Cauți Cazare?

Topul celor mai bune 5 destinații de Wellness și Spa din Europa

spa in europa

Epoca în care trăim este una a orelor grele de muncă, a targetelor, a stressului și a muncii pe care o luăm cu noi acasă. Fie că lucrăm de la birou, fie că lucrăm de acasă, suntem mereu presați să lucrăm mai mult, mai bine, mai repede. Timpul pentru propria persoană devine extrem de limitat și rareori ne permitem să ne răsfățăm, să ne relaxăm sau, pur și simplu, să petrecem timp cu cei dragi. De aceea, noi, la fel ca și voi, ne gândim cu drag la următoarea vacanță, prilej cu care vom încerca să ne relaxăm într-o săptămână cât pentru tot anul. Întrebarea este, unde găsim o destinație de vacanță care să ne permitem să ne relaxăm bine într-un timp scurt?

Așadar, astăzi vă vom prezenta un top al celor mai bune destinații de wellness și spa din Europa, pentru că deși nu avem mult timp pentru noi, frumusețea aceste ere este faptul că ne permitem și avem șansa să vizităm lumea, fără la fel de multe bariere între țări ca în trecut. Ne vom rezuma la țări apropiate României, în acest articol, pentru că sunt mult mai accesibile ca preț și oferă șansa de a petrece mai puțin timp pe drum.

  1. Austria

Începem topul nostru cu o destinație nu foarte cunoscută în materie de spa și wellness. Cine spune Austria ca destinație de vacanță, se gândește, în general, la munții acoperiți de zăpadă, numai buni pentru sporturile de iarnă. Surprinzător este, însă, faptul că Austria este plină de hoteluri care pun la dispoziție centre de spa și vestea bună este că aceste hoteluri se regăsesc în toată țara. Fie că sunteți interesat de o vacanță într-un spațiu liniștit, în care să vă regăsiți liniștea spirituală, sau pur și simplu vă doriți să aveți la dispoziție tratamente spa de lux, piscine fără copii, saune sau orice altceva vă poftește inima, Austria și hotelurile sale de lux vă oferă toate aceste facilități și se găsesc la doar un click distanță.

  1. Germania

Încă din vremuri străvechi au fost recunoscute proprietățile vindecătoare ale apelor termale ale Germaniei. Această țară incredibil de frumoasă este una din cele mai căutate destinații de spa și wellness, datorită faptului că are la dispoziția vizitatorilor și a localnicilor, peste 350 de orașe certificate în domeniul spa și o varietate largă de remedii de tratare a diverselor afecțiuni. Pe lângă hotelurilor sale de lux pe care le are la dispoziția oricui, Germania este plină de regiuni frumoase, pentru a clăti ochii doritori de frumos. Așadar, data viitoare când doriți să rezervați o vacanță relaxantă, vă invităm să nu treceți cu vederea peste minunata Germanie și calitățile sale recreative.

  1. Italia

Efectele benefice ale apelor termale erau foarte renumite printre romanii din Antichitate și există descoperiri arheologice duse pe teritoriul Italiei care atestă acest lucru și, deși nu ne putem imagina Imperiul Roman sub stress, având în vedere faptul că a fost un imperiu prosper, iată că și ei aveau nevoie de resorturi spa și wellness, ceea ce este cu atât mai bine pentru noi, pentru că, în urma tuturor anilor de experiență, cu siguranță au dezvoltat cele mai bune băi termale de care putem beneficia noi înșine în ziua de azi. Italia este bine cunoscută pentru aprecierea pe care o poartă pentru frumusețe, spa și wellness, așadar, dacă luați în considerare o vacanță relaxantă în frumoasele teritorii ale Italiei, noi vă putem ajuta să alegeți cel mai bun hotel pentru dumneavoastră.

  1. Ungaria

Ungaria, la fel ca Italia, are o istorie vastă în ceea ce privește băile termale, fie că vorbim despre romanii care, pe teritoriul Ungariei, se bucurau de ele, fie că vorbim despre turcii de mai târziu care au construit ceea ce noi cunoaștem astăzi ca fiind băile turcești. Ungaria a fost dintotdeauna și va rămâne, credem noi, o țară extrem de bogată în cultură, în tradiții și în frumusețe. Așadar, dacă luați în considerare o vacanță relaxantă care să vă satisfacă necesitățile de relaxare, Ungaria este destinația ideală pentru dumneavoastră, fără îndoială.

  1. România

Dacă doriți să rămâneți pe teritoriile patriei-mamă, cu siguranță trebuie luate în considerate băile termale românești. În urma modernizării post-comuniste, România dispune de centre de wellness și spa de lux, la fel de frumoase și cu la fel de multe oportunități ca orice altă țară europeană. Avantajul pe care îl aveți în centrele de spa românești este, desigur, faptul că se vorbește limba română, ceea ce este foarte important pentru persoanele care nu vorbesc limbi străine. Aveți șansa să aveți grijă de dumneavoastră, să vă relaxați și să vă reconectați cu propria istorie pe frumoasele teritorii ale României, pentru că centre spa și wellness găsiți pe tot teritoriul țării. Desigur, recunoscute sunt Băile Herculane, dar veți întâlni astfel de centre în orice altă zonă.

Sperăm ca, în urma acestui articol, să aveți oportunitatea să alegeți următoarele vacanțe în cel mai potrivit loc pentru dumneavoastră, fie că doriți să rămâneți în țară, sau doriți să explorați frumusețile Europei. Noi, cu siguranță, o vom face!

Comentarii

Fii primul care comentează “Topul celor mai bune 5 destinații de Wellness și Spa din Europa”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles