Cauți Cazare?

Hoteluri cu cele mai fascinante infinity-pools

Hoteluri cu cele mai fascinante infinity pools

Piscinele infinite vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi unul cu orizontul, plutind deasupra peisajului, în înaltul cerului și înțelegând în cele din urmă cum se simte să fii o pasăre.

Infinity-pool, o piscină inifintă, cunoscută și sub numele de piscină la marginea 0, pare să dispară în orizont. O piscină infinită este concepută pentru a juca un truc vizual, făcându-vă să credeți că nu există o separare între apă și caracteristicile peisajului înconjurător.

O piscină infinită este ca o cascadă cu un singur nivel inferior – o secțiune a marginii piscinei este mai joasă, acționând ca un baraj care se revarsă într-un bazin inferior de captare. De acolo, apa este pompată înapoi în piscina superioară pentru a crea o revărsare continuă.

Dacă vă întrebați cumva dacă piscinele infinite sunt sigure atunci răspunsul este „Cu siguranță!”. Piscinele infinite sunt sigure. După cum am menționat mai sus marginea care dispare este un truc vizual, nu o margine care dispare efectiv. Dacă înotați până la marginea piscinei, veți ajunge la un perete, așadar nu există niciun risc de-a cădea în gol.

Haideți să descoperim împreună top 5 hoteluri cu cele mai fascinante infinity-pools care se găsesc:

  1. Hotel Marina Bay Sands, Singapore

Cea mai faimoasă piscină infinită din lume? Aceasta ar fi piscina în consolă de pe acoperiș la hotelul Marina Bay Sands din Singapore. Oamenii călătoresc din întreaga lume pentru a înota în ea sau pentru a-i face fotografii. Priveliștile orașului sunt amețitoare.

Ca simbol al țării Singapore, hotelul de lux Marina Bay Sands produce 1% din PIB-ul acestuia. Această clădire include 3 turnuri cu 58 de etaje și un Skypark masiv în partea de sus pentru a conecta fiecare dintre cele trei turnuri.

Dacă cineva vizitează Singapore, ar trebui să aibă senzația de a înota în Marina Bay Sands Pool cu siguranță. Dar chestia este că ai acces la piscină doar dacă ești oaspete al hotelului. În caz contrar, nu puteți obține doar acces la piscină pentru a înota. Cardurile de chei ale hotelului (o carte de cheie per persoană) trebuie scanate la intrarea și ieșirea din zona piscinei.

Cu o lungime de 150 m, piscina de la Marina Bay Sands este cea mai mare piscină infinită de pe acoperiș din lume. Are o vedere minunată la orizontul orașului.

Piscina Infinity este împărțită în trei secțiuni: o zonă destinată exclusiv adulților, o secțiune pentru familii și o piscină dedicată copiilor.

Piscina este deschisă orele destul de lungi: 6:00 – 23:00 zilnic (sub rezerva închiderii la 21:00 la date speciale). Singapore este cald și umed toată ziua și noaptea, așa că este întotdeauna suficient de cald pentru a înota în piscină.

  1. Grădinile suspendate din Bali, Ubud

Frumoasele grădini suspendate din Bali sunt amplasate într-o pădure tropicală luxuriantă, în inima junglei balineze, înconjurată de păduri antice și grădini terasate.

Cu vedere la defileul râului Ayung, călătorii găsesc Grădinile suspendate din Bali, 44 de vile balineze superb proiectate, cu acoperișuri alang alang din paie, dușuri în aer liber, piscine private și vedere spectaculoasă la munți și la râul Ayung.

Vilele sunt elegante, simple și romantice și sunt decorate cu indicii de stil etnic. Dormitorul, cu un pat cu baldachin și ferestre din podea până în tavan, se deschide spre terasă și piscina infinită proprie. Aici, majoritatea vilelor au o vedere remarcabilă asupra văii.

Vederile uimitoare sunt unul dintre elementele cheie ale experienței de aici. Vederea ceții care se ridică din jungla luxuriantă care crește în Valea Ayung în timp ce vă răciți în piscina privată este o amintire care merită păstrată.

  1. Hotel Belmond Caruso, Italia

Hotelul Belmond Caruso este unul dintre hotelurile de lux de top nu numai pe Coasta Amalfi, ci și în Italia. Situat într-un palat din secolul al XI-lea și înconjurat de grădini terasate parfumate, este cocoțat deasupra Mării Tireniene, în cel mai înalt punct din Ravello și oferă vederi complete asupra mării și satului.

Facilitățile includ o piscină infinită cu adevărat impresionantă, un mic spa și sală de gimnastică, un piano bar și un restaurant italian care servește un mic dejun tip bufet gratuit.

Piscina infinită a hotelului profită din plin de poziția hotelului și are vedere și pare să cadă în peisajul Amalfi. Piscina este bine dimensionată și este căptușită cu șezlonguri și umbrele cu perne albe. Ghivecele din argilă pline cu flori roz și albe decorează puntea din dale de piatră. Concierge face livrări la piscină de iPod-uri preîncărcate cu muzica aleasă de oaspeți – indicativ al nivelului de răsfăț pe care oaspeții îl pot aștepta pe tot parcursul sejurului.

  1. Hotel Cambrian, Elveția

Elegant, modern și situat în inima înzăpezită a Alpilor Elvețieni, hotelul Cambrian este locul perfect pentru ca schiorii dornici și aventurile alpine să-și odihnească capul – sau să se relaxeze în piscina cu hidroterapie terasă, liniștitoare. Piscina infinită termală în aer liber a hoteluluioferă priveliști impresionante asupra munților acoperiți de zăpadă și a văii.

Centrul spa are piscine atât în interior, cât și în exterior. În interior, există o piscină liniștitoare, alimentată de o cascadă de perete și căptușită cu șezlonguri confortabile din lemn. Afară, pe terasa de lângă restaurant, piscina de hidroterapie cu jeturi de masaj și jacuzzi este minunată de caldă, permițându-vă să vă relaxați în aer liber chiar și atunci când zăpada se învârte în jurul vostru.

  1. One & Only Reethi Rah, Maldive

One & Only Reethi Rah se găsește pe o insulă privată în mijlocul atolilor de corali, lagune turcoaz și plaje cu nisip alb. Acest complex cu vile este situat pe una dintre cele mai mari insule din Atolul de Nord Malé și are peste trei mile de coastă.

Lap Pool este doar pentru adulți, o piscină uimitoare de 30 de metri, care se întinde în lagună, cu designul său imersiv care creează iluzia pe care o plutești în ocean.

Comentarii

Fii primul care comentează “Hoteluri cu cele mai fascinante infinity-pools”

Proprietati favorite