Cauți Cazare?

Idei de vacanțe exotice pentru la iarnă, de la Vola Flying Friends

exotic retreat pentru iarna

Dacă nu te-am atins deloc cu articolul nostru despre târguri de Crăciun și nici cel cu locuri festive din Viena nu te-a încântat prea tare, ne pare rău. Te asigurăm că nu am uitat de tine, călătorul care preferă vacanțe exotice iarna, în destinații cu nisip în loc de zăpadă și palmieri în loc de brazi.

Fie că vrei să fugi cât mai curând de frigul din Europa sau planifici o aventură mai târziu, la început de 2023, prietenii de la Vola Flying Friends au recomandări de top pentru toate cazurile.

Iată câteva idei de vacanțe exotice iarna, care să-ți țină de cald:

Horică recomandă… Thailanda

Lui Horică nu îi prea plac zborurile lungi, mai ales peste apă. Nici ideea de șoc cultural nu îi surâde. Totuși, și-a dorit mereu să meargă în Asia, așa că a ales Thailanda și ți-o recomandă și ție.

Este cea mai vizitată țară de pe continentul Asiatic, după China, ceea ce înseamnă că turiștii sunt primiți foarte bine și găsesc rapid tot ce au nevoie. Este destinația perfectă pentru vacanțe exotice iarna, mai ales în ianuarie sau februarie, când vrei să începi anul cu o călătorie.

Iar dacă ești copleșit de numărul de insule și zone pe care le poți explora, citește ghidul nostru pentru Thailanda și începe, la fel ca Horică, cu Koh Samui și Phuket.

Așadar, dacă este prima ta vacanță foarte departe de casă, rezervă-ți biletele de avion spre Thailanda și nu uita de Trip Protect, pentru ca Vola.ro să te asiste în orice situație.

Ofelia recomandă… Maldive și Zanzibar

În timp ce prietenii ei explorează păduri tropicale, vizitează temple și se aventurează în tot felul de drumeții, Ofelia preferă să-i salute de pe plajă. Și nu de pe orice plajă.

Când vine vorba despre vacanțe exotice iarna, pălăria Ofeliei a călătorit până-n Maldive, o destinație perfectă oricând, mai ales când acasă e prea frig. Acolo, soarele e mereu la datorie pe cer, temperaturile sunt blânde, iar apusurile sunt magice. Practic, n-ai cum să dai greș. Trebuie doar să-ți iei bilete de avion către Maldive și să alegi un resort care te atrage.

Pălăria i-a fost de ajutor și în vacanța din Zanzibar – ianuarie și februarie sunt lunile ideale pentru o escapadă, căci temperaturile ating 27 de grade Celsius, iar activitățile posibile îți ajung pentru o săptămână.

Poți face snorkeling, poți vizita ferme de condimente, poți vedea maimuțele din Jozani National Park și, bineînțeles, poți face turul plajelor. Nungwi Beach a fost preferata Ofeliei!

Dacă vrei să-i calci pe urme, rezervă-ți zborul spre Zanzibar și nu uita loțiunea cu SPF!

Mike recomandă… Republica Dominicană

Mike a avut multe vacanțe exotice, în primul rând pentru că orice plajă este mediul perfect pentru un party de povestit celor de acasă. A dansat până dimineața pe insula Phi Phi din Thailanda, a văzut cei mai tari DJ în Filipine și Tokyo, iar lista poate continua.

Recent, gândul i-a rămas la Republica Dominicană. Perioada optimă pentru o călătorie aici începe din decembrie și ține până în aprilie, așa că ai timp să te organizezi pentru iarna aceasta.

Dacă vrei să te bucuri de peisaje superbe și petreceri de neuitat, alege Punta Cana și nu rata Bavaro Beach. Puerto Plata și Playa Dorada sunt și ele superbe, dar puțin mai liniștite decât Punta Cana.

Indiferent de ce îți place, o vacanță în Republica Dominicană nu te va lăsa indiferent!

Stela recomandă… Vietnam

O vezi mereu în sacou și cu laptopul pe post de accesoriu preferat, însă Stela adoră să călătorească. Bine, fie, și să îmbine orice vacanță cu puțin work from anywhere.

Vietnamul este combinația ei preferată, căci poate pleca din decembrie și poate sta cât o ține bateria laptopului. Glumim, are mereu încărcătorul la ea. De obicei, își rezervă cazare în Hoi An, paradisul digital nomads, celor care lucrează din spații de co-working și cafenele.

Pe durata iernii, Vietnamul are temperaturi care oscilează între 20 și 27 de grade și clima ideală pentru plimbări în natură și explorări urbane. Dacă vrei să dai și tu o fugă în această iarnă, începe cu Ho Chi Minh City, Hanoi și Hoi An. Apoi, mergi în natură pentru a admira terasele de orez și vegetația locală superbă. Nu rata Ha Long, Da Nang și Phu Quoc!

Karmi recomandă… Mexic

Când nu se ocupă de organizarea tuturor vacanțelor de grup și nu face liste, Karmi face yoga. Poate că acesta e și secretul care o ajută să rămână mereu calmă și răbdătoare.

Ea spune că, de ceva timp, cea mai tare destinație pentru cei care adoră yoga este Tulum, Mexic. Aici se organizează o mulțime de retreaturi și de clase, în cele mai frumoase zone naturale.

Pe lista lui Karmi cu lucruri de văzut în Mexic (credeai că pleacă fără listă?) sunt plajele spectaculoase din Tulum, Playa del Carmen, Cancun, Oaxaca și, nu în ultimul rând, explorarea Mexico City. Sunt multe, dar le poți lua pe rând!

Tot Karmi ne-a șoptit să îți reamintim un ultim detaliu. Indiferent care e destinația pe care o alegi, verifică atent condițiile de călătorie, dacă ai nevoie de viză sau alte documente. Sau întreabă-ne direct pe noi. Apoi, rezervă și Vola Flex sau Vola Fast Refund, să fii acoperit în caz de orice. Gata! Acum ești 100% pregătit.


Citiți articolul original pe vola.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (vola.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “Idei de vacanțe exotice pentru la iarnă, de la Vola Flying Friends”

Proprietati favorite