Cauți Cazare?

Cele mai mari parcuri tematice din lume

parcuri tematice din lume

Parcurile tematice sunt, cu siguranță, un mod extraordinar de a petrece câteva zile în cuplu sau în familie și, din fericire, se găsesc pe toată planeta, în zone pline de frumos care vor asigura și succesul vizitelor din jurul parcurilor, nu doar din interiorul lor. Parcurile tematice au un talent special de a aduce la suprafață copilul dinăuntrul nostru și chiar și cei mai morocănoși din noi cedează în fața tuturor curselor cu trenulețul, în cești de ceai sau în fața tunelului iubirii.

Disney California Adventure

Disney a avut mereu un dar aparte în a-și satisface clienții și fie că sunteți iubitor de prințese capturate de căpcăuni în turnuri înalte sau sunteți pur și simplu în căutarea unui parc de distracții pentru toată familia, lumea Disney este cu siguranță locul perfect și pentru cei mari și pentru cei mici. Disney California pune la dispoziția vizitatorilor o experiență unică, nu doar prin toate mașinuțele și caruselurile pe care le are, ci și prin modernizarea constantă a serviciilor, cum ar fi, spre exemplu, faptul că prin aplicația sa pentru telefonul mobil puteți comanda gustări sau băuturi mult mai ușor, fără a sta la cozi infernale.

Disneyland Paris

Disneyland din Paris are frumusețea sa aparte față de orice alt resort Disney. Vizitatorii săi au șansa să intre în magica lume Disney special dedicată vorbitorilor de franceză, iar cuplurile doritoare de experiențe în romantica limbă a iubirii pot beneficia aici de o experiență extraordinară. Pe lângă toate magazinele de merchendise în care puteți cumpăra plușuri și alte decorațiuni cu personajele preferate, nici gama restaurantelor nu se lasă mai prejos, intrarea în lumea Disneyland Paris fiind tapetată cu acestea. Acest Disneyland este împărțit în două parcuri, acela destinat copiilor, unde întâlniți personajele mult iubite, și cel destinat studiourilor de film, unde puteți afla cum sunt realizate toate filmele Disney favorite. Iar dacă frigul nu vă deranjează, imaginați-vă Disneyland printre fulgi de zăpadă. Este o experiență cu adevărat magică.

Universal Orlando Resort

Universal Orlando Resort este o experiență magică pentru iubitorii Harry Potter. Cei care încă își așteaptă scrisoarea de admitere la Hogwarts au șansa să o primească aici. Parcul este împărțit în două, prima parte fiind dedicată Aleii Diagon, iar a doua parte fiind dedicată Hogsmeade. Fie că vă doriți o experiență asemănătoare traseului cu trenul Hogwarts Express sau că vă doriți un carusel împrejmuit cu creaturile fantastice ale lui Hagrid, aici le aveți pe toate. Aveți chiar șansa să vizitați magazinul lui Ollivander, unde vă puteți alege bagheta proprie, care chiar dacă nu face altceva decât să lumineze și să fie super, faptul că provine din acest loc este îndeajuns de magic și nimic altceva nu prea mai contează pentru niciun fan adevărat. Mai mult decât atât, restaurantele din tot interiorul Universal Orlando Resort pun la dispoziția vizitatorilor celebrele produse care apar în film, de la bere de unt, fără alcool, la broscuțe de ciocolată sau bomboane cu toate aromele. Înarmați-vă cu curaj și gustați-le pe toate!

Magic Kingdom, Florida

Magic Kingdom din Florida vă așteaptă să vedeți cu ochii voștri toate visele Disney devenite realitate. De la traseele care fac posibilă intrarea în lumea Piraților din Caraibe, până la traseele alături de Peter Pan, totul este posibil și incredibil de magic. Veți face cunoștință aici cu personaje clasice, ca Mickey Mouse, prințesele Disney și Goofy, la parada personajelor, și vă stau la dispoziție tot felul de atracții pentru toată familia, ca tururi în ceștile de ceai Disney, face painting sau carusele pentru cei mai curajoși.

Disney Hollywood Studios

Disney Hollywood Studios pune înaintea vizitatorilor săi magica lume Star Wars, cu curse de pe altă planetă și șansa să vă construiți propriul droid. De asemenea, mulțumită tehnologiei avansate a zilelor noastre, puteți avea parte de experiențe de zbor către destinații celebre din Star Wars, din confortul unei săli ca de cinema.

Pentru iubitorii de Toy Story, ați ghicit! Tot Disney Hollywood Studios este răspunsul, căci aici găsiți cea mai mare destinație dedicată acestei serii. Puteți să vă bucurați de curse de-a lungul grădinii casei lui Andy, de curse cu celebrii tripleți extratereștri și puteți să vă jucați într-un magic univers 4D printre jucăriile lui Andy. Restaurantele din această parte a parcului sunt potrivite pentru toată familia, permițând gustări dedicate prânzului și a cinei pentru cei mari și cei mici.

Lumea Disney nu ar fi la fel de magică fără vizitatorii și fanii ei, așa că puneți-vă rucsacul în spate și înarmați-vă cu răbdare, căci va merita cu siguranță, indiferent ce parc alegeți să vizitați.

Comentarii

Fii primul care comentează “Cele mai mari parcuri tematice din lume”

Proprietati favorite