Cauți Cazare?

Cazări pe malul lacului în Europa

Cazari pe malul lacului in Europa

Nu trebuie să fiți pe malul mării pentru a vă bucura de priveliști cuprinzătoare ale apei și plaje îmbibate de soare. O escapadă pe malul lacului în Europa este, fără îndoială, o excapadă și mai plăcută. Gândiți-vă: apă senină la fel de liniștită, soare, sate istorice pierdute în timp și, adesea, fundaluri uimitoare de munte de care chiar și Riviera magică nu are parte. Fie că sunteți  sau nu iubitor de natură sau căutați doar să vă relaxați câteva zile înconjurat de peisaje uimitoare, Lacurile vă oferă exact ceea ce căutați.

Vom prezenta 5 orașe de pe malul lacului care se află în Europa:

  1. Hotel Central am See , Lacul Lucerne, Elveția

Lacul Lucerne izbucnește de viață, atât atunci când condițiile sunt aspre, cât și când sunt senine. Și sunt multe de făcut aici. Bineînțeles că sunteți aproape de frumoasa Lucernă, dar există și vârfuri de urcat, o coastă frumoasă de mers și o gamă mereu schimbătoare de diguri și promenade pentru a vă relaxa cu o băutură.

Hotelul Central am See arată un pic ca o casă uriașă pe malul lacului și se bucură de o poziție de invidiat chiar pe lacul de la Weggis. Există 32 de camere, toate decorate individual, cu parchet și uși franceze care duc la balcoane private. Există un restaurant elegant într-o seră și o terasă frumoasă cu o „infinity pool”- chiar pe lac. Prețurile camerelor variază în funcție de sezon și perioada de rezervare.

  1. Hotel Seefischer, Lacul Millstätt, Austria

Lacul Millstätt este un lac uimitor din Carintia, Austria, cu apă atât de curată încât o poți bea și o poveste fermecătoare despre originea numelui lacului. Este cel mai adânc lac al țării și al doilea cel mai mare lac din Carintia. Suprafața sa este de 13,3 km pătrați, iar numele provine din micul oraș situat pe malul de nord. Istoria sa este foarte interesantă – conform legendei, Sfântul Domițian a aruncat multe figuri păgâne în apă. În latină, „mille statuae” înseamnă „o mie de statui”.

Seefischer se află chiar pe malul lacului Millstätt, un hotel în stil chalet, cu 40 de camere confortabile, toate cu balcoane private mari și un centru spa excelent. Decorul Seefischer este destul de tradițional, cu scheme de culori neutre, podea cu parchet și grinzi expuse. Există, de asemenea, un restaurant fermecător care servește preparate din bucătăria internațională la un standard gourmet. Camerele încep de la aproximativ 300 € pe noapte.

  1. Hotel Mammertsberg, Lacul Constance, Germania

Lacul Constance nu numai că este cel mai mare lac din Germania, este și unul dintre cele mai frumoase corpuri de apă din Europa. Mărginit de Austria și Elveția, acesta oferă peisaje uluitoare uimitoare cu întinderea sa maiestuoasă de apă și cuprinde aproximativ 270 de kilometri de țărm. Cu siguranță nu este cel mai familiar nume din lacurile europene, dar Constance este de fapt al treilea ca mărime.

Lacul Constance este cunoscut pentru vânturile sale dinspre Alpi, care au o influență pozitivă asupra condiții sportive nautice. Este, de asemenea, unul dintre puținele locuri din lume unde puteți călări într-un Zeppelin, iar iarna puteți schia aici.

Hotelul Mammertsberg, lângă pitorescul St Gallen, este o casă de țară fantastică, cu aspect tradițional, cu vedere la lac și la peisajul rural înconjurător. În ciuda fațadei fantastic tradiționale, interiorul Mammertsberg este complet modern, cu doar șase apartamente și camere elegante. Există, de asemenea, un restaurant premiat (cu stea Michelin) și elegant. Camerele încep de la aproximativ 312 € pe noapte, inclusiv micul dejun.

  1. Hotel Le Cottage Bise, Lacul Annecy, Franța

Iubitorii acestor dealuri și munți alpini, de liniștea și calmul lacului Annecy și de farmecul rural al acestei regiuni dar și de puternica identitate locală susțin că aceasta este cea mai frumoasă parte a Franței. Cu siguranță Annecy în sine, cu canalele sale mici, conacele, palatele grațioase și orașul vechi uimitor, construit de bogații ducii de Savoia care își aveau locul aici, ar trebui să apară pe o listă cu cele mai fermecătoare orașe din Franța. Pe lângă faptul că este cunoscut pentru faptul că este foarte curat (este cel mai curat din Europa) și un loc bogat în aspecte naturale, zona din jurul Lacul Annecy este cunoscută și pentru bucătăria sa, în special peștele, brânza și ciocolata.

Le Cottage Bise este o oază pe malul lacului, cu 35 de camere confortabile, moderne, un centru spa excelent și vedere frumoasă la lac – mai ales de pe verandă unde puteți sta savurând un cocktail. Pe lângă meniul spa extins, Le Cottage Bise are și o zonă luxoasă de piscină în aer liber. Prețurile camerelor variază în funcție de sezon și perioada de rezervare.

  1. Hotel RivaLago, Lacul Iseo, Italia

Lacul Iseo este cel mai mic dintre cele mai importante lacuri lombarde, dar nu mai puțin minunat. Este și lacul pe care l-au preferat italienii locali, probabil pentru că este mai ieftin și mai puțin turistic. Malurile sale împădurite au scăpat de amenajarea excesivă a oamenilor, deci este foarte verde. Feriboturile fac croazieră pe tot lacul, îndreptându-se către și în jurul Monte Isola, insula împădurită din centrul său. Aici puteți întâlni vederi fantastice, sate încântătoare și o mulțime de restaurante.

Hotelul RivaLago se află într-un loc liniștit și frumos pe malul lacului, cu o plajă privată și o terasă la piscină simplă, dar elegantă. Cele 32 de camere ale sale sunt confortabile și aerisite și sunt decorate într-o paletă elegantă de culori, iar unele au balcon privat cu vedere la apă.  Proprietatea are un lounge comun, serviciu de babysitting, magazin de cadouri și magazine. Oaspeții se pot bucura de diverse activități în împrejurimi, inclusiv snorkeling și scufundări. De asemenea, hotelul oferă și servicii de închiriere de biciclete.

Așadar, cazările pe malurile lacurilor sunt o destinație populară pentru mulți vizitatori pe tot parcursul anului și este ușor de văzut de ce. Peisajele uimitoare, activitățile care sunt perfecte pentru toți membrii familiei, locurile superbe de mâncare și băutură, cazare excelentă disponibilă – toate acestea și multe altele fac din lacuri o alegere genială de-a petrece vacanța!

 

Comentarii

Fii primul care comentează “Cazări pe malul lacului în Europa”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles