Orașele cu cele mai frumoase focuri de artificii de Revelion

Orasele cu cele mai frumoase focuri de artificii de Revelion 1

Anul Nou este poate cea mai așteptată sărbătoare din an. Luminile și focurile de artificii fac din această sărbătoare un eveniment unic, plin de emoție și cu speranță către viitor. Artificiile au fost inițial inventate în China. Evenimentele și festivitățile culturale, cum ar fi Anul Nou Chinezesc și Festivalul Lunii de la mijlocul toamnei au fost și sunt încă perioade în care focurile de artificii sunt obiective turistice garantate. China este cel mai mare producător și exportator de artificii din lume. Se zice că zgomotul și focurile de artificii din ajunul Anului Nou au apărut în cele mai vechi timpuri, când se credea că zgomotul și focul spulberă spiritele rele și aduc noroc. Artificiile moderne colorate au fost inventate în Europa în anii 1830 iar tradiția de-a porni artificii de anul nou a luat amploare peste tot în lume. Iată top 5 orașe din lume cu cele mai spectaculoase focuri de artificii de Revelion:

  1. Sydney, Australia

Cel mai interesant oraș din Australia este unul dintre primele locuri din lume unde vine Anul Nou prima oară. Localnicii și oaspeții se adună pentru a sărbători și a viziona uimitorul spectacol de artificii, care luminează maiestuoasa Operă. Artificiile din Sydney sunt inspirate de teme care se schimbă în mod regulat, făcând prezentarea artificiilor unică în fiecare an. Spectacolul anual de artificii a început în 1976 și a înflorit într-una dintre cele mai mari sărbători de Revelion de pe planetă, atrăgând zeci de mii de vizitatori din Australia și din străinătate la acest eveniment de neuitat din Sydney. Spectacolul este, de asemenea, televizat în întreaga lume, făcându-l una dintre cele mai faimoase sărbători de Revelion. Petrecerea de Revelion din Sydney este unul dintre cele mai mari și mai avansate tipuri de artificii de oriunde de pe pământ, cheltuind un buget de 7 milioane de dolari pentru opt tone de artificii, iar timpul pentru organizare și pregătire este unul foarte lung.

  1. Copacabana – Rio de Janeiro

Plaja Copacabana este una dintre cele mai renumite plaje din lume. Este situat în Rio de Janeiro, Brazilia, și are o lungime de 4 km. În ajunul Anului Nou, aproape trei milioane de oameni se înghesuie pe plajă pentru a doua petrecere ca mărime din Brazilia. Muzica începe la ora 20:00. iar focul de artificii se aprinde la miezul nopții. Spectacolul durează aproximativ 20 de minute, și se încheie cu un final uluitor și de neuitat. Spectacolul de artificii se întâmplă pe mare, și poate fi văzut de pe plajă, din munții din apropiere sau, dacă sunteți pe o barcă, chiar de pe mare.

  1. Dubai, Burj Khalifa

Spectacolul de artificii de Revelion din Dubai seamănă mai degrabă cu un circuit. Începe de la Burj Khalifa și continuă să lanseze artificiile în timp ce trece prin diferite repere precum Palm, minunatul Burj Al-Arab și Jumeirah Beach Residences. Indiferent dacă doriți să vă bucurați împreună cu familia sau cu cineva special, Dubai are ceva de oferit pentru toată lumea și pentru toate tipurile de buget. Focuri de artificii, petreceri, cină și dans, Dubai poate fi cu ușurință escapada personalizată a sărbătorilor de Revelion. Iar artificiile sale sunt unele dintre cele mai bune din întreaga lume. Mulți oameni se adună lângă Dubai Fountain pentru a asista la uimitoarea afișare de lumină și sunet la Burj Khalifa și spectacolul de lumină pe apă de la Dubai Fountain. De asemenea, puteți rezerva o masă la oricare dintre restaurantele punctate pe zona de pe malul apei pentru a sărbători cu o masa delicioasă și, în același timp, pentru a vă bucura de priveliști uluitoare. Ceea ce este mai satisfăcător este modul în care acestea sunt gratuite și pot răspândi bucuria chiar și celor blocați în casele lor sau în traffic.

  1. Taipei, Taiwan

Una dintre cele mai înalte clădiri din lume, Taipei 101 este, de asemenea, o scenă pentru un foc de artificii de neuitat în seara de Revelion. Acest zgârie-nori face un contrast uriaș între celelalte clădiri, mult mai joase, din Taipei, făcând acest show și mai spectaculos, cu focuri de artificii lansate din fiecare colț și etaj al clădirii. Spectacolul de Revelion din Taipei este găzduit la Primăria orașului Taipei, care oferă, de asemenea, o vedere a Taipei 101, care este luminată cu artificii. O altă locație populară pentru care mulțimile se adună pentru a vedea focul de artificii este Sala Memorială Sun Yat-sen. Oriunde te-ai afla, focurile de artificii nu pot fi evitate!

  1. Las Vegas, Nevada

Unul dintre cele mai interesante locuri pentru a fi vizitate de Anul Nou este Las Vegas din Nevada. Gândiți-vă doar care ar fi ambianța a acestui loc de Anul Nou, când este atât de încântător chiar și în zilele normale! Una dintre cele mai cunoscute destinații de petrecere din lume, Las Vegas prinde viață în noaptea de Revelion cu cazinourile sale pline de viață, cluburile de noapte, evenimentele hoteliere, artificiile nebunești și multe altele.

Astfel, pe lângă aceste locuri excepționale, unde focurile de artificii iau amploare în fiecare an de Revelion fără să dezamăgească pe nimeni ani de-a rândul, se mai găsesc și orașele precum: New York, Paris, Bangkok, Londra.

Nimic nu poate fi mai satisfăcător decât sărbătorirea sosirii Anului Nou într-o locație pitorească cu artificii fascinante, băuturi, petreceri și multe altele. Acestea au fost câteva dintre cele mai bune locuri pentru a sărbători Anul Nou. Ele oferă o experiență unică sufletului tuturor vizitatorilor, oferindu-le emoții puternice la marea festivitate de Anul Nou.

Comentarii

Fii primul care comentează “Orașele cu cele mai frumoase focuri de artificii de Revelion”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles
cazare booking

Alții au citit și...