBS lansat luna trecută

Cariera actualei generații de Aston Martin DBS se îndreaptă spre final. Pentru a marca sfârșitul acestui model, producătorul britanic a adus o ediție limitată pentru supercar-ul cu motor V12.

Noua versiune DBS 770 Ultimate va fi disponibilă atât în versiune coupe, cât și decapotabilă. Producția va fi una limitată la 499 de exemplare. Dintre acestea, 300 vor fi în format de caroserie coupe, iar restul de 199 vor fi decapotabile. Potrivit producătorului britanic, toate au fost deja vândute.

Sub capota noului Aston Martin DBS 770 Ultimate se află un motor V12 de 5,2 litri. Acesta produce 770 CP și 900 Nm cuplu. Propulsorul ajută supercar-ul britanic să atingă o viteză maximă de 339 km/h. Cutia de viteze este una automată cu opt rapoarte, iar pe puntea spate este montat un diferențial cu alunecare limitată.

Noul Aston Martin DBS 770 Ultimate va intra în producție în prima parte a acestui an. Primele exemplare vor fi livrate în cel de-al treilea trimestru al anului.


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Prima motocicletă cu sigla Aston Martin: vor fi produse doar 100 de unități”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles