Cauți Cazare?

Cele mai ieftine din Ieftinuarie: 5 călătorii memorabile de rezervat acum!

bellagio Italia

Așa cum ți-am mai povestit, ianuarie este luna pentru călătorii ieftine, în care poți găsi bilete de avion reduse chiar și cu 60% din prețul valabil în restul anului. De aceea, noi, la Vola.ro, îi spunem Ieftinuarie și o sărbătorim an de an, alături de tine!

Dacă nu ai apucat să-ți stabilești următoarele vacanțe, ne-am gândit să îți venim rapid în ajutor cu niște variante bune, pe care încă ai timp să le rezervi până la final de lună.

Iar dacă le parcurgi și îți spui că deja ai vizitat destinația respectivă, citește cu atenție, căci am inclus și câteva tips & tricks pentru excursii și experiențe noi.

Top 5 călătorii ieftine și memorabile, de rezervat în Ieftinuare!

1. Bruxelles

Un zbor către Bruxelles rezervat în Ieftinuarie poate să fie mai ieftin decât un bilet de tren până la Brașov. Ar fi păcat să nu profiți de ocazie și să nu explorezi o capitală europeană importantă, ce are de oferit atât cultură, cât și arhitectură și gastronomie.

Apoi, din Bruxelles poți lua trenul către o mulțime de orașe pitorești absolut superbe, în care arhitectura și cultura flamandă te vor fermeca. Este vorba despre Bruges, Ghent și Anvers (sau Antwerpen), fiecare cu farmecul său aparte. Ți-am povestit despre ele pe blog, așa că te poți inspira mai departe.

Iar dacă vrei să explorezi și mai mult, poți chiar să iei un autobuz direct din aeroportul Charleroi către orașul francez Lille, aflat în apropierea graniței cu Belgia. Și el te va încânta, fără îndoială!

2. Milano

Milano poate fi destinația ideală de un city break, mai ales când găsești bilete de avion atât de ieftine, în jur de 20 de euro. În Ieftinuarie, poți rezerva imediat zborurile, pentru a călători mai târziu, în perioada care îți convine cel mai mult.

Iar dacă ai văzut deja Milano, poți zbura aici pentru a ajunge rapid în zona Lacului Como, pe care o poți explora pentru câteva zile. Aici te poți plimba cu barca pe lac și te poți opri în fermecătoarele orășele Bellagio, Bellano, Como sau Varenna.

3. Bari

Tot Italia poate fi explorată la un preț foarte mic de Ieftinuarie, dar de data aceasta vorbim despre sudul ei. Un bilet de avion către Bari poate costa foarte puțin, iar posibilitățile sunt nenumărate.

Pe lângă orașul în sine, care este de-a dreptul minunat, poți circula cu trenul de-a lungul coastei, pentru a explora sate pitorești și autentice, ca Polignano a Mare, Alberobello, Lecce sau Brindisi. Despre toate acestea ți-am pregătit deja un ghid, așa că poți trece la planificat!

4. Londra

Londra este printre primele destinații europene bifate de orice pasionat de călătorii. De aceea, vom bănui că deja ai vizitat-o. Dacă nu, iată prilejul perfect – de Ieftinuarie găsești cele mai mici prețuri, iar noi deja ți-am dat câteva sugestii de ce poți vizita acolo pentru o experiență inedită.

Iar dacă deja ai fost în capitala Marii Britanii, suntem siguri că ai pe listă un concert al artistului tău preferat care va cânta acolo în 2023 sau mai ai de bifat câteva locuri pe care n-ai apucat să le vezi.

În plus, din Londra, poți face cu ușurință excursii spre Castelul Windsor, Stonehenge, Bath, Oxford sau Cambridge.

5. Berlin

O altă variantă de pe lista de călătorii ieftine este Berlinul. Poți organiza un city break pe cinste, în care să explorezi orașul, să vezi zidul acoperit cu graffiti, să intri într-un club de techno și să încerci gastronomia locală specifică orașului.

Iar dacă ai făcut deja toate aceste lucruri, ia-ți bilete de avion spre Berlin și fă o vizită orașului învecinat Potsdam, unde poți vizita palatele înscrise în Patrimoniul UNESCO, Sansoucci și Neues Palais, dar și propria Poartă omonimă cu cea din Berlin –  Brandenburg.

Acestea fiind spuse, iată câte experiențe noi poți avea pornind din orașele europene cele mai ieftine luna aceasta. Rezervă până la final de ianuarie și călătorește când vrei tu!


Citiți articolul original pe vola.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (vola.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Cele mai ieftine din Ieftinuarie: 5 călătorii memorabile de rezervat acum!”

Proprietati favorite