Cauți Cazare?

Târguri de Crăciun din Europa – top 5

Targuri de Craciun din Europa

Nu există nimic în lume precum sezonul de sărbători de Crăciun în Europa. Târgurile de Crăciun fac furori în această perioadă magică. Ele își au originea în Germania, dar au loc acum în foarte multe alte țări. În timpul târgului, meșterii vând articole de Crăciun rafinate, lucrate manual. Vizitatorii se pot bucura de turtă dulce, pot servi vin fiert sau pot achiziționa pulovere tricotate de lână, pălării și eșarfe pentru a se menține cald în timp ce se plimbă prin târgul de Crăciun. Europa are atât de multe târguri epice de Crăciun peste tot, încât stabilirea pentru care ar trebui să călătoriți într-o anumită țară și nu în alta poate fi o provocare imensă: care țări au cele mai bune lumini de Crăciun? Cele mai bune alimente și băuturi? Cel mai frumos împodobit brad de Crăciun? Cu aceste târguri, va trebui să simțiti la maxim atmosfera Crăciunului, de la luminile minunate și strălucitoate până la atmosfera caracteristică creată de fiecare loc în parte. Iată top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa:

  1. Basel, Elveția

Basler Weihnachtsmarkt este cel mai frumos și cel mai mare târg de Crăciun din Elveția și atrage cei mai mulți vizitatori atât din Germania cât și din Franța, cele două țări situându-se în apropiere de Basel. Basler Weihnachtsmarkt are aceeași atmosferă și atracție care au făcut ca piețele germane de Crăciun să fie populare în lume. În perioada Crăciunului, trei piețe de Crăciun din orașul vechi Basel sunt atrag atenția în continuare cu străzile frumos decorate, vitrinele și reședințele private. Basel are trei piețe principale de Crăciun: cea mai mare este pe Barfüsserplatz din orașul vechi, o piață nouă lângă catedrala de pe Münsterplatz și o piață mai mică pe malul drept al Rinului pe Claraplatz. Aceste piețe se află la câțiva pași una de cealaltă. Dacă călătoriți împreună cu copiii, vă așteaptă o surpriză specială la târgul de Crăciun din Münsterplatz – pădurea de basm pentru copii! Această mică secțiune a magiei Münsterplatz oferă o varietate de activități practice pentru copii, inclusiv fabricarea / decorarea lumânărilor, coacerea prăjiturilor, atelierele de decorare și multe altele, toate sub baldachinul de lumini strălucitoare!

  1. Budapesta, Ungaria

Spiritul Crăciunului strălucește în fața celei mai mari catedrale din Budapesta în timpul sărbătorii. Această târg de sezon festiv în aer liber îi întâmpină pe toți cu articole de cadou încântătoare, mâncăruri delicioase maghiare și internaționale, cum ar fi „flódni”, tortul de horn Hungaricum, burgeri delicioși și o gamă largă de preparate din pește. Târgul de Crăciun din Piața Vörösmarty este înfrumusețată cu scene legate de nașterea lui Iisus, obiecte de artizanat și un brad uriaș împodobit frumos. Rătăcirea printre tarabe este o adevărată aventură a simțurilor! Mirosul de scorțișoară din canele de vin fiert cât și prăjiturile calde cu miere maghiară vă va îmbia cu totul. Organizatorii acestui eveniment muncesc din greu în fiecare an pentru a vă oferi ceea ce este cu siguranță una dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume!

  1. Viena, Austria

Viena este o destinație obligatorie pentru Crăciun. De la mijlocul lunii noiembrie până la Crăciun, cele mai frumoase piețe din Viena se transformă în târguri magice de sărbătoare. Aroma alimentelor proaspăt gătite cât și băuturile fierbinți creează o atmosferă minunată înainte de Crăciun. Unul dintre cele mai cunoscute târguri este tradiționalul „Viena Magic of Advent”, care transformă Piața Primăriei într-un ținut strălucitor de basm. Cadouri de Crăciun, decorațiuni pentru brad, dulciuri și băuturi fierbinți vă așteaptă, precum și ateliere de Crăciun distractive, carusel și meșteșuguri pentru copii. Brazii din parcul primăriei din jur sunt decorați festiv și radiază într-o mare de lumini – o experiență superbă vieneză, cu siguranță nu veți dori să ratați!

  1. Erfurt, Germania

Piața de Crăciun din Erfurt este situată în orașul medieval Erfurt și este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase din Germania. Zona Piața Catedralei este cadrul perfect pentru o atmosferă magică de Crăciun. Atracțiile distractive și priveliștile uimitoare așteaptă vizitatorii în târg. Veți fi răsfățați cu meșteșuguri tradiționale realizate manual, delicii aromate, specialități din Turingia și decorațiuni rafinate de Crăciun. Vă puteți buruca admirând enormul brad de Crăciun luminat de lumânări, de o piramidă înaltă de 12 metri și de figurine sculptate manual, aproape în mărime naturală, ce reprezintă momentul nașterii lui Iisus.

  1. Praga, Cehia

Cea mai bună piață de Crăciun din Republica Cehă întâmpină în fiecare an vizitatori din întreaga lume iar aceștia sunt de fiecare dată uimiți de frumusețea orașului îmbrăcat în culori de Crăciun.

Crăciunul din Praga are o atmosferă de neuitat. Atmosfera unică a centralui medieval face târgul de Crăciun din Piața Orașului Vechi foarte popular. Spre deosebire de unele târguri mai mari din Europa, târgul de Crăciun din Praga are o senzație familiară care face cumva întreaga experiență mai intensă. Poporul ceh este renumit ca fiind cel mai mare consumator de alcool din lume, așadar numărul mare de opțiuni pentru băuturi alcoolice nu ar trebui să fie o surpriză. Împreună cu vinul fierbinte, care este esențial în orice târg de Crăciun din Europa, veți găsi, de asemenea, hidromel, punch și grog, un amestec de rom, lămâie, zahăr și apă fierbinte. Deși există o mulțime de alimente pentru a absorbi alcoolul, cum ar fi cârnații, clătitele și prăjiturile trdelník, probabil cea mai populară este șunca simplă! În ceea ce privește divertismentul, piețele de Crăciun din Praga din Piața Orașului Vechi includ o mică grădină zoologică cu oi, capre și măgari. Mai sunt grupurile folclorice și corurile școlare care cântă pe scena principală, completând atmosfera festivă.

Astfel, acestea sunt top 5 cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Li se mai poate alătura și târgurile de Crăciun din Nuremberg, Strasbourg, Salzburg, Berlin, Copenhaga, Tallin, Amiens, Seville, etc.

Comentarii

Fii primul care comentează “Târguri de Crăciun din Europa – top 5”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles