Cauți Cazare?

Un nou facelift pentru Mazda 2: design exterior și interior actualizat

Mazda2facelift2023

Au trecut 20 de ani de la lansarea în producție a primei generații Mazda 2 și compania niponă oferă o versiune actualizată a acestui model.

Mazda 2 prezintă un design exterior și interior cu o nouă abordare completate cu o extindere a gamei de culori.

Mazda 2 facelift 2023: ce trebuie să știm

Pentru caroserie compania propune o grilă frontală redesenată completată cu modificări pentru spoiler și jante cu design nou disponibile în două culori cu dimensiuni de 15 și 16 inchi.

Modelul cu facelift are faruri cu tehnologie LED în echiparea și lista de opțiuni include sistem de iluminare cu tehnologie LED adaptivă (ALH) cu o matrice împărțită în 20 de blocuri de iluminare independentă pentru o detectare și mai rapidă a situațiilor neprevăzute din trafic.

Noile culori exterioare pentru caroserie se numesc Aero Grey și Air Stream Blue, iar numărul total de culori exterioare disponibile ajunge până la 11 opțiuni.

Mazda2facelift202304

Au fost introduse echipările Homura și Homura Aka cu tapițerie din piele, ornamente noi pentru uși, cusături roșii ale scaunelor și inele de ventilație pentru aer condiționat de culoare roșu închis și din metal.

Pentru interior Mazda oferă pentru acest model materiale noi și volan încălzit plus oglindă retrovizoare cu atenuare automată.

Compania niponă susține că a îmbunătățit considerabil și scaunul șoferului pentru a susține pelvisul în poziție verticală și pentru a menține curba naturală în S a coloanei vertebrale, care este considerată a fi postura ideală de ședere.

Mazda2facelift202303

Sistemul Mazda Connect acceptă Android Auto și conectivitate wireless Apple CarPlay de la Centre-Line.

Ce motoare sunt disponibile pentru Mazda 2

La acest capitol nu au fost aduse modificări: Mazda 2 este oferită cu motorul de 1,5 litri pe benzină în trei variante de putere: 75 CP, 90 CP și 115 CP.

Versiunile de 90 CP și 115 CP cu transmisie manuală dispun de tehnologia MHEV, iar în cazul variantei cu 90 CP se poate alege o cutie automată cu șase trepte.

Combinat cu transmisia automată cu șase trepte propulsorul de 90 CP utilizat de Mazda 2 oferă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 12,1 secunde și o viteză maximă de 177 km/h.

Motorul e-Skyactiv-G de 115 CP cu tehnologie MHEV oferă o accelerație de la 0 la 100 km/h în 9,1 secunde și o viteză maximă de 200 km/h.

Comenzile pentru Mazda 2 facelift vor fi preluate din primăvara acestui an.


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Un nou facelift pentru Mazda 2: design exterior și interior actualizat”

Proprietati favorite