Cauți Cazare?

Lakeview Residences, locul unde te poți relaxa la doar 30 de minute de București

lakeview residence

Snagovul este o locație foarte ofertantă și atrăgătoare pentru bucureșteni, fiind la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de București. Fie că vrei să faci o plimbare cu barca pe lac, fie că vrei să mergi la Mânăstire, sau că vrei să faci turul unor restaurante și locații consacrate din împrejurimi, sau poate chiar să petreci o minunată zi la Therme București la finalul căreia nu vrei neapărat să revii în București, Snagov poate fi o destinație ideală pentru un retreat de 1-2 zile.

Așa am procedat și noi și iac-așa am pornit spre Snagov și, căutând pe motoarele de căutare pentru cazări, ne-a atras atenția o locație situată pe malul Lacului Tâncăbești.

Lakeview Residences, un complex de apartamente în regim hotelier, deținut de Yapan Developments este o locație foarte primitoare în care te poți relaxa pe cinste. Camerele sunt generoase, gazdele sunt foarte primitoare, amabile și atente cu turiștii și de unde mai pui că în tariful plătit pe cameră primești din partea casei o sticlă de apă, ciocolată, sucuri, bruschete, croissante, bomboane, cafea, ceai și plus 20% discount pentru orice comandă de mâncare făcută la restaurantele din cadrul Deco.Flora & Home.

Camerele sunt foarte bine echipate cu tot ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă, inclusiv tacâmuri și toate ustensilele de care o bucătărie are nevoie, chiar și pentru gătit, sau pentru orice situație în care poți fi pus în vacanță, precum nevoia de prize suplimentare în care să-ți încarci toate gadget-urile pe care le-ai luat cu tine și, în acest sens, am găsit până și prelungitoare. Gazdele au dovedit că s-au gândit la toate situațiile în care poate fi pus un turist, iar dacă acest lucru s-ar întâmpla cu toate cazările din țară, ar fi un lucru extraordinar.

În zilele noastre, un turist nu mai cumpără doar o noapte de cazare, ci cumpără o experiență și, pentru a-l face să revină, trebuie să nu simtă că acea locație vrea doar să-i ia banii pe noaptea respectivă de cazare, urmând cu nerăbdare ca mâine să cazeze pe altcineva.

Am avut norocul de a fi cazați la parterul clădirii, acolo unde camerele dispun și de o mini-grădină, cu acces direct la piscina complexului la care accesul este tot gratuit, iar dimineața, când te trezești să ieși direct din camera în care ești cazat într-o mini-grădină este un lucru foarte plăcut.

Comanda de mâncare am făcut-o la restaurantul Snagov Plaza Restaurant din cadrul Deco.Flora & Home, folosind cei 20% discount. Am comandat burger, pizza, crispy strips, iar mâncarea a fost foarte bună, piesa de rezistență fiind reprezentată de burger-ul din carne de vită, care este un deliciu. Ba chiar mai mult, am comandat a doua zi pentru a lua la pachet preparatele menționate anterior, la care am mai adăugat un șnițel, mici și o porție de papanași. Totul delicios!

Calitatea somnului a fost foarte bună, salteaua patului fiind foarte comfortabilă, iar în complex a fost liniște, deși era la capacitate maximă.

Am putut beneficia chiar și de un ușor late check-out fără a fi taxați în plus.

Prin urmare, dacă vrei să evadezi din cotidianul bucurescian și totuși nu vrei să pleci foarte departe de oraș, poți lua în considerare Lakeview Residences, o locație primitoare, foarte curată, cu camere generoase, cu băi spațioase și curate, cu pat comfortabil și poate ai norocul de a fi cazat chiar la parter, de unde poți foarte ușor să mergi la piscină. Apropo, v-am spus că se mânăncă foarte bine?

Comentarii

Fii primul care comentează “Lakeview Residences, locul unde te poți relaxa la doar 30 de minute de București”

Proprietati favorite

Hotel WBF Hommachi

Los Angeles