Cauți Cazare?

Riviera Franceză – un loc de vizitat pentru oricine

Riviera Franceza un loc de vizitat pentru oricine

Riviera Franceză sau Coasta de Azur este un loc al contrastelor. Pe coastă, plajele idilice, hotelurile opulente și florile exotice contrastează cu marele spectacol natural al țării, care include munți spectaculoși și sate liniștite. Aceste atribute contrastante și climatul său mediteranean blând atrag milioane de vizitatori pe an la Riviera, magnifica Riviera fiind un lider mondial în turismul international.

Coasta își datorează numele autorului Stephen Liégeard care și-a publicat cartea„ La Côte d’Azur ” în 1887. Astăzi Coasta de Azur sau Riviera Franceză este sinonimă cu o societate iubitoare de agrement.

Ceea ce trebuie menționat este faptul că nu toate locurile sunt plaje, strălucire, farmec și promenade – cosmopolita Riviera franceză are ceva pentru toată lumea. Fie ca sunteți la Nisa, Monacco sau Cannes, puteți să găsiți nenumărate locuri care se potrivesc spiritului dumnevoastră și respectând un anumit buget limitat.

La Nisa puteți să:

Vieille Ville este o vizită obligatorie pentru orice călător datorită străzilor sale înguste rustice, piețelor pline de culoare și unei atmosfere vibrante. Nu este surprinzător că unele dintre cele mai populare destinații de luat masa din Nisa se găsesc în Vieille Ville. Foodies-urile vizitate au o gamă largă de opțiuni, de la specialități franceze și niçoise la clasici internaționali.

Verificați Bistrot d’Antoine dacă doriți să încercați bucătăria franceză autentică, cum ar fi risotto, carne la grătar și platouri de pește. Acest loc este foarte popular atât pentru localnici, cât și pentru turiști, așa că asigurați-vă că rezervați o masă în avans.

  • Faceți o plimbare de-a lungul Promenade des Anglais

Promenade des Anglais din Nisa este cea mai importantă atracție din oraș. Se întinde pe șapte kilometri și oferă o vedere neîntreruptă a mării azurii și a palmierilor.

Promenade des Anglais este, de asemenea, locul unde sunt organizate multe evenimente. Aici are loc o parte a celebrului Carnaval de la Nisa, precum și evenimente sportive, expoziții și întâlniri. Promenada duce, de asemenea, la multe locuri și atracții interesante din Nisa. Există parcuri magnifice, muzee, plaje la modă și, desigur, hoteluri și cazinouri de lux.

  • Nisa Market

În fiecare oraș din Franța, piața locală este cel mai bun loc pentru a gusta produsele locale de la producătorii locali. Aici, veți descoperi exact ce mănâncă localnicii. Piața Nisa este plină de culoare și arome fabuloase, cu o mulțime de produse locale proaspete. Nu fiți timid, întrebați furnizorii dacă nu știți ceva și vreți să aflați mai multe. Vor fi încântați să vă împărtășească cunoștințele și probabil vă vor oferi o probă de gustat.

Merită Nisa să fie vizitata? Da, Nisa merită o vizită. Soarele, marea și mâncarea fac din Nisa un loc perfect de vizitat pentru câteva zile. Nisa are, de asemenea, un patrimoniu cultural interesant și este distractiv pentru cei mici și pentru adulți. Nisa este locul perfect pentru a vă opri câteva zile când vizitați La Côte d’Azur.

La Monacco puteți să:

  • Vizitați grădina Japoneză – cei care fac o plimbare prin grădină vor putea descoperi toate componentele esențiale ale unei grădini japoneze: un iaz, insule, o cascadă, felinare, poduri, o casă de ceai și o grădină Zen. Această grădină, o oază verde, este un amestec bogat de tradiție japoneză și atin. geri mediteraneene, rezultatul unei strânse colaborări între grădinarii din Monaco și Japonia
  • Vizitați orașul vechi din Monaco – care este unul foarte pitoresc și este situat pe un deal care este înconjurat din toate cele trei laturi de Marea Mediterană. Odată ajuns în vârf, vă veți găsi în Place du Palais, în fața Palatului Prințului din Monaco. Palatul aparține actualului prinț de Monaco, Albert al II-lea al Casei Grimaldi și familiei sale. Descoperiți orașul vechi făcând o plimbare prin aleile sale înguste și pitorești. Este un oraș medieval tipic mediteranean, cu străzi înguste, dar nu te vei pierde chiar dacă nu ai o hartă. Veți găsi o mulțime de magazine de suveniruri, cafenele mici și restaurante. Orașul vechi merită o plimbare între 2 mari atracții din Monaco-Ville – Muzeul Oceanografic și Palatul Prințului.

Merită Monaco să fie vizitat? Monacco beneficiază de o locație minunată în sudul Franței de-a lungul Riviera franceză. Pe lângă vremea bună, peisajul de-a lungul acestei întinderi a Franței este uimitor, deci cu siguranță merită vizitat.

La Cannes puteți să:

  • Vizitați Frescele de perete din Cannes (Les Fresques Murales de Cannes)

Deși festivalul de film se desfășoară doar o dată pe an la Cannes, vă puteți bucura de arta stradală inspirată de industria cinematografică pe tot parcursul anului. Din 2002, Cannes a investit în renovarea diferitelor zone prin crearea de fresce legate de a șaptea artă. Veți găsi fresce ale unor actori celebri precum John Wayne, James Dean, André Bourvil și mulți alții.

  • Mergeți în Portul Vechi

În partea de jos a zonei Suquet se află portul Cannes. Cea mai veche parte a portului este Quai Saint-Pierre. Cel mai bun lucru de făcut aici este să te plimbi prin port. Dacă sunteți o pasăre timpurie, veți vedea pescarul care se întoarce cu captura lor zilnică și puteți cumpăra peștele lângă bărcile lor. Acesta este cel mai proaspăt pește pe care îl veți experimenta. În timpul plimbării, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vedea orașul vechi și iahturile mari fantastice.

  • Stați la plajă

Există o mulțime de alegeri când vine vorba de plaje din Cannes, iar orașul oferă 7 km de plaje atractive cu nisip. Vă puteți bucura gratuit de plaja cu nisip pe plajele publice sau puteți opta pentru una privată, care oferă o mulțime de facilități. Multe hoteluri de prestigiu au plaje private în Cannes.

Merită Cannes să fie vizitat? Da, merită! Orașul Cannes în sine este un loc plin de farmec, cu plaje fantastice și multe lucruri de văzut și de făcut. În plus, Cannes joacă găzduirea a numeroase festivaluri internaționale.

Comentarii

Fii primul care comentează “Riviera Franceză – un loc de vizitat pentru oricine”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles