Audi RS3 va primi o versiune și mai puternică

audi rs3

Fanii modelelor de performanță din gama Audi au motive serioase de bucurie la sfârșitul acestei săptămâni, constructorul german anunțând că nu are de gând să electrifice aceste mașini. Astfel, cu această ocazie aflăm că Audi RS3 va beneficia de o versiune și mai puternică în perioada următoare.

Ne aflăm în epoca electrificării în industria auto, toate numele importante de pe scena internațională anunțând tranziția către un viitor 100% electric. Chiar și Audi este pregătit să facă pasul în această direcție în perioada următoare. Potrivit planului anunțat, Audi va lansa ultimul său model echipat cu o motorizare termică în anul 2026. Mai apoi, până în 2033, Audi va deveni o marcă complet electrică.

Oficialii constructorului cu sediul la Ingolstadt nu renunță însă așa ușor la modelele sale de performanță și la motoarele cu care acestea sunt echipate. Cel mai bun exemplu în acest sens este celebrul motor cu cinci cilindri al mărcii germane. Potrivit ultimelor declarații oferite de Sebastian Grams, șeful diviziei Audi Sport, acest motor cu cinci cilindri nu va fi electrificat. Ba chiar din contră, motorul urmează să fie și mai puternic decât este în momentul de față!

Audi va îmbunătăți motoarele termice cu care sunt echipate modelele de performanță

„Avem un motor cu cinci cilindri perfect, care este unic pe piață. Avem și un motor cu șase cilindri, iar noi vom îmbunătăți aceste tehnologii către pasul următor. Nu văd nevoia de a schimba complet aceste motoare”, a declarat recent Sebastian Grams pentru publicația britanică Autocar.

Lăsând la o parte acest lucru, șeful diviziei Audi Sport a dat de înțeles cu această ocazie și faptul că modelul RS3 va primi o versiune și mai puternică decât cea pe care o știm la momentul actual. În prezent, hot hatch-ul se laudă cu o putere de 400 de cai, însă viitoarea versiune ar putea beneficia de o putere de 415 sau chiar 420 de cai.


Citiți articolul original pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Audi RS3 va primi o versiune și mai puternică”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles
cazare booking

Alții au citit și...