Cauți Cazare?

7 locuri inedite de vizitat în orașele Europei, pentru călătorii cu experiențe noi

locuri inedite de vizitat in Europa

Există atât de multe locuri inedite de vizitat în Europa, încât ar fi păcat să te rezumi doar la muzee clasice și la obiective turistice faimoase. Fiecare oraș ascunde mici comori, pe care doar pasionații de experiențe unice le descoperă.

Fie că și tu vânezi cele mai interesante lucruri în vacanțele tale sau tocmai ce ți-ai propus să ai experiențe noi în călătoriile pe care le faci, mai jos vei găsi câteva idei numai bune de urmat.

7 locuri inedite de vizitat în Europa, în următorul tău city break:

1. Pop Air Balloon Museum

Dacă ai văzut sezonul al treilea al serialului Emily in Paris, ți-a fost atrasă atenția, fără îndoială, de locul inedit în care au ieșit Emily și Gabriel. Iar dacă n-ai văzut serialul, îți povestim noi: este vorba despre o expoziție dinamică, în care baloanele de diferite culori, forme și dimensiuni sunt vedetele.

Poți admira operele pop art, dar poți intra și direct în piscinele umplute cu baloane albe. Practic, faci o baie cu bule mai altfel. Este o experiență de neratat, așa că intră pe site-ul Balloon Museum și vezi în ce oraș poți rezerva bilete!

2. Ballie Ballerson, Londra

Dacă nu reușești să prinzi expoziția temporară Pop Air prin Europa, te poți bucura de o experiență oarecum asemănătoare la Ballie Ballerson – un loc de joacă pentru adulți, cu piscine umplute cu bile colorate.

Găsești locațiile în Londra și în Edinburgh, așa că rezervă o seară de distracție în city break-ul tău. Apropo, cocktailurile sunt incluse!

3. Harry Potter: A Forbidden Forest, Bruxelles

Fani Harry Potter de toate vârstele, puneți această experiență pe lista cu lucruri de făcut cu prima ocazie!

Universul Harry Potter oferă încă o experiență magică, de data aceasta sub forma unui traseu prin pădurea fermecată (și interzisă), ce poate fi străbătută – momentan, în Bruxelles, dar în curând și în alte orașe din lume. Intră pe site și verifică datele și locațiile, ca să știi unde să-ți rezervi următoarea vacanță.

Te vei plimba, la ceas de seară, pe aleile unde vei întâlni creaturile fantastice din filme și cărți, vei putea pune bagheta la treabă pentru câteva vrăji și îți vei putea exersa și Patronusul.

4. Museum of Illusions

Picturile, sculpturile și artefactele sunt interesante, dar din când în când, merită să vizitezi și altfel de muzee. De exemplu, cele dedicate iluziilor optice. Le poți găsi prin toată Europa și poți vedea aici toate locațiile.

Nu numai că îi vei oferi creierului o experiență nouă, dar vei pleca din muzeu și cu o serie de poze excelente, pe care să le păstrezi în cutia cu amintiri din călătorii.

5. A’DAM Lookout, Amsterdam

Poți face multe lucruri interesante în Amsterdam, iar unul dintre ele este să te dai într-un leagăn suspendat pe marginea unei clădiri de 22 de etaje. Vei fi la aproximativ 100 de metri deasupra orașului, în cel mai înalt leagăn din Europa, bucurându-te de câteva minute pline de adrenalină.

Bonus: Primești poze și filmări cu tine la înălțime, la final!

6. Berliner Unterwelten, Berlin

Te-ai gândit vreodată să vizitezi un oraș… pe dedesubt? În Berlin poți face acest lucru, explorând rețeaua subterană de buncăre, coridoare și camere pentru adăpost în caz de urgență majoră. Te poți afla chiar sub Zidul Berlinului și poți auzi povești istorice în timp ce te plimbi exact prin locurile în care acestea s-au întâmplat.

7. Nottingham Forest, Milan

Încheiem lista cu un loc perfect pentru a termina o zi plină de văzut locuri inedite de vizitat în Europa. Este vorba despre un bar aparte, unde cocktailurile sunt servite în pantofi cu toc sau cădițe cu rățuște de plastic. În spatele localului se află unul dintre cei mai talentați barmani și mixologi din oraș, așa că nu rata o seară aici!

Dacă deja ți-am trezit curiozitatea și pofta de călătorii aparte, pune pe listă experiențele de mai sus și caută deja bilete de avion către următoarea destinație.


Citiți articolul original pe vola.ro

Declinarea răspunderii! triply.ro este un publisher automat de stiri si articole din industria turismului din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (vola.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Comentarii

Fii primul care comentează “7 locuri inedite de vizitat în orașele Europei, pentru călătorii cu experiențe noi”

Proprietati favorite