Cauți Cazare?

Hoteluri inedite din Europa

hotelul parador de ronda

Românii sunt un popor cald, cu inimă de foc, deschiși mereu la nou și primitori cu oaspeții și vizitatorii săi, indiferent că cei din urmă sunt români, la rândul lor, sau vizitatori din alte țări. România în sine pune la dispoziția oricărui doritor de frumos o serie largă de peisaje absolut spectaculoase, de atracții turistice pentru toate gusturile și de pensiuni și hoteluri gata să vă primească în luxul sau în tradiționalismul lor. Însă când românii pleacă în vacanță, care sunt condițiile puse la dispoziția vizitatorilor de către cei din țările străine? Vă vom prezenta, în cele ce urmează, cele mai spectaculoase hoteluri în care vă puteți caza pe teritoriul Europei.

Hoteluri cu o priveliște care vă va tăia respirația

Spania este, pe bună dreptate, vizitată în lung și în lat nu doar de români, ci de oameni din toată lumea, pentru că pământurile sale sunt perfecte pentru a le lua la pas. Însă Spania se mândrește nu doar cu frumusețea țării sale, ci și cu un absolut mirific simț al protejării și promovării turismului său, motiv pentru care Hotelul Parador de Ronda este, mai mult ca sigur, unul din cele mai frumoase hoteluri din întreaga lume. Situat în inima orașului Ronda, la baza celebrului pod Puente Nuevo, acest hotel a fost ridicat pe locul unei clădiri vechi ce a servit în trecut ca sediu al primăriei. Panorama asupra râului Tagus este splendidă, iar unele camere dispun de balcoane asupra prăpastiei adânci de 150 de metri.

Sicilia este casa unor vederi extraordinare asupra frumoasei Mări Mediteraneene și nu face excepție nici Hotelul Grand Hotel Timeo, care este renumit atât pentru vederea sa asupra apelor albastre și al cerurilor limpezi, cât și pentru frumoasele clădiri cu arhitectură veche ce îl înconjoară.

Ashford Castle Hotel din Irlanda face pe orice vizitator să se simtă ca un rege între pereții săi, fiind vizitat de oameni din toată lumea, ba chiar de oameni de valoare înaltă, cum ar fi Regele George V, Queen May, Prințul Edward și Sir William Wilde, tatăl scriitorului Oscar Wilde.

Unul din cele mai frumoase și luxoase hoteluri din Europa este situat în Amsterdam, în frumoasa Olanda. Construit, la origini, ca turn de apărare împotriva invadatorilor, Hotelul De L’Europe a fost reabilitat în 2010. Are o minunată priveliște asupra râului Amstel și este ornat cu picturi originale ale unor pictori celebri olandezi.

Dacă sunteți pasionați de ideea de wellness și spa, atunci hotelul Aqua Dome din Austria este perfect pentru dumneavoastră. Izvoarele subterane din zona în care este situat hotelul, precum și priveliștea pe care o puteți admira de la o înălțime de 1200 de metri, fac cu siguranță ca acest hotel să fie unul dintre cele mai renumite hoteluri din Europa. Un plus îl reprezintă, desigur, nenumăratele sale piscine în aer liber, cu apă fierbinte.

Hotel Villa Honegg din inima Elveției, este cu siguranță, datorită faptului că este situat în munții Burgenstock , un foarte mare interes pentru vizitatori din toată lumea, datorită faptului că priveliștile de care dispune sunt superbe atât în perioadele reci, cât și în perioadele calde.

Tot în Elveția găsim un alt hotel spectaculos, cu condiții de bază, dar cu mâncare absolut delicioasă și consistentă. Hotelul Aescher, situat pe stânci abrupte, este ideal pentru cei dornici de aventură și senzații tari. Singurele căi de acces către acest hotel sunt fie cu telecabina, fie făcând alpinism, așadar, dacă aveți o inimă și un stomac de fier, acest hotel vă va tăia cu siguranță respirația.

Hotelul Four Seasons Firenze, din Italia, este compus din două corpuri absolut superbe, cu arhitectură renascentistă, renovate și decorate cu picturi senzaționale. Cu siguranță acest hotel te va face să te reîndrăgostești de arta renascentistă, în toate sectoarele sale.

La câțiva pași de hotelul Buckingham din Londra se află Hotelul 41, unul din cele mai rafinate hoteluri din Londra. Interioarele sale specifice englezești sunt îndrăgite de oamenii din toată lumea și pe bună dreptate.

Dacă pe lista dumneavoastră de dorințe se află priveliștea asupra Colosseumului din confortul unei camere de lux, hotelul Palazzo Manfredi vă va face să bifați pe listă acest lucru. Camerele sale au vedere asupra multor obiective turistice ce aduc faimă Romei, inclusiv asupra Colosseumului.

Noi știm că nimeni nu are nevoie de motivații pentru a pleca în vacanță, pentru că, cu toate frumusețile lumii, am fi mereu plecați în vizită dacă ne-am permite acest lux, dar sperăm că, în urma acestui articol, vă va fi mult mai ușor să puneți bani de-o parte în vederea închirierii hotelului perfect pentru fiecare dintre voi în următoarele excursii.

Comentarii

Fii primul care comentează “Hoteluri inedite din Europa”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles