Cauți Cazare?

Ce așteptări să aveți de la vizita dumneavoastră în Dubai

dubai trecut prezent

Cu toții am auzit, ori de la prieteni, ori de la prieteni ai prietenilor, nume pompoase de destinații de vacanță, care mai de care mai de lux și mai scumpe, dar oare chiar sunt atât de minunate sau le-a rămas doar renumele din ce-au fost, poate, cândva? Noi ne dorim ca cititorii noștri să aibă cele mai bune experiențe de vacanță, pentru că știm că cititorii noștri lucrează din greu pe tot parcursul anului și vacanța pe care aleg să o petreacă unde aleg să o petreacă este ceea ce le oferă energie să lucreze și următorul an cu la fel de mult spor. Așadar, astăzi vrem să discutăm despre Dubai, nu pentru a-l demitiza, ci pentru a oferi informații reale și utile pentru cei ce consideră să aleagă această destinație data viitoare când pleacă în vacanță.

Cum a ajuns Dubai o destinație atât de populară

Emiratele Arabe Unite au fost mereu considerate o destinație turistică de top, pentru faptul că în general, europenii sunt fascinați de culturile arabe. Dubai, fiind cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite și datorită succesului său în industria petrolului și a gazului, a devenit cu o viteză uimitoare, cel mai bogat și cel mai cunoscut. Fiind situat, practic, pe o adevărată mină de aur, Dubai a evoluat rapid spre un aspect nonconformist, futurist și surprinzător, menit să atragă nu doar priviri, ci și mulți vizitatori.

Accesibilitatea prețurilor unei vacanțe în Dubai

Ca în orice altă parte a lumii, odată cu evoluția tehnologiei și a nivelului de viață, în general, au crescut și prețurile. Cu toate acestea, datorită popularității de care s-a bucurat Dubai în ultimii ani, pare că prețurile din această destinație au crescut mai mult decât în alte părți. Faptul că hotelurile și resorturile de vacanță au fost dotate cu echipamente de lux pentru o vacanță cât mai relaxantă și plăcută pentru vizitatori, ridicând, astfel, nivelul de trai al localnicilor, nivelul prețurilor și nivelul de așteptări în ceea ce privește locația efectivă, nu este chiar atât de îmbucurător pe cât ar părea. La urma urmei, cine merge într-o țară străină pentru a sta închis timp de o săptămână întreagă între aceiași patru pereți?

Pe de altă parte, există, însă, și prețuri ușor mai accesibile, pentru cei care nu doresc neapărat să se scalde în lux, ci preferă o cameră de hotel decentă și posibilitatea să cheltuie bani și pe alte lucruri și experiențe, în afara hotelului. Așadar urmează a doua întrebare: ce oferă Dubai în afară de hoteluri și complexe de lux?

Activități posibile în Dubai

Dubai se învârte, practic, în jurul acelorași sfere de interes: comerț, shopping, tehnologie și entertainment. Practic ceea ce putem face în oricare alt loc din lume, la prețuri mai scăzute. Cu toate acestea, pentru cei care doresc și își permit să cheltuie un buget mai larg, posibilitățile sunt nenumărate și dacă vă aflați printre cei care au ca plăcere cheltuirea banilor fără să țină cont de ei, atunci Dubai este, cu siguranță, pentru dumneavoastră. Însă ce se poate vizita în Dubai, în afara camerei de hotel și a serviciilor pe care le propune hotelul?

  1. Burj al Arab

În ciuda arhitecturii sale unice care a transformat acest hotel în atracție turistică, acesta rămâne, totuși, un hotel. De asemenea, oricât de faimos ar fi, oare chiar putem numi atracție turistică un hotel?

  1. Fântânile arteziene- Dubai fountains

Fântânile arteziene din Dubai sunt extraordinar de frumoase și sunt, într-adevăr, de văzut, dacă ajungeți în acest oraș. Cu o putere de aruncare a apei de până la 150 de metri, aceste fântâni sunt spectaculare prin ”coregrafia” pe care o dispun în fața privitorilor.

  1. Burj Khalifa

Burj Khalifa oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului și nu numai. Viața la etajul 125 este cu siguranță diferită, cu atât mai mult cu cât alegeți să vizitați acest obiectiv turistic când luminile orașului sunt aprinse.

  1. Sky fall

Dubai are ceva și pentru pasionații de sporturi extreme, oferind acestora posibilitatea să experimenteze sărituri din avion, cu parașuta, parapanta sau alte forme de plutire.

  1. Safari în deșert

Un alt element care contribuie la aspectul oriental al acestei destinații este alcătuit din dunele de nisip pe care te poți bucura de experiențe tip safari.

  1. Balonul cu aer cald

Deși celelalte activități menționate mai sus pot fi întreținute în majoritatea destinațiilor turistice, experiența balonului cu aer cald nu este la fel de des întâlnită.

Comentarii

Fii primul care comentează “Ce așteptări să aveți de la vizita dumneavoastră în Dubai”

Proprietati favorite