Cauți Cazare?

Destinatiile exotice ale lumii

Destinatiile exotice ale lumii 1

Trăim pe o planetă frumoasă, care oferă multe peisaje uimitoare, paradisuri tropicale, vulcani acoperiți de ceață și plaje incredibile. Pe măsură ce călătoriți pe glob pentru a căuta cele mai interesante, misterioase și bizare locuri, rețineți aceste 5 cele mai exotice locuri pentru următoarea vacanță:

  1. Insulele Fiji

Când vine vorba de vacanțe exotice, nu putem începe lista cu altceva decât Fiji. Un loc plin de păduri de mangrove, bazine naturale și cascade. Fiji este bijuteria Pacificului de Sud! Fiji este un stat insular care cuprinde peste 300 de insule din Oceanul Pacific de Sud. Este cunoscut pentru palmierii săi ce se leagănă la adierea vântului pe plajele sale cu nisip alb, pentru peisajul presărat cu munți și jungle, pentru recifele de corali colorate chiar în largul coastei. În apa sa, puteți vedea delfini, cinci specii diferite de broaște țestoase și rara iguana cu creasta Fiji.

Când mergeți să vizitați Fiji, aveți la dispoziție 300 de insule de unde puteți alege. Aceste grupuri de insule oferă totul, de la ascunzișuri de lux și cabane ecologice rustice la stațiuni pentru familii.

Nume precum Mamanucas și Yasawas nu ar trebui să vă scape din atenție. Magnificele Insule Mamanuca sunt printre cele mai populare locuri de vizitat din Fiji și dintr-un motiv întemeiat. Există o frumusețe pură, neatinsă și o gamă largă de activități care asigură că vizitarea insulei nu este niciodată plictisitoare.

De asemenea, Insulele Yasawa sunt o destinație de top și sunt presărate cu stațiuni mici dar și altele care oferă un refugiu romantic sau o senzație mai luxoasă. Există un număr tot mai mare de vizitatori în Yasawas, deoarece sunt unul dintre lanțurile mai accesibile de insule care oferă o evadare îndepărtată de civilizație. Înafară de relaxarea de pe plajă, vă puteți aventura și în alte tipuri de activități precum: caiac, înot cu raze manta și explorarea peșterilor catedralei Sawa-i-Lau.

  1. Costa Rica

Toate țările din America Latină sunt frumoase în sine, dar există un motiv pentru care turismul din Costa Rica este unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere a economiei sale. Motto-ul „pura vida” al vieții din Costa Rica se traduce literalmente prin „viața pură”, dar fraza cuprinde mult mai mult! Costa Rica răsună cu nuanțe exotice. Un sentiment de recunoștință și apreciere vă înconjoară în timp ce navigați pe coastele magnifice, vă plimbați pe la cascadele magice, vă minunați de animale exotice și faceți drumeții către vârful vulcanilor. Veți realiza, în timp ce vizitați Costa Rica, adevărata însemnatate a expresiei „pura vida”. Căldura din Costa Rica nu rezidă doar în apropierea sa de ecuator, ci mai important, în oamenii săi. America Latină și, în special, Costa Rica, ar trebui să fie absolut pe lista dumneavoastră de destinații exotice de vizitat.

  1. Tanzania

Dintre toate locurile exotice de călătorie din lume, Tanzania este una dintre ele. Cu peisaje uluitoare, o cultură unică și prietenoasă și animale sălbatice exotice din abundență, această țară este una dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru a experimenta natura, cultura și exoticul la cote înalte. Tanzania găzduiește unele dintre cele mai faimoase parcuri naționale și atracții naturale din Africa, inclusiv maiestosul munte Kilimanjaro. Aici, puteți face un tur safari prin magicul Serengeti și să vă minunați de fauna bogată și animalele sălbatice ale Tanzaniei. Totodată, vă puteți relaxa in Zanzibar. Ce modalitate mai bună de a încheia o aventură safari prin Tanzania decât de a petrece ceva timp relaxându-vă în Zanzibar pe una dintre frumoasele sale plaje cu nisip alb?

  1. Maldive

Maldivele sunt binecunoscute pentru apele sale cristaline, cu nuanțe frumoase de albastru, palmieri legănători și nisip alb strălucitor sub cerul albastru nelimitat. Cu vreme bună pe tot parcursul anului, Maldive reprezintă o alegere excelentă pentru o escapadă idilică pe plajă. Este visul suprem de lux și liniște. Fiecare stațiune este o enclavă privată cocoțată pe o insulă individuală, oferind ocupanților săi o liniște exclusivă. Fără îndoială, printre cele mai bune motive de-a vizita Maldive, va fi timpul relaxat pe plaje fără nici o urmă de gunoi, având doar vastul Ocean Indian verde albăstrui care sărută orizontul. Există și o mulțime de activități pe care le puteți face aici, precum: scufundări în reciful de corali, sporturi nautice (caiac, canotaj, balansare pe mare, jet-ski, snorkeling, rollerblading), etc.

  1. Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din lume. Care ar putea fi motivele pentru care oamenii adoră să călătorească în această destinație exotică? Ar putea fi plajele sale liniștite, bucătăria exotică, templele și peisajele magnifice, istoria colorată și siturile sale culturale și arheologice. Thailanda oferă o gamă largă de insule paradisiace. Este destinația perfectă pentru a vă bucura de soare cald, combinând în același timp oportunitatea de a experimenta o altă cultură. Se mândrește cu orașe de plajă de talie mondială precum Koh Pha Ngan, Koh Samui, Krabi, Phuket și insula Phi Phi. Thailanda este cunoscută ca o țară a zâmbetelor iar toți vizitatorii sunt întâmpinați cu căldură aici. Localnicii thailandezi sunt calzi și blânzi și extrem de respectuoși cu oaspeții lor. Ospitalitatea lor este considerată de clasă mondial iar fiecare vizită aici te face să te simți minunat.

Cu siguranță există și alte locuri minunate unde să vă petreceți vacanța într-o manieră exotică. Noi am amintit doar 5 dintre acestea. De la escapade romantice în Bora Bora la bungalouri pe apă din Maldive, nu există lipsă de destinații exotice pe glob! Dacă mergeți spre Ecuator cu siguranță veți găsi alte multe locuri exotice precum: Madagascar, Fiji, Polinezia Franceză, Seychelles, Borneo, etc. Mulți oameni văd vacanțele exotice ca pe o călătorie într-un loc în care nu au mai fost până acum sau într-un loc pe care puțini oameni l-au vizita. Fie că este aventurierul din interiorul tău sau factorul de curiozitate, lumea exotică așteaptă să fie descoperită!

Comentarii

Fii primul care comentează “Destinatiile exotice ale lumii”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles