Cauți Cazare?

Cazare pe malul lacului în România

Cazare pe malul lacului in Romania

Sunteți în căutarea unui loc liniștit, în apropierea unui lac, în care să vă petreceți vacanța sau concediul însă nu știți de unde să începeți și care ar fi cea mai viabilă soluție. Într-adevăr, este o sarcină dificilă să analizezi potențialele zeci de locuri din România, încercând să găsești acea zonă care să satisfacă toate nevoile și așteptările. Cunoașterea tipului de cazare care se potrivește cel mai bine nevoilor , bugetului și nivelului de confort este importantă pentru a asigura nu numai relaxarea ci și bucuria de-a petrece vacanța pe malul lacului.

Astfel, dacă ați realizat că experiențele sunt mai importante decât bunurile și ați creat un plan pentru a începe să economisiți pentru următoarea “excapadă” lângă malul lacului, acasă la noi, dar nu știti cu ce să incepeți exact, atunci noi vă putem oferi câteva perspective și potențiale cazări pe malul lacului. Bugetul și timpul vor juca, fără îndoială, un rol important în procesul decizional, așa că am ales locuri potrivite pentru toate buzunarele! Iată 5 cazări care se află pe malul lacului sau în apropiere, chiar la noi în România:

  1. Valea cu Pești – Lac Vidraru, Transfăgărășan

Veți găsi un loc minunat la Hotelul Valea cu Pesti, un loc în care facilitățile moderne sunt amestecate cu ceea ce este în jur, cu natura, pentru a oferi locului un aer unic. Hotelul, care este situat lângă lacul Vidraru și are o priveliște frumoasă, are tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de vis cu prietenii sau familia.

Oferta hotelului cuprinde serviciile de baza oferite de un complex turistic, cazare si masa, dar ofera si posibilitatea organizarii de seminarii si conferinte, traininguri si diverse evenimente ca team-building, sarbatori de firma, nunti, botezuri, mese festive, inchideri de an, etc.

De ținut minte că acest hotel este un hotel vechi cu influențe moderne. Ceea ce este special în acest loc este ceea ce oferă pentru o locație îndepărtată (care este singura de acest tip din zonă). Dacă doriți un astfel de loc „remote”, atunci Valea cu Pești poate îndeplini această dorință cu ușurință. Vederea de deasupra lacului Vidraru este uluitoare și vă puteți bucura de ea și când luați masa în restaurant, pe terasă sau chiar din balconul camerei. Stilul vechi poate fi remarcat cu ușurință și în camere. Hotelul are spații generoase, vedere de la balcon și curățenie.

Zonele de piscină și saună sunt binevenite pentru câteva momente de relaxare, la fel pista de bowling și terenul de tenis din incinta hotelului.

Tarifele de la Hotel Valea cu Pesti pot varia în funcție de sejur (de ex., în funcție de intervalul selectat, de policile hotelului etc.). Aflați tarifele introducând datele dorite aici.

  1. Casa Pescarului, Lac Colibița, județul Bistrița-Năsăud

Locul este minunat. Pentru cineva care caută să petreacă ceva timp într-un loc liniștit, direct la marginea lacului Colibita, casa tradițională a pescarilor este alegerea potrivită. Casa Pescarului păstrează stilul rustic al unei vechi case românești, dar este confortabilă și oferă intimitate. De asemenea, este adaptată la nevoile moderne. Proprietarul este francez și totul din această casă arată așa-numitul „savoir-vivre” care este atât de caracteristic Franței.

Terasa închisă oferă posibilitatea de a sta pentru a mânca, a citi, a juca jocuri etc. cu vedere completă la lac, independent de sezon. Activitățile în aer liber includ drumeții în munții Căliman, plimbări cu barca pe lacul Colibița, pescuit, înot în lac etc. În jurul casei, există o barcă, un caiac, un grătar, o trambulină, un loc de joacă pentru copii, un loc de mâncare, un loc de dormit, un loc de unde să sari în apă sau de unde să admiri lacul, munții și pădurea. Drumul către casă este puțin dificil, dar nu vă lăsați intimidați de ea. Prețul este de 800 lei/noapte iar casa se închiriază integral, având o capacitate de 8 persoane (6 adulti si 2 copii).

Puteți găsi și alte cabane, case și hoteluri în jurul acestui lac superb

  1. Luxury Lake House, Lacul Teșila, județul Prahova

Luxury Lake House este localizată pe un domeniu de 30.000 mp din Valea Doftanei, în pădure, pe malul lacului Paltinu, cu acces direct din drumul județean. Aceasta este o locație exclusivistă, după cum numele sugerează.

Capacitatea vilei este de 5 persoane. Are 48 mp, cu living, bucătărie, dormitor și baie, toate complet echipate și decorate la cel mai înalt nivel, cu Wi-Fi gratuit. Cele doua terase au peste 70 mp, complet mobilate și cu grătar/șemineu de exterior, ideale pentru petrecerea timpului liber și petreceri.

  1. Tarnița Forest Lake, Lacul Tarnița, județul Cluj

Tarnița Forest Lake reprezintă un complex alcătuit din 3 cabane: Lake House (pentru 12 persoane), Twin Lake House (6 persoane), Forest House (6 persoane) care pot fi închiriate doar integral pentru o perioadă de minimum 2 nopți. Fiecare dintre ele dispune de sufragerie, bucătărie, băi, camere și terasă. Situat lângă lac și înconjurat de munți frumoși, Tarnita Lake House este o oază de confort în sălbăticie și un loc ideal pentru relaxare împreună cu familia, prietenii sau colegii de muncă.

  1. Gasthaus Grindeshti – Lacul Gozna, judetul Caras-Severin

Gasthaus Grindeshti cu vedere la lacul Gozna din Parcul Național Semenic-Cheile Carașului este un han pitoresc înconjurat de pădure care se află la 3 km de drumul 582 și la 44 km de peștera Comarnic și oferă servicii de cazare de înaltâ clasă, agrement, activități outdoor în strânsă legatură cu natura, restaurant cu specific tradițional românesc.

Gasthaus Grindeshti pune la dispozitie 10 camere (8 camere de 2 locuri si 2 camere de 4 locuri) iar tarifele variază în funcție de sezon și perioada selectată.

Așadar, acestea sunt câteva dintre cazările care se află pe malul unui lac în România. Toate sunt din zone diferite ale României și deservesc tuturor vizitatorilor. Evident, mai sunt și alte locuri asemănătoare acestora care oferă cabane sau hoteluri minunate deschise către albastrul lacurilor, însă noi am oferit o mică perspectivă asupra lor.

Comentarii

Fii primul care comentează “Cazare pe malul lacului în România”

Proprietati favorite